Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
geçen forumda suplementlerı ucuz yerden alıyorum dıye msj yazan bırıne sordum nerden alıyorsunuz dıye işte cevabı :))

Selam verebileceğim adresten

5lb ağırlığındaki protein tozunu veya supplementi 27$ kargo parasıyla
10lb ağırlığındaki protein tozunu veya supplementi 41$ kargo parasıyla
15lb ağırlığındaki protein tozunu veya supplementi 53$ kargo parasıyla

getirtebiliyorsun. Bu adresi vermem için 100 YTL talep ediyorum. Şimdiye kadar 5 kez alışveriş yaptım. Hepsi geldi hem de 5 günde.

Bahsettiğin kişi Rip mi?

"Kargosu ucuz bir site buldum ama adını vermeyeceğim" diyen oydu çünkü.

Bahsettiğin kişi Rip mi?

"Kargosu ucuz bir site buldum ama adını vermeyeceğim" diyen oydu çünkü.

Böyle insanlara sakın inanmayın. Gerçekse bile paranızı yedirmeyin arkadaşlar.

Az durun, yeni bir başlık altında belirttiğim üzere ingiltereden yeni bir site buldum.

Türkiye'ye £7'a 1,9 kg'a kadar ürün yolluyorlar.

Ürün fiyatları akıllara zarar. 1kg'lık izole wheyleri 16 €.

Yanına başka ürünler alıp 1.9 kiloya tamamlayarak £7 kargo masrafıyla siparişler verebilirsiniz.

Ben alışveriş yapıp kalitesini ölçeceğim.

Biraz sabrederseniz 2 haftaya sonuçları söylerim.

Siz de ucuz bir kaynağa kavuşmuş olursunuz.

geçen forumda suplementlerı ucuz yerden alıyorum dıye msj yazan bırıne sordum nerden alıyorsunuz dıye işte cevabı :))

Selam verebileceğim adresten

5lb ağırlığındaki protein tozunu veya supplementi 27$ kargo parasıyla
10lb ağırlığındaki protein tozunu veya supplementi 41$ kargo parasıyla
15lb ağırlığındaki protein tozunu veya supplementi 53$ kargo parasıyla

getirtebiliyorsun. Bu adresi vermem için 100 YTL talep ediyorum. Şimdiye kadar 5 kez alışveriş yaptım. Hepsi geldi hem de 5 günde.

bu 100 ytl talep eden arkadaşa yöneticilerimiz gereken cezayı verirlerse sevinirim

Bugün supplementlerim geldi 15.01.2009'da verdim ve az önce teslim edildi..mutluyum 15 tatilinde iyi bir diyet ile hem hacim alıp hem de diyet yapalim :)

my.php
dsc00362sv3.th.jpg%5D
http://img134.imageshack.us/my.php?image=dsc00362sv3.jpg
my.php

Son düzenleme:
RIP adli uye daha öncesinde forumdan atildi.

Arkadaşlar yeni bir site buldum. Hemen umutlanmayın. Çünkü kargo fiyatlarına bakamadım.

Fakat 10 lbs ON Whey 68 $. Netrition'da 83 $.

Ben örnek bir checkout yapıp kargo fiyatına bakmaya çalıştım; ama 0 $ gösterdi.

Bir de siz deneyin, olmadı mail atın.

Bu düşük fiyat sadece ON whey için geçerli arkadaşlar.

Belki yardımcı olabilir.

İyi çalışmalar.

Arkadaşlar yeni bir site buldum. Hemen umutlanmayın. Çünkü kargo fiyatlarına bakamadım.

Fakat 10 lbs ON Whey 68 $. Netrition'da 83 $.

Ben örnek bir checkout yapıp kargo fiyatına bakmaya çalıştım; ama 0 $ gösterdi.

Bir de siz deneyin, olmadı mail atın.

Bu düşük fiyat sadece ON whey için geçerli arkadaşlar.

Belki yardımcı olabilir.

İyi çalışmalar.

adresi vermeyi unutmuşsunuz. 10lbs gümrükten sorunsuz geçiyor mu peki?

verdigin link'te urunlerin eski fotografları var acaba resimleri guncellemedilermi yoksa son kullanma tarihi yaklasmıs urunler oldugu için fiyatların dusuk olma ihtimalimi var acaba ben son kullanma tarihi 2007 olan amino asit sattıkklarına sahit oldumda 5 10 dolara :D son kullanma tarihi 2010 hatta 2009 6.ay gibi olsun yeter bizim için

verdigin link'te urunlerin eski fotografları var acaba resimleri guncellemedilermi yoksa son kullanma tarihi yaklasmıs urunler oldugu için fiyatların dusuk olma ihtimalimi var acaba ben son kullanma tarihi 2007 olan amino asit sattıkklarına sahit oldumda 5 10 dolara :D son kullanma tarihi 2010 hatta 2009 6.ay gibi olsun yeter bizim için

Bu adresi yabancı bir forumda gördüm. Aldım buraya koydum.

Mail atıp da sormadım; fakat sadece ON Whey 10 lbs' nin fiyatı bu kadar uygun.

Diğer ürünleri netrition'dan ya daha pahalı ya da aynı paraya satıyorlar.

Sadece protein tozlarında böyle.

Pro Complex, 5 lbs Whey, 10 lbs whey.

Dediklerine göre kargo fiyatları 20 dolardan başlıyormuş. Sigorta dahil olduğu için.

Sanırım kargosu netrition'dan daha ucuz.

Ben önünüze ucuza protein tozu bulup herşeyi ayarlayıp "hadi arkadaşlar budur, ödeyin parayı alın" diyemem ki.:)

Siz de birazcık araştırın.

Böyle şeyler yazmak yerine firmaya mail atıp gelen sonuç çerçevesinde "böyle böyleymiş" diyerek bizi bilgilendirseniz daha güzel olur.

Herkes üstüne düşeni yapmış olur.

İyi sporlar.

ah yeterli ingilizcem olsa neler yapıcamda ama malesef yok sigortalı olarak gonderiyolar iyi guzel fiyatı ama tabi hangi yolla

gondercegide onemli yoksa first class'la yollayıpta 20 gun bekledikten sonra pek onemi yok netrition.com'da ornek lipo yag

yakıcıyı 10 yada 11 dolara gonderiyolar bunun sigortası en fazla 2 tas catlasın 3 dolar tutar ama dediginiz gibi firmayla

konusmadıktan sonra ne desek bos gene imkanımız dogrultusunda arastırıp paylasmaya devam ;)

evet bana mesajı atan RIP adlı bırıydı.

bu arada isviçreye gıden arkadaşıma ne sipariş verecegımı bulamıyorum :( amator sporcuyum creatın glutamın bcaa ve whey proteın siparısımı getırmıstı şuan elımde var ne ısteyeyım?

arkadaşlar bişey netrition ürünü yollarken kargoyu neye göre belirliyor.
ürün fiyatımı,ağırlığımı,ürünün içindeki sayımı
tam net birşey varmıdır

evet bana mesajı atan RIP adlı bırıydı.

bu arada isviçreye gıden arkadaşıma ne sipariş verecegımı bulamıyorum :( amator sporcuyum creatın glutamın bcaa ve whey proteın siparısımı getırmıstı şuan elımde var ne ısteyeyım?

Beta-alanine, aakg toz, alpha lipoic acid ve yine whey.:)

Veya whey baya var dersen 4 5 kiloluk maltodextrin hem ucuz olur hem de uzun gider.

25 kilosu 100 milyona satılan ürün hangisi?

Sanırım maltodextrinden bahsediyorsun.

Tabi 25 kilosu 100 ytl ise mantıksız. Daha önce hiçbir yerde rastlamadığım için fiyat bilmiyorum.

Nereden temin ediyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı