Teşekkürler cevaplarınız için mail attm ama cevap gelmedi siteden tekrar atarım. Peki gelen paketler hangi pttden dağıtılıyor.En son acıbadem oldu diye duymuştum nereyi aramalıyım pek bi bilgim yokta takılan ürünler hakkında?
Slm,
Ben bir site buldum. Adını vermeyeceğim ama kargosu inanılmaz ucuz. Son siparişimde 2 adet 5 lb'lik proteini 40$ kargo ücretine hem de 5 günde DHL ile yolladılar.
5 lbs lik paketin %100 almanya frankfurt üzerinde karışıp başka bir ülkeye gitti ama merak etme ordan tekrar sana iadesi olur ve kapına kadar gelir , ürün sana mühürlü çuvalda gelecek eğer gümrüğe takılmış olsaydı postacı sana (aps arabası) kapına gelip gümrüklü eşya yoklama fişini imzalatıp bırakması gerekir ve bu fişle topkapıya gidip istanbul paket müdürlüğüne derdini anlatıp görevli memuru ikna edersen paketini alabilirsin ama dediğim gibi bu fiş sana gelmemişse frankfurt aktarma merkezinden %100 başka bir ülkeye gitti ve ordan geri dönmesini bekleyeceksin netritiona mail atmana gerek bile yok çünki bunların takip numarası olmaz ya alıcıya ulaşır ya gümrüğe takılır yada kaybolur ama merak etme bana likit aminolarım 3 ay sonra darmadağın bir çuvalda geldibabamı görmüş gibi sevindim şahsen
Slm,
Ben bir site buldum. Adını vermeyeceğim ama kargosu inanılmaz ucuz. Son siparişimde 2 adet 5 lb'lik proteini 40$ kargo ücretine hem de 5 günde DHL ile yolladılar.
Slm,
arkadaşlar haftaya almanyadan arkadaşım gelecek ve ben de sipariş vermek istedim.Ancak profesyonel değilim daha once creatin,glutamn ve protein tozu kullanmıştım.
yine aynı 3 lüyü mü alayım varsa tavsiyeleriniz paylaşırsanız sevinirim.
Aklımdan geçen bunlarbench_O
) optimum nutrition %100 whey gold standart protein (cookies cream,mocha cappuciono veya hangısı varsa) 5 LB ( 2,5 Kg)
2)optimum nutrition PRE-Load Creatine Complex
3)NATROL marka My Favorite Multiple Vitamin( with iron) 90 tablet
4) CHAMPİON NUTRİTİON (yada IRON TEK 1100gr) glutamin
Arkadaşlar daha önce hiç yurtdışından alıveriş yapmamış ve de ingilizce bilmeyen(kötü bir durum tabii) kişiler için biraz bilgi verebilir misiniz? Netrition'da fiyatlara baktım tr'e göre çok çok ucuz! Yalnız alışveriş nasıl yapılacak? dediğim gibi ingilizcem yok. Ayrıca kargo ücreti ne kadar oluyor? bir de ödeme nasıl kredi kartı yoksa havale..yardımcı olun ne olur artık protein tozuna 250 milyon vermekten bıktım...