Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bu whey i karıştırmak için b.b de satılan mixer lerden arıyorum.Onu burdan temin edebilicegim bi yer bi adres varmı.Normalde 75 dolar üstü siparişlerde ücretsiz veriyo.Ama yakın bi zaman da sipariş düşünmüyorum.

arkadaşlar başlık yurtdışından alışveriş..offtopic yapmayınız..

arkadaşlar ben şimdik optimum whey 10lbs sipariş vericem Netrition.com dan.Bu sipariş verdiğimiz ürünler direkt olarak şehirimizdeki gümrük müdürlüğüne gidiyor ve orada şüheli bi durum olmazsa adresimize gönderiliyor değilmi?

Merhaba arkadaşlar Aşağıdaki linkte 2 yıldan beri aldığım supplementlerin "bulabildiğim" bütün faturalarını isim ve adres bilgilerini kapatarak veriyorum. Fiyat, miktar ve ağırlığın yazılı oluduğu yerlere bakarsanız bir fikriniz olur düşüncesindeyim. Bunun dışında bulamadığım faturalarda 120-180$ (kargo dahil) gibi siparişlerım de oldu bunu da belirteyim. NOT:bulknutrition.com artık bize göndermiyor. http://rapidshare.com/files/155809603/Faturalar.rar.html

nocturnabol

Benim verdiğim ve elime geçen siparişler:
Bu çarşamba geldi:
Bsn Nitrix
Weider glutamine 3000
Detour protein bar
Lipo6 240 kapsül

Bu C.tesi geldi:
5lbs optimum casein
2 kutu nocturanabol
animal flex

Aslında küre girmeyecek olsam yüklenmezdim bu kadar. Ama kür dolayısıyla böyle oldu.

nocturnabol tabletleri nette okudum da acaba bunun hakkinda bilgi alabilir mym, pm den de msj atabilirsin, biliyorum konunun yeri burasi deil ama online gormusken de sorayim dedim

Diğer arakdaslar kargo ucretının 55$ oldugunu soylemısler ama ben anlamadım bende 146€ dıyor.Aradakı mevla cok buyuk , bır acıklık getırır mısınız ? 10 lbs optımum %100 gold standart proteın tozu getırtmeyı dusunuyorum.
Firebird 'e özel mesaj attim umarım en kısa zamanda netrıtion hakkındakı sorularıma cevap verir , sıteye katkılarından dolayı teşşekkur edıyorum.

http://img241.imageshack.us/my.php?image=demosi2.jpg

Son düzenleme:
Diğer arakdaslar kargo ucretının 55$ oldugunu soylemısler ama ben anlamadım bende 146€ dıyor.Aradakı mevla cok buyuk , bır acıklık getırır mısınız ? 10 lbs optımum %100 gold standart proteın tozu getırtmeyı dusunuyorum.
Firebird 'e özel mesaj attim umarım en kısa zamanda netrıtion hakkındakı sorularıma cevap verir , sıteye katkılarından dolayı teşşekkur edıyorum.

http://img241.imageshack.us/my.php?image=demosi2.jpg

netrition.comda ülke olarak Türkiye'yi seçtikten sonra açığa çıkacak kargo fiyatını dikkate alın..siz kargo firmasının Türkiyeden gönderme kısmını incelemişsiniz..

Yurtdışından animal cuts

son zamanlarda yurtdışından animal cuts getirten oldu mu hiç? gümrükte sorun yaşanıyor mu bu üründe? türkiyede satılan animal cuts ile yurtdışında satılan animal cutsın içeriklerinin farklı olduğunu öğrendim de. ayrıca daha önce yurtdışından hiç supplement getirtmedim. hangi siteyi önerirsiniz?

son zamanlarda yurtdışından animal cuts getirten oldu mu hiç? gümrükte sorun yaşanıyor mu bu üründe? türkiyede satılan animal cuts ile yurtdışında satılan animal cutsın içeriklerinin farklı olduğunu öğrendim de. ayrıca daha önce yurtdışından hiç supplement getirtmedim. hangi siteyi önerirsiniz?

Bayramdan önceki hafta getirtmiştim sorun çıkmamıştı.

Siteye gelince, aslında benim favorim bodybuilding.com ama kredi kartı kabul etmediklerinden uğraştırıyor, onun yerine netrition.com daha mantıklı.

Eğer 10 lbs On whey almak istersen B.b de toplam sana bedeli 155 dolar herşey içinde.Netrition dan alırsan 169 dolar .Üstelik b.b e ücreti içinde havale ücreti de var.

Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir forumu takip ediyorum. Pek fazla mesajım, yorumum yok konulara. Çünkü bu konularda fazla bir bilgim yok. Genelde okuyup fikir ediniyorum.

Konuya gelecek olursam.

Geçenlerde nette gezinirken "trueprotein.com" adında bir siteye rastladım. Sanırım türkiyeye gönderi de yapıyorlar, çok ayrıntılı incelemedim ama paylaşmak istedim. Protein fiyatları 5$/lbs' ye kadar düşüyor.

Bu site hakkında bilgisi veya tecrübesi olanlar paylaşabilirler mi veya hep birlikte bir kafa yoralım :)

Şuanki dolar kuru ile 10 lbs whey BB .com dan kapıya teslim yaklaşık 248-250 YTL gibi bir fiyata geliyor

Netritionda ise 278-280 YTL gibi bir fiyata geliyor

******da ürünün tanıdık ile alındığında fiyatı 285 YTL
internette yasal satış sitelerinde 310 YTL 6 taksit

Sonuç olarak dolar biraz daha yükselirse Yurtdışından Protein getirmeye gerek kalmayacak arkadaşlar :(

Şuanki dolar kuru ile 10 lbs whey BB .com dan kapıya teslim yaklaşık 248-250 YTL gibi bir fiyata geliyor

Netritionda ise 278-280 YTL gibi bir fiyata geliyor

******da ürünün tanıdık ile alındığında fiyatı 285 YTL
internette yasal satış sitelerinde 310 YTL 6 taksit

Sonuç olarak dolar biraz daha yükselirse Yurtdışından Protein getirmeye gerek kalmayacak arkadaşlar :(
ya su dolar artışı katletti
5kg optimum wheyi 300 liraya alırken çogu yer 375 lira fiyat yapıştırmış enayi gibi hissediyorum kendimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı