Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
6 nisanda verdiğim siparişin takibini fedex in sitesinden yapıyordum ürün pariste taşımada gözüküyordu,fakat az önce mng kargo beni arayıp siparişimin kendileri tarafından teslim edileceğini öğrendim.
Neden fedex değilde siz teslim ediyorsunuz dedim,fedexin yurtiçi dağıtımını mng yapacakmış artık.
ama fedex sipariş takibine güvenim biraz olsun sarsıldı,pariste taşımada gözüken ürün istanbula inmiş haberleri yok.

size gene iyi mng getirmiş :) benim kuzene nar post ile geldi yaw :D

Bodybuilding.com'dan

1-Hot-rox extreme 110 kapsül
2-MAX CLA 180 kapsül
3-chromium picolinate 100 kapsül
4-16 oz water bottle
5-gym bag

totalde 97$ yapıyor 2-3 günlük international kargo ile

gümrükte kalma şansı nedir biraz fazla ürün verdim ama hepsi küçük ve ucuz şeyler

Beyler merak ettiğim bir konu var. Siparişleri kredi kartı ile verdiğimizde ekstreye yansıyan fiyat farkı vs.. oluyor mu?
Mesela, Optimum WHEY 30 $ ise ekstrede yine 30$ karşılığımı görünüyor.

Beyler merak ettiğim bir konu var. Siparişleri kredi kartı ile verdiğimizde ekstreye yansıyan fiyat farkı vs.. oluyor mu?
Mesela, Optimum WHEY 30 $ ise ekstrede yine 30$ karşılığımı görünüyor.

tl ekstresine banka dövizi çevirip yansıtır , bazı bankalar merkez bankası kuru ile %2 komisyon ekleyip yazar

döviz eksterisinde herhangi bir komisyon olmadna alışverişteki meblağı döviz olarak şubeye ödersin

tl ekstresine banka dövizi çevirip yansıtır , bazı bankalar merkez bankası kuru ile %2 komisyon ekleyip yazar

döviz eksterisinde herhangi bir komisyon olmadna alışverişteki meblağı döviz olarak şubeye ödersin

Benim bildiğim kredi kartını seçerken bunu da seçiyorsun.

Öyle hatırlıyorum ben, kredi kartı başvuru formlarında oluyordu.

sleepy tamam seçimi zaten sen yapıyosun banka hiç bi zaman o konulara girmez , talepler hep müşteriden beklenir :)

Ya arkadaşlar bana bu konuda ufak bazı bilgiler veririmisiniz.Mesela Bodybuilding.com a girdim 10 lb lik bir protein tozu almak istiyorum yada herhangi bir ürün.Ürünü sepete ekliyip devam ettiğimde kargo seçmem isteniyor 6 $ dan 50 $a kadar kargo seçenekleri var.Şaşırıp kalıyorum bu noktada.

Birde mesela almak istediğim 10 lb lik protein tozu burada 300 ytl site üzerinde ise 80$=127 ytl bu ürünün elime geçmesi kargosuyla flan nekadarı buluyor.Takılma orda kalma ve gelmeme olasılığı varmıdır.Eyer orda takılma olasılığı varsa bu olasılığı en aza indirmek için ne yapmam gerekir. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar airmail ile 10 lbs optimumu getirmeyi başardım :) postaneden aradılar dediler buraya gelin çuvalınız var :) hemen bizim aps elemanını aradım dedim getir şunu sana 1 paket malboro :D 10 dakka sonra çuval geldi

Arkadaşlar airmail ile 10 lbs optimumu getirmeyi başardım :) postaneden aradılar dediler buraya gelin çuvalınız var :) hemen bizim aps elemanını aradım dedim getir şunu sana 1 paket malboro :D 10 dakka sonra çuval geldi

Firebird, burda koli boyutu büyüyüp ağırlık artınca, gümrük memurları uyanacak diye insanları zaman zaman neredeyse azarlıyoruz, sen de bu konularda her zaman yorumunu yazıyorsun.

Fakat gel gör ki, iş "ben" olunca elini korkak alıştırmıyorsun.

Bir laf var, başı ayrı ......oynuyor diye, afedersin ayıp kaçıyor biraz ama, cuk oturuyor.

Gelmesine sevindim, takılmasından çok daha hayırlı herkes için; fakat bazı şeyleri görmüş oldum.

Hayırlı olsun.

ben bunu kasti yaptıgına inanmıyorum bence denemiştir bende dahil birçok kısıye işlemlerin ne şekılde olacagını anlatmıstır
bana sorarsanız deneme olayıdır yani riske atmıştır oda olumlu olmuş

bende enson air mail ile 6lb cytogainer getittirdim bi sorun çıkmamıstı
sonraki yine aynı sipariş takılmıştı ve zor zar aldım

ben bunu kasti yaptıgına inanmıyorum bence denemiştir bende dahil birçok kısıye işlemlerin ne şekılde olacagını anlatmıstır
bana sorarsanız deneme olayıdır yani riske atmıştır oda olumlu olmuş

bende enson air mail ile 6lb cytogainer getittirdim bi sorun çıkmamıstı
sonraki yine aynı sipariş takılmıştı ve zor zar aldım

Ozzers o zaman hepimiz deneyelim?

Maddi olarak riske girebilecek arkadaşlar var bu forumda biliyorum.

Haydi deneyelim o zaman, bakalım neler oluyor.

Yurtdışından verilmiş her sipariş bir denemedir zaten, çünkü bir garantiyle gelmiyor.

Eline ulaşırsa başarmış oluyorsun, ulaşmazsa başarısız bir deneme oluyor.

Bir şeyleri kendi açısından riske atan birisi başkalarını da düşünmek zorunda, bundan dolaylı olarak etkilenecekleri.

Bu "ben" zihniyeti yakıyor işte herkesi. Parayı sen kaybediyorsun evet, ama
içinde 6 lbs'lik bir ürün olan koli yakalanınca aynı koli boyutundaki her paket şüpheli oluyor.

Ben 10 lbs optimumun kutusunun düşünüldüğü kadar büyük olmadığını biliyorum. Aynı ürünü ben Almanya içi legal olarak aldım çünkü.

Gel gör ki, yakalanınca gümrük memuru o kadarcık paketten çıkan 5 kg'lık ürünle şaşırıp kalıyor.

Ondan sonra o boyuttaki her paket şüpheli oluyor.

Şu an bana zerre kadar dokunmuyor kalan, takılan paketler, çünkü Almanya'dayım.

Fakat burada yeri gelince esip gürlüyorsak davranışlarla da biraz tutarlı olmak gerekiyor.

Oynadığınız bu kumar sonucunda sizden başka kişilerin de madur olabileceğini unutmayın.

tamam sleepy artık ürün getirme denemelerini paylaşmam

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı