alextaylor
Üye
Arkadaşlar bu whey i karıştırmak için b.b de satılan mixer lerden arıyorum.Onu burdan temin edebilicegim bi yer bi adres varmı.Normalde 75 dolar üstü siparişlerde ücretsiz veriyo.Ama yakın bi zaman da sipariş düşünmüyorum.
Evet böyle birşey bardagın içinde çatalla karıştırmakdan sıkıldım.Bunu alabilirim.Çok teşekkür ederim yardımın için Rpachttp://urun.gittigidiyor.com/MINI-MIXER-SUPER-KARISTIRICI_W0QQidZZ12904460#aciklama şöyle birşey buldum.mini mikser diyor.O da bb.comdaki mixer gibi küçüktür herhalde.
Benim verdiğim ve elime geçen siparişler:
Bu çarşamba geldi:
Bsn Nitrix
Weider glutamine 3000
Detour protein bar
Lipo6 240 kapsül
Bu C.tesi geldi:
5lbs optimum casein
2 kutu nocturanabol
animal flex
Aslında küre girmeyecek olsam yüklenmezdim bu kadar. Ama kür dolayısıyla böyle oldu.
Diğer arakdaslar kargo ucretının 55$ oldugunu soylemısler ama ben anlamadım bende 146€ dıyor.Aradakı mevla cok buyuk , bır acıklık getırır mısınız ? 10 lbs optımum %100 gold standart proteın tozu getırtmeyı dusunuyorum.
Firebird 'e özel mesaj attim umarım en kısa zamanda netrıtion hakkındakı sorularıma cevap verir , sıteye katkılarından dolayı teşşekkur edıyorum.
http://img241.imageshack.us/my.php?image=demosi2.jpg
son zamanlarda yurtdışından animal cuts getirten oldu mu hiç? gümrükte sorun yaşanıyor mu bu üründe? türkiyede satılan animal cuts ile yurtdışında satılan animal cutsın içeriklerinin farklı olduğunu öğrendim de. ayrıca daha önce yurtdışından hiç supplement getirtmedim. hangi siteyi önerirsiniz?
Bayramdan önceki hafta getirtmiştim sorun çıkmamıştı.
Siteye gelince, aslında benim favorim bodybuilding.com ama kredi kartı kabul etmediklerinden uğraştırıyor, onun yerine netrition.com daha mantıklı.
ya su dolar artışı katlettiŞuanki dolar kuru ile 10 lbs whey BB .com dan kapıya teslim yaklaşık 248-250 YTL gibi bir fiyata geliyor
Netritionda ise 278-280 YTL gibi bir fiyata geliyor
******da ürünün tanıdık ile alındığında fiyatı 285 YTL
internette yasal satış sitelerinde 310 YTL 6 taksit
Sonuç olarak dolar biraz daha yükselirse Yurtdışından Protein getirmeye gerek kalmayacak arkadaşlar![]()