Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir geçikme falan olamazmı.. sabah 6 da paketın gelecegı bıldırılmıs 2 de daha ulaşmamış.. dağıtım gecikmesi falan olamazmı ? yoksa gümrük takılma mevzusu falanmı ? keza topkapı gümrük oluyor.. oraya gelmedıyse takılma söz konusu değil.. ups nın teslimi geçikti ? yanlış mı yazdım

kölnden çıkmış saat 3:01 A.M 28 inde

istanbula paket gelicek bilgisi gelmiş 3 saat sonra sabah 6 da
öğlen 2.11 olmuş paket hala gelmemiş ozaman yolda topkapıya doğru paket ?
yarın muhtemelen topkapıda olur ordanda sorun cıkmaz ise geçer elime

Son düzenleme:
köln den çıkmamışta olabilir departure scan yok daha..hmm ama istanbula dediği zamanda gelmemiş paket..türkiye ups de elimize geçmedi şeklinde güncellemiş sanırım

köln üzerinden mi geliyor.bende aldım.fedex ile geliyor.benimkide pariste gözüküyor şuanda.ama herhangi bi şey yazmıo sende yazdığı gibi.ulaşmadı falan gibi..

tege orda kargo yolunu seçmeni istio airmail 2 haftaya kadar uzuyo gelmesi ve gümrükte sıkıntı olabilio en son dağıtımı ptt yaptığından ama 20 30 dolar kar ediyorsun şahsen önermiyorum. fedex ve ups pahalı ama sorunsuz oluyor nispeten .. ben ups kullandım şimdi görüştüm gümrükten çıkmış ümraniye şubesine gidio paketim ordan öğleden sonra elime geçicek . kolay gelsin

yazmayı unuttum pardon ingilizcem kotu alttaki iki kutucuk var kargo secenegini fedex düşünüyorum ayrıca teşekkur ederim

çok kolay aslında ürünlerini sepete ekleyip proceed to checkout'u tıkla karşına iki seçenek gelecek checkout on secure system ve checkout on standard system üstteki anladıgım kadartıyla daha güvenli hatasız ve problemsiz alttaki ise yazdıgı gibi standart ben üsttekini tercih ettim sonrası adres bilgilerini yazıp kredi kartı ile alacaksan en alttaki [FONT=Arial, Helvetica][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]YES, I will be paying by credit card işaretli olup [/SIZE][/FONT][/FONT]continue'yi tıkla ve kredi kartı bilgilerini isteyecek sonraki ekranda kargo bilgileri isteyecek bende buraya kadar gelebildim arkadasım

amerikadan fransaya uçakla ordan türkiyeye karayolu ile mi gelior nedir anlamadım.1 gündür in transit(yolda) yazıyor..
Fransa-Turkiye hattini da ucakla aliyor. Kargo sirketinin he sehirde birkac kilit noktasi var urunlerin gecmesi gereken. Urunler o departmanlardan gectikten sonra ucakla Turkiye`ye geliyor.

28 Ocak 200913:44:00Taşıma halindeISTANBUL / TR28 Ocak 200912:30:00Ticari gümrük izni verildiISTANBUL / TR28 Ocak 200912:30:00Hedef noktasına ulaştıISTANBUL / TR28 Ocak 200912:30:00Gümrük geçiş izni için hazırISTANBUL / TR28 Ocak 200912:19:00Hedef noktasına ulaştıISTANBUL / TR28 Ocak 200912:18:00Gümrük geçiş izni için hazırISTANBUL / TR27 Ocak 200922:40:00Uluslararası aktarma halindePARIS / FR
OHHH:)

riske girip ne fıyat ne agırlık kotasını dinledim.

5lbs protein tozu,vapor,halo,twinlab likit amino,eldiven ve protein stack ısmarladım elime 2 gibi geçti öğlen.Sorunsuz bilginize

şu siteyi hatırlayan varmı arkadaşlar 980 isimli bir üye yazmıştı galiba bb ve netrition harici

Netrition zam

Arkadaşlar netrition kargo fiyatlarını artırmış.airmail 20dolar ken 35 dolar olmuş.fedex 40 dolarken 53 dolar olmuş.ups 64 dolar olmuş.bunlarda sapıttı iyice.başka site bulmak lazım yavaştan benden söylemesi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı