Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
türk gümrüğünde sınır 100 euro.ayrıca bayram ve yılbaşının 1 ay önce ve sonraları 300 euro ya kadar çıkıyor diye hatırlıyorum.tabi sürekli değişmekte.

yurtdışından olmayan ürünleri getirmek lazım sadece protein tozu vs getirmenin mantığı yok açıkcası

şimdi konuştum bb.com daki canlı danışmanla ödeme yapılmıyor dedi kredi kartı ile

merhaba arkadaşlar ben bu konu başlığını okumaya başladım kafam iyice karıştı. sizden istediğim şu anda
Optimum Nutrition
100% Whey Gold Standard Protein, Double Rich Chocolate
10.37 lb.
83 DOLAR
MuscleTech
Anabolic Halo, Blue Raspberry 45 dolar
MuscleTech
naNO Vapor, Grape Rush 42 dolar
toplam 170 dolar ediyor bu ürünleri netrition.com den alsam gümrüğe takılırmı ve ödemesini illede kredi kartıylama yapmam gerekiyor ingilizcem olmadığından pek anlamadım son olarakta bunların kargo üçreti ne tutar?
bu ürünleri başka biryerden alma imkanım varmı acaba?

merhaba arkadaşlar ben bu konu başlığını okumaya başladım kafam iyice karıştı. sizden istediğim şu anda
Optimum Nutrition
100% Whey Gold Standard Protein, Double Rich Chocolate
10.37 lb.
83 DOLAR
MuscleTech
Anabolic Halo, Blue Raspberry 45 dolar
MuscleTech
naNO Vapor, Grape Rush 42 dolar
toplam 170 dolar ediyor bu ürünleri netrition.com den alsam gümrüğe takılırmı ve ödemesini illede kredi kartıylama yapmam gerekiyor ingilizcem olmadığından pek anlamadım son olarakta bunların kargo üçreti ne tutar?
bu ürünleri başka biryerden alma imkanım varmı acaba?

Sana şunu söyleyeyim yaptığın alışveriş listesi %99.9 gümrükte takılır, paran boşa gider. Ayrıntılar için bu başlıkta yer alan mesajları iyice incelemelisin. Bir çok kullanıcı okumadan her şey kendi istedikleri gibi olsun istiyor ama kazın ayağı öyle değil!

[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Quantity[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Item ID[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Brand[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Product[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Size[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Unit
Price[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Total[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]71-0006[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]MuscleTech [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Nitro-Tech Hardcore, Chocolate[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]4 lb.[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$54.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$54.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]2[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]71-0315[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]MuscleTech [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Hydroxycut Hardcore[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]210 liquid caps[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$56.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$113.90[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]2[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]71-0321[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]MuscleTech [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Nitro-Tech Hardcore, Triple Chocolate Milkshake[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]4 lb.[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$54.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$109.98[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]40-0584[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Netrition [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Bag of Samples ($10 value)[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1 bag[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$0.00[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$0.00[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Itemized Subtotal[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$278.87[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Discount (5.00%)[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]-$13.94[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 days)[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$99.45[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Your total is[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$364.38[/SIZE][/FONT]--------------------------------
278 dolarlık baya bi mal sipariş ettim, takılırsa takılır :) ama fedexle takılacağını düşünmüyorum, postaneye geldiğinde ürün herkes takalım rüşvet alalım peşinde fedexin görevlileri ise hemen geçirmek peşinde arada böyle keskin bir fark var, tanrı fedex i korusun.. :)

650 liralık ürün ve takılırsa takılır, ilginç. 4 lbs nitro tech i max 200 liraya bulmak mümkün zaten türkiyede. Gereksiz bir risk olmuş.

o paraya nasıl bulucaksın dostum? sitelerde 300 310.

ayrıca çok büyük bir sipariş vermişsin büyük ihtimal takılır... keşke 2 kerede verseydin. kargo parası maximum 10$ daha fazla olurdu

arkadaşlar takılınca bişey olmuyor bu arada :) 1000 dolara kadar %10 vergi ödüyorsunuz ve geçiyor hepsi bu.

malesef senin aldığın üründe öyle olmayacak. kutuyu açıp baktıklarında gıda takviyesi olduğunu görecekler ve senden tarım ve köyişlerine numune götürüp izin belgesi almanı falan isteyecekler. birkaç sayfa önce bir arkadaş başına gelen bu şekildeki bir olayı belirtmişti

Şimdiden geçmiş olsun diyelim. Ayrıca kusura bakma ama "takılırsa takılır" diye bir mantık da yok. Gümrükte takılan tüm mallar kayıt altında tutulup rapor ediliyor, gıda takviyeleri konusunda denetimler sıkılaştırılırsa bu tip olaylar yüzünden yönetmeliklere uymaya dikkat eden bizler de zarar görürüz.

Her şeye rağmen kimsenin parası çöpe gitsin istemem, umarım adamını bulup mallarını geçirirsin!

Bu sipariş gerçek olamaz kimse bu dolar kuruyla bu siparişi veremez + teslim alamaz !!!!

Bu sipariş gerçekse ve teslim alırsan forumda benim adımı pembe panter olarak değiştirsinler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı