Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
google

arkadaşlar gümrükte takılan paketlerimiz için kargo firmalarınca istenen ordinonun ki benden 150 tl istiyorlar. google dan gümrük+ordino aramasını yaptığımızda ordinonun hiçbir yasal dayanağının olmadığı çeşitli resmi yazılarla görülüyor.maliyeci arkadaşımda gümrükçüler böyle bir belge istemez o alıcı ile kargo şirketi arasında ve yasal dayanağı yok diyor.ama ben ordino vermemek için şirketi ikna edebileceğimi sanmıyorum elimiz mahkum.yasal olmayan bir para nasıl alınır bağış sanırım yada sadaka olsun

3 paket

arkadaşlar benim bir ortopedi dr arkadaşım 800 dolarlık sipariş vermiş kendisinin bizim siteyle hiç alakası yoktur. 3 paketten ilki gelmiş diğer ikisi çekilmiş 5-6 gün sonra göndermişler bu nasıl oluyor?

gelen

Selam biraz önce mng kargo ile üzerinde fedex yazan bir kağıt geldi kağıtta benim 1. paketin içinde olanlar ve ilk paketin takip numarası yazıyor ama paketlerden haber yok daha önce böyle bir şey oldu mu oldu ise bu ne anlama geliyor bilen var mı?

MNG kargoyu arayıp sorsan bizden önce ve doğru cevap alırsın değil mi ?

Selam biraz önce mng kargo ile üzerinde fedex yazan bir kağıt geldi kağıtta benim 1. paketin içinde olanlar ve ilk paketin takip numarası yazıyor ama paketlerden haber yok daha önce böyle bir şey oldu mu oldu ise bu ne anlama geliyor bilen var mı?

küçük kemik

tabii ki mng yi arayıp öğrenebilrim istersen bir ara müşteri hizmetleri nuamrasında kaçıncı sırada olduğunu bile öğrenemiyorsun. fedex in devrolunmasından dolayı onlarda işleri karıştırmışlar paket nerde haberleri yok. burda sormamın nedenini sanırım anladın daha önce başına böyle bir şey gelen varsa yani paketlerle ilgili ingilizce bir yazı gelen varsa ne yapmış onu sordum.

Arkadaşlar alex arkadaşımızın mevzusuna derin bir neşter vurdum bugün ve akıl alamayacağınız bir cevaba ulaştım

Fedex Türkiyenin yeni temsilcisi MNG kargo artık gelen bütün paketlere gereken prosedürü yapacağını bugün bana yetkili ağızdan şu şekilde bildirdi

Express kargo döneminde işler pek sıkı tutulmamış anlaşılan çünki işleme giren her paketin sahibi telefonda bize bağırıp çağırıyor " daha önce ben paketimi aldım şöyle oldu böyle oldu siz neden gümrük işlemine sokuyosunuz" şeklinde itirazlar ama şöyle bir gerçek var , 100 euro nun paket geldiği andaki kur karşılığı sistemden bakılır ve 100 euro üzerindeki paket içindeki ne olursa olsun gümrüğe tabii tutulur ve 150 lira ordino ile 20 euro ardiye ücreti alınır daha sonra ürünün vergisi varsa bu tutar ödenerek paket teslim alınır . 100 euronun altında ama mevzuata aykırı bir ürün ise gerekli işlemler gümrük tarafından yapılır , biz bu prosedürleri aynen uygulayacağız, 100 euronun altında ve mevzuata uygun ürünler kapınıza kadar sorunsuz şekilde gelecektir

Bu konuşmayı MNG antreposunda müdür düzeydinde birisiyle yüzyüze yaptığıma emin olabilirsiniz

Bu dakikadan sonra yurtdışı supplement getirmeyi düşünenler ups veya airmail seçsin derim

Son düzenleme:
arkadaşlar bodybuilding.com'dan siparişi verdim paypal ilede ödemeyi yaptım.Thank you for ordering filan dedi ama şimdi mail geldi your order cancelled diye

"We have cancelled your order and reported your identifing information to proper authorities for investigation"

Neler oluyor anlamadım

sadece westerunion ile cash yapar gönderirsen mal yollarlar onun dışında hiç bir ödeme kabul olmuyor , Allah rızası için forumda bir arattır

Arkadaşlar bu başlığı gördükten sonra netrition.com sitesinden 210'luk hydroxycut hardcore siparişi verdim. 4'ünde verdiğim siparis bugün elime geçti.(fedex ile) bu başlık altında yorum yapan herkese teşekkür ederim. ayrıca yardımcı olması açısından kargo takip menusunun ekledim herkese teşekkürler....

Eklentiler

• hh1.JPG
    hh1.JPG
    64,5 KB · Görüntüleme: 421
  • 15042009035.jpg
    15042009035.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 370
daha geçen haftaya kadar herkesin paketi geçiyodu zaten azure , bakalım bu haftadan sonrakiler geçicekmi ,ben airmail ile yoluma devam edicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı