Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bircok sitede gonderim ulkesi olarak CYPRUS u gorebiliyoruz ama merak ettigim şu
sadece kıbrıs rum kesimine mi gönderiyorlar ?? yani KKTC ye de gönderim yapılabiliyor mu ?
eger yapılabiliyorsa kıbrıstan türkiye e yollarken sorun cıkar mi kargo da ?
yani eger olabiliyorsa güzel alternatif ya da kıbrıstan geleniniz gideniniz varsa.
bilgisi olan var mi acaba ?
KKTC'ye gönderim yapabileceğini sanmıyorum fedexin ya da herhangi bir yabancı kargo şirketinin; çünkü bu tip olaylar dünya siyasetinde dolaylı yoldan tanıma tanımama gibi manalara çıkartılabiliyor ya da ilk adımlar sayılabiliyor tanıma için. Fedex Türkiye ile iletişime geçip ürün Türkiye'ye geldikten sonra otamatikman KKTC'ye yollanmasını isteyebilirseniz.

Fedex Türkiye

Telefon: 0 90 212 410 30 30 - PBX
0 90 212 444 05 05 - Çağrı Merkezi
Faks: 0 90 212 446 52 01- Müşteri Hizmetleri
0 90 212 445 51 50 - Satış

KKTC bir ülke olarak görülmediği için teslimat mümkün değil , sadece airmail ile Lefkoşa Türkiye yazdırırsanız bizim posta kıbrısa malınızı güvenle teslim eder

Boşverin netrution sitesini E-Bay'dan daha ucuza alın. 10 Lb. Optimum Nutriton Whey protesini o sitede kargo dahil 165-170 dolar civarına satılırken aynı ürünü Ebay'den kargo dahil 135 dolara alabiliyorsunuz.

Simdi bulk nutrition'dan

Universal Animal Cuts
Dymatize BCAA powder 5050

sipariş ettim Fedex ile inşalah 3-5 iş günün gelicek.Dualarınızı eksik etmeyiniz :) Gelince fotolar da gelicek

air mail ile sipariş verince ilk avpim e mı gelıyor -avrupa posta işletme merkezi-

havalimanı c terminali
upim (uluslararası posta işleme merkezi)
sonra acıbadem veya topkapı posta işleme merkezi ordan bağlı bulunduğun postaneye ordan postacıya veya aps arabasına sonrada evine

aslında firebird ıkı sıparşim vardı ılkı geldi onlar ufaktı
2009 January 02 tarıhlı
Symbiotics Colostrum Plus Capsules 120 capsules
-0659 NOW Protein Digest 60 capsules
bunlar dün geldi
2008 December 31 tarihli siparişim henüz gelmedi acaba 31 tatıl fln olabılırmı ?
yada agırlıgı ıtıbarı ıle takılma rıskı olabılırmı o siparişimde
CytoSport Cytogainer, Vanilla Caramel Swirl 6 lb.

bakalım bıraz daha bekliyim takılsaydı hıc degılse ptt yazı bırakır

Son düzenleme:
Frankfurttan çuval içinde kapına kadar gelicek eli kulağındadır :)

bende oyle tahmın edıyorum önümüz hafta tahminim

Siparişimi iptal etti bulk nutrition..armutlar Turkey'den order yapmıyorlarmış ama sitede gönderiyoruz yazıyor bir garip..netrition'dan sipariş verdim şidmi

Universal Animal Cuts
Opitimum BCAA Powder 300gr.

Toplam 93 dolara geliyor iyi fiyat :)

netritiondan nasıl sipariş verdiğinizi çok kısa anlatir misiniz? yani önce seçiyosunuz en son mu üye oluyosunuz ben üye olamıyorum anlamadım

netritiondan nasıl sipariş verdiğinizi çok kısa anlatir misiniz? yani önce seçiyosunuz en son mu üye oluyosunuz ben üye olamıyorum anlamadım

ilk siparişinizi verirken üyelik işlemlerini de tamamlamış oluyorsunuz. Daha sonrasında aynı üyelik bilgileri kullanılıyor.

Ayrıca adres bilgilerini girerken Türkçe karakter kullanmayın. Ben kullanmıştım, siparişim de geldi ancak adres bilgilerinin (Paketin üzerindeki) yarısı okunmuyor. Neyse ki, Fedex buna rağmen buldu adresimi:)

Son düzenleme:
kktc'ye gönderim yapabileceğini sanmıyorum fedexin ya da herhangi bir yabancı kargo şirketinin; çünkü bu tip olaylar dünya siyasetinde dolaylı yoldan tanıma tanımama gibi manalara çıkartılabiliyor ya da ilk adımlar sayılabiliyor tanıma için. Fedex türkiye ile iletişime geçip ürün türkiye'ye geldikten sonra otamatikman kktc'ye yollanmasını isteyebilirseniz.

Fedex türkiye

telefon: 0 90 212 410 30 30 - pbx
0 90 212 444 05 05 - çağrı merkezi
faks: 0 90 212 446 52 01- müşteri hizmetleri
0 90 212 445 51 50 - satış

mersin 10 turkey posta koduyla türkiye üzerinden geliyor.

siparişte bi uyarı veriyo baya. bu ürünler türkiyeye gönderilemez die ama onu geçip gönderiyosunuz değil mi?

geçen forumda suplementlerı ucuz yerden alıyorum dıye msj yazan bırıne sordum nerden alıyorsunuz dıye işte cevabı :))

Selam verebileceğim adresten

5lb ağırlığındaki protein tozunu veya supplementi 27$ kargo parasıyla
10lb ağırlığındaki protein tozunu veya supplementi 41$ kargo parasıyla
15lb ağırlığındaki protein tozunu veya supplementi 53$ kargo parasıyla

getirtebiliyorsun. Bu adresi vermem için 100 YTL talep ediyorum. Şimdiye kadar 5 kez alışveriş yaptım. Hepsi geldi hem de 5 günde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı