Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
optimum melatonin denen şeyın önemını çözemedım forumda kullananlar var ama onemsız oldugundan mı degınmemişler acaba nıye kullandıklarını

25 kilosu 100 milyona satılan ürün hangisi?

Sanırım maltodextrinden bahsediyorsun.

Tabi 25 kilosu 100 ytl ise mantıksız. Daha önce hiçbir yerde rastlamadığım için fiyat bilmiyorum.

Nereden temin ediyorsunuz?

Konu dışı olmasın diye pm yollayacaktım ama hemen cevaplayıp kaçayım dedim. Maltodextrin'i eczanelerden bulabilirsiniz rahatlıkla. Eğer rica ederseniz ( uğraşmak istemezlerse bilemem ) küçük miktarlarda bile alabilirsiniz 25 kg'a gerek yok. 25 kg gördüğüm yer bir internet sitesiydi, aratırsanız rahatlıkla bulursunuz. Tabi 25 kg sanayi ya da pasta çörek için üretildiği bariz ancak fark olacağını sanmıyorum. Maltodextrin'e gelirsek şu zamana kadar hiç kullanmadım ki neden idmandan sonra maltodekstrin kullanılmalı diye dayatılır bir fikir yürütemiyorum. Sonuçta dekstroz da ( teorik derslerden anladığım kadarıyla ) aynı hızda kana karışacaktır.

Melatonin ise bir hormondur. Uyumanıza yardımcı olur ve karanlıkta daha iyi sentezlenir diye hatırlıyorum. Vücut geliştirme için nasıl bir faydası vardır bilemiyorum ama uyumanızı kolaylaştıracak bir amacı olduğu açık.

Slm arkadaşlar.araniza yeni katiliyorum.ilk mesajimi bu konuda atmak istedim.uzun zamandir gerek bu forumdan gerek çevremden 'yurt dişindan supplement'siparişlerini takip ediyorum.getiren kadar getiremeyende gördüm.sonuç olarak küçük hacimli(2lbs-4lbs) ve 100 dolarin altindaki ürünlerin geçebilme ihtimali fazla.bende 16.02.2009 da netritiondan 2lbs whey sipariş verdim.bu noktada size 2 sorum olcak.airmaille verdiğim siparişimin ortalama gelme süresi ne kadardir?2.sorum:ürünüm gelmesse beni kim ve ne zaman haberdar eder?teşekkür ederim şimdiden..

meraba arkadaşlar netritiondan ayın 14 ünde verdiğim siparişler 24 ünde elime ulaştı.

NOW Glucosamine and Chondroitin, Extra Strength, 120 tablets
Dymatize Super Amino 4800, 500 caplets
Dymatize Elite Whey Protein, Smooth Banana, 2.05 lb.

kutuda yazan ağırlık 2,7 kg

Selam arkadaşlar
netrition'dan sipariş vermeye çalışıyorum ancak bir zip code ve amerika içinde bir eyalet belirlememi istiyor. zip code'a kendi posta kodumu yazıp, eyalet kısmını boş bıraktığımda gereksiz shipping masrafları ile uğraşmamak için bu kısmı doldurmanız zorunludur gibi bir uyarı alıyorum ve devam edemiyorum.
tam olarak ne yapmam gerektiğini anlamadım. bana bunun nedenini ve sipariş verirken oraya ne yazmam gerektiğini izah edebilecek birisi var mıdır acaba?
bir de siz sipariş verirken hangi shipping methodu seçtiniz?
ben fedex düşünüyorum. airmail'den daha pahalı ama daha güvenliymiş gibime geldi. ne düşünürsünüz?
cevaplar için şimdiden teşekkür ederim =)

kargo ücreti ucuz olan bi site soylemıstı arkadaslardan biri sitenin ismi neydi ?

baskaydı galıba onu bılıyorum i ile baslıyor dıye hatırlıyorum

Hmm kargosunu bilmem ama burası da ON whey i ucuza satıyor. Belki budur diye yolluyorum. "i" ile başlamıyor biliyorum ama bazen yanlış hatırlayabiliyor insan.

Şansımızı deneyelim.:)

arkadaşlar yurt dışından tanıdığım bana urunler getirdi.Almanyadan geldığı için oranın urunlerı PHARMASPORTS yazıyor markalarında

L-GLUTAMIN ve BCAA 4800 adınd****ullananlar oldumu hiç.

BCAA lar kapsul halınde 1 kapsülde =250mg L-LEASIN,L-isolin ve L-valin var herbırınden uzerınde 3 antreman oncesı ve 3 antreman sonrası al dıyorda,ben çok ağır antremanlar yapmıyorum.Whey proteın,creatınde alıyorum. antreman oncesı 2 şer yada 1 er tane mı alsam? Bu marka hakkında bılgınız var mı?

amerikadaki bi arkadaşıma 5lbs.protein tozu aldırdım,bana göndericek ama hangi kargoyu tavsiye edersiniz?ayrıca kendisi postanede çalışıyo...kutunun üzerine ne yazdırsak?hediye falan dese acaba daha rahat geçermi ki?:)

kutunun üzerine özellikle Türkçe, her ihtimale karşı da ingilizce bebek maması,vitamin,hediye as a gift gibi ibareler yazsın..

ayrıca amerikada hizmet veren NEX (-t harfi yok) diye bi firma var..türklere aitmiş..türkiyede mng getiriyor evine..fedexten kat kat ucuz ve aynı sürede geliyor..(3-5 günde..)
en azında newjersey ve newyork da var o bölgelerde türk çok oluduğu için..

Diez pek de ucuza benzemiyor
firmanin internet sitesine girdim 5 lbs icin 55dolar fiyat bicmisler. Fedex e gore biraz daha ucuz belki ama kat kat ucuz degil

Netrition alışveriş rehberi

Forumda netrition.com sitesinden nasıl alışveriş yapılacağını gösteren bir sayfa var mı acaba arama yapıyorum alakasız yerler çıkıyor. link verirseniz sevinirim değerli arkadaşlar...

Ozzers kusura bakma. Linki koymayı unutmusum.

Dün akşam bir talihsizlik sonucu yedekleme yaptığım harddisk kullanılamaz hale geldi.

Şu an recovery ile uğraşıyorum.

İşim biter bitmez koyacağım linki.

İyi çalışmalar.

ne zor oldu 115 sayfayı okumak çok teşekkurler arkadaslar verdiginiz bilgileriniz için. en kısa zamanda protein şipariş edecegim sadece teşekkur etmek istedim soru sormuyorum ögrenilecek herşeyi tartışmışsınız

ISTANBUL,
TR 01/28/2009 2:11 P.M. THE PACKAGE NEVER ARRIVED AT THE DESTINATION

Nutr den verdim siparişi , track ten bakınca böle yazıyor.Ben sorun göremedim ama sizede sormak istedim.Bi problem göstergesi falan değil dimi bu ? Ups kullanıyorum.

Ups turkıyeden baktıgımda

28.01.2009 14:11 PAKET GELMEDI TOPKAPI
28.01.2009 05:57 BİLGİSİ GELDİ TOPKAPI

yazmakta.İlk yurtdışı alışveriş tecrübemde heyecanlıyım biraz kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Diez pek de ucuza benzemiyor
firmanin internet sitesine girdim 5 lbs icin 55dolar fiyat bicmisler. Fedex e gore biraz daha ucuz belki ama kat kat ucuz degil

bb ürünleri satan sitelerin kargo rakamlarıyla kıyaslamamak lazım..

josh07 arkadaşa gönderttirecem diyor..fedexle kişisel kargo göndermeye kalktığınızda 150-200$ altına gelmiyor..zira jerseydeki arkadaşım fedex ve upse sordu ve nex ile aralarında çok fiyat farkı vardı..

ISTANBUL,
TR 01/28/2009 2:11 P.M. THE PACKAGE NEVER ARRIVED AT THE DESTINATION

Nutr den verdim siparişi , track ten bakınca böle yazıyor.Ben sorun göremedim ama sizede sormak istedim.Bi problem göstergesi falan değil dimi bu ? Ups kullanıyorum.

Ups turkıyeden baktıgımda

28.01.2009 14:11 PAKET GELMEDI TOPKAPI
28.01.2009 05:57 BİLGİSİ GELDİ TOPKAPI

yazmakta.İlk yurtdışı alışveriş tecrübemde heyecanlıyım biraz kusura bakmayın.
Arkadaşım,orda paketin gideceği yere hiç bir zaman ulaşmadığı yazıyor.yani sorun olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı