Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkürler cevaplarınız için mail attm ama cevap gelmedi siteden tekrar atarım. Peki gelen paketler hangi pttden dağıtılıyor.En son acıbadem oldu diye duymuştum nereyi aramalıyım pek bi bilgim yokta takılan ürünler hakkında?

istanbuldan bahsediosan avpim(avrupa posta işletme merkezi) var topkapıda.orda bilgisayarda sorguluolar pakedini alıcı ismiymiş,gümrük numarasaymış vs.
şöle hatırlıorm,gumruk numarasi lcyle baslayanların takibi yapilamio eve geldi geldi yoksa nerde olduunu bilemiosn.pakistanda bile olablr yani.

Teşekkürler cevaplarınız için mail attm ama cevap gelmedi siteden tekrar atarım. Peki gelen paketler hangi pttden dağıtılıyor.En son acıbadem oldu diye duymuştum nereyi aramalıyım pek bi bilgim yokta takılan ürünler hakkında?

5 lbs lik paketin %100 almanya frankfurt üzerinde karışıp başka bir ülkeye gitti ama merak etme ordan tekrar sana iadesi olur ve kapına kadar gelir , ürün sana mühürlü çuvalda gelecek eğer gümrüğe takılmış olsaydı postacı sana (aps arabası) kapına gelip gümrüklü eşya yoklama fişini imzalatıp bırakması gerekir ve bu fişle topkapıya gidip istanbul paket müdürlüğüne derdini anlatıp görevli memuru ikna edersen paketini alabilirsin ama dediğim gibi bu fiş sana gelmemişse frankfurt aktarma merkezinden %100 başka bir ülkeye gitti ve ordan geri dönmesini bekleyeceksin netritiona mail atmana gerek bile yok çünki bunların takip numarası olmaz ya alıcıya ulaşır ya gümrüğe takılır yada kaybolur ama merak etme bana likit aminolarım 3 ay sonra darmadağın bir çuvalda geldi :) babamı görmüş gibi sevindim şahsen

Slm,

Ben bir site buldum. Adını vermeyeceğim ama kargosu inanılmaz ucuz. Son siparişimde 2 adet 5 lb'lik proteini 40$ kargo ücretine hem de 5 günde DHL ile yolladılar.

burda gizli bir olay yok,yazacaksan burdan yaz!

5 lbs lik paketin %100 almanya frankfurt üzerinde karışıp başka bir ülkeye gitti ama merak etme ordan tekrar sana iadesi olur ve kapına kadar gelir , ürün sana mühürlü çuvalda gelecek eğer gümrüğe takılmış olsaydı postacı sana (aps arabası) kapına gelip gümrüklü eşya yoklama fişini imzalatıp bırakması gerekir ve bu fişle topkapıya gidip istanbul paket müdürlüğüne derdini anlatıp görevli memuru ikna edersen paketini alabilirsin ama dediğim gibi bu fiş sana gelmemişse frankfurt aktarma merkezinden %100 başka bir ülkeye gitti ve ordan geri dönmesini bekleyeceksin netritiona mail atmana gerek bile yok çünki bunların takip numarası olmaz ya alıcıya ulaşır ya gümrüğe takılır yada kaybolur ama merak etme bana likit aminolarım 3 ay sonra darmadağın bir çuvalda geldi :) babamı görmüş gibi sevindim şahsen

Moralim yerine geldi sayende saolasın:) Topkapıyı biliorm ztn ilk defa alıyorum yurtdısından heralde bi zorluk cıkarmazlar gumruge takıldıysa bile..Tekrar teşekkür ederim cevabın için..

Slm,

Ben bir site buldum. Adını vermeyeceğim ama kargosu inanılmaz ucuz. Son siparişimde 2 adet 5 lb'lik proteini 40$ kargo ücretine hem de 5 günde DHL ile yolladılar.

Eee bu mesajı yazmandaki amaç ne peki arkadaşım ?
Biz burda birbirimize ne kadar daha faydalı olabiliriz diye uğraşıyoruz, sen ise tam tersi.. Bu kadar bencilliğin sebebi ne anlamadım, cebinden bişey çıkıcak sanki..

arkadaşlar bende netrition'dan optimum whey 5 lbs protein sipariş edicektim ama bahcelievlerde 140 ytl'ye gordum ama emin olamadım sizce sahte olma ıhtımali warmıdır devamlı temin edebilcegini soluyor zaten yurtdısından alsakta buna yakın bi fiyat olcak ancak airmail ile getirdigizde biraz daha ucuz oluyo sizce yuh bunundamı sahtesini yaptınız dedirtcek bi urunle karsılasırmıyız yada turkiyede ucuz bildiginiz yerler warmı bide bu arada satan adam nerden temin etigini soledi suan onu arastırıyorum eger dogruluk payı warsa sizlerlede paylasıcam birazda orayı somururuz somurebildigimiz kadar:D

Son düzenleme:
sorun olacagını pek zannetmiyorum, pahalı bile veriyor aslında..max 130 tl ye vermesi lazım..dolar kuru yükseldi diye 140 a versede, yine biraz pahalı..bunlar da bb.com dan getirtiyorlar ürünleri..bence sorun olmaz, ama yinede sen bilirsin..

bu 130 ytl'ye satılan guvenilir bi yer varmı bildiginiz peki ben guvenilirliginden endişe ettigim için acıkcası biraz once iptal ettim 140 ytl'ye almayı netrition'dan airmail ile 123 ytl'ye geliyo suanki kurla ustune 2haftada beklicez bildiginiz yerler warsa paylasırsanız sevinirim protein almam gereklide tesekkurler

arkadaşlar haftaya almanyadan arkadaşım gelecek ve ben de sipariş vermek istedim.Ancak profesyonel değilim daha once creatin,glutamn ve protein tozu kullanmıştım.

yine aynı 3 lüyü mü alayım varsa tavsiyeleriniz paylaşırsanız sevinirim.
Aklımdan geçen bunlarbench_O
) optimum nutrition %100 whey gold standart protein (cookies cream,mocha cappuciono veya hangısı varsa) 5 LB ( 2,5 Kg)

2)optimum nutrition PRE-Load Creatine Complex
3)NATROL marka My Favorite Multiple Vitamin( with iron) 90 tablet

4) CHAMPİON NUTRİTİON (yada IRON TEK 1100gr) glutamin

arkadaşlar haftaya almanyadan arkadaşım gelecek ve ben de sipariş vermek istedim.Ancak profesyonel değilim daha once creatin,glutamn ve protein tozu kullanmıştım.

yine aynı 3 lüyü mü alayım varsa tavsiyeleriniz paylaşırsanız sevinirim.
Aklımdan geçen bunlarbench_O
) optimum nutrition %100 whey gold standart protein (cookies cream,mocha cappuciono veya hangısı varsa) 5 LB ( 2,5 Kg)

2)optimum nutrition PRE-Load Creatine Complex
3)NATROL marka My Favorite Multiple Vitamin( with iron) 90 tablet

4) CHAMPİON NUTRİTİON (yada IRON TEK 1100gr) glutamin

Bence glutamini ve creatini geç.

1-Optimum whey
2-Celltech veya cellmass
4-Animal pak
5- 6-oxo antiesterojen

• Like
Reactions: 980
Yurtdışından supplement isimden isime gönderilse gümrüğe takılma ihtimali varmı peki? ve fiyatları öğrenebileceğimiz bi yer varmı acaba? mesela 5 kg 50$, 10kg 80$ ... gibi

arkadaşlar ben netritiondan pazartesi siparişi verdim bugün yani çarşamba geldi. fedexle geldi. 1 kiloluk optimum whey animal cuts ve lipo 6x aldım. gümrüğe takılmadı. bu arada ürünün faturasını 17 dolar kesmişler. galiba gümrüğe takılmasın diye.

Arkadaşlar daha önce hiç yurtdışından alıveriş yapmamış ve de ingilizce bilmeyen(kötü bir durum tabii) kişiler için biraz bilgi verebilir misiniz? Netrition'da fiyatlara baktım tr'e göre çok çok ucuz! Yalnız alışveriş nasıl yapılacak? dediğim gibi ingilizcem yok. Ayrıca kargo ücreti ne kadar oluyor? bir de ödeme nasıl kredi kartı yoksa havale..yardımcı olun ne olur artık protein tozuna 250 milyon vermekten bıktım...

Arkadaşlar daha önce hiç yurtdışından alıveriş yapmamış ve de ingilizce bilmeyen(kötü bir durum tabii) kişiler için biraz bilgi verebilir misiniz? Netrition'da fiyatlara baktım tr'e göre çok çok ucuz! Yalnız alışveriş nasıl yapılacak? dediğim gibi ingilizcem yok. Ayrıca kargo ücreti ne kadar oluyor? bir de ödeme nasıl kredi kartı yoksa havale..yardımcı olun ne olur artık protein tozuna 250 milyon vermekten bıktım...

öncelikle yurtdışından ürün getirtmenin risklerini önceki sayfalardan okumalısınız..
kargo fiyatı ; gönderi yöntemi (posta,kargo,hızlı kargo vs) ve ürün ağırlığına göre değişiyor..(hacimde dahildir sanırım..)

netritionda kargo seçimini ve tutarını alışverişin sonlarına doğru görebiliyorsunuz..daha önce görülebiliyor mu bilmiyorum..
ayrıca kredi kartı ile alabiliyorsunuz..

bircok sitede gonderim ulkesi olarak CYPRUS u gorebiliyoruz ama merak ettigim şu
sadece kıbrıs rum kesimine mi gönderiyorlar ?? yani KKTC ye de gönderim yapılabiliyor mu ?
eger yapılabiliyorsa kıbrıstan türkiye e yollarken sorun cıkar mi kargo da ?
yani eger olabiliyorsa güzel alternatif ya da kıbrıstan geleniniz gideniniz varsa.
bilgisi olan var mi acaba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı