Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alex " saçma sapan imza" lafı için senden bir özür bekliyorum çünki senin haddin bile değil bu lafı söylemek , sınırları aşma !!!!

Konuda forum kUralları aşılmadığı sürece herkes özgür bunuda kafanıza sokun banada sataşmayın artık YETER !!!

Konumuz Yurtdışından Supplement temini

Aynı nakarat
Hep aynı aynı
Yarısı bayat
Hep aynı aynı
Yarısı hayat
Aynı nakarat
Anlat anlat

arkadaşlar eminimki firebird de bana oldugu gıbı bır cok arkadasıma yardımcı olmustur bu gümrük olaylarında
lütfen haksızlık yapmayalım

No-xplode ve cellmass aldım.Birkaç ay sonra oldukça yoğun bir bir supplament kürüne girmeyi planlıyorum.Vereceğim diğer siparişlerim:4-6kutu nitro-tech, gaspari superpump250 ve sizeon, 2kutu bcaa, animalpak, 2kutu animalflex, anabolic halo(2.kutuyu belki nitrix olarak kombine edebilirm)Bu siparişleri verdiğimde sizlerle tecrübelerimi aktarmaya devam ederim.

Son düzenleme:
No-xplode ve cellmass aldım.Birkaç ay sonra oldukça yoğun bir bir supplament kürüne girmeyi planlıyorum.Vereceğim diğer siparişlerim:4-6kutu nitro-tech, gaspari superpump250 ve sizeon, 2kutu bcaa, animalpak, 2kutu animalflex, anabolic halo(2.kutuyu belki nitrix olarak kombine edebilirm)Bu siparişleri verdiğimde sizlerle tecrübelerimi aktarmaya devam ederim.

Bu saydıklarının hepsini tek order da vermiceksin di mi .

Diez ve firebird gerçekten iyi niyetle yazıyorlar fakat foruma üye olupda 100ün üzerinde paket geciren arkadaslarımız var yurt dısı supplement forumuna 1 kere mesaj yazmamıs hepsini icmiyorlar ya! alıp-alıp satıyorlar bir şekilde.Anliyacağınız herkes duyarlı olmuyor siparişlerde ben getireyimde gectiği kadar gerisi Allah Kerim anlayısı var.Kesin olarak biliyorum T.H.Y.de bir zamanlar calıstığım icin.

Ben 1 sefer getirttim ramazanda 90$lık bir paket ups ile elime ulaştı ve kapıma getiren terlemişsin gel 2dk. pizza kola iç dediğim görevliyi içeri davet ederek çarpıcı bir bilgi aldım;

"Benim bodyforumtr'yi keşfetmeden supplement aldığım sitenin yeri Avcılarda bende aynı ilçede oturuyorum onlar bile ups ile netritiondan mal getirtiyorlarmıs sürekli"

Sürekli getiriyoruz sorun olmuyor heralde dedi acaba bu ürünler gümrükde sorun cıkarmıyor mu diye sual ettiğimde.3dk oturduk yolcu ettim.Daha önce ups ile yurt içinden aldığım diğer kategorideki eşyalarıda aynı görevli getirmişti.

Diez ve firebird'in dediklerini sabah 6da kalkıp işe giden aksam 8de gelip 15günlük maaşını gümrükde bırakmayan anlayamaz heralde.

Saygılar

Benim verdiğim ve elime geçen siparişler:
Bu çarşamba geldi:
Bsn Nitrix
Weider glutamine 3000
Detour protein bar
Lipo6 240 kapsül

Bu C.tesi geldi:
5lbs optimum casein
2 kutu nocturanabol
animal flex

Aslında küre girmeyecek olsam yüklenmezdim bu kadar. Ama kür dolayısıyla böyle oldu.

Bu saydıklarının hepsini tek order da vermiceksin di mi .
Bir seferde değil de 2'şerli 3'erli parçalar halinde vereceğim ve arada bir bb.coma girip denemeler yapıyorum nasıl daha kargodan ucuza getirtebilirm diye çünkü tam olarak kaç kg'de bir fiyat artışı oluyor bilemiyorum.(bunun hakkında bilgi sahibi bir forumdaşımız yorum yaparsa çok makbule geçer.)

Diez ve firebird'in dediklerini sabah 6da kalkıp işe giden aksam 8de gelip 15günlük maaşını gümrükde bırakmayan anlayamaz heralde.

Saygılar
Belki ailesine bakmakla yükümlü biri kadar olmasa bile emin olun ki çoğumuz anlıyoruz çünkü şu anda para kazanmayan forumdaşlarımız da ebeveynlerinin eline bakıyor ve bunları alabilmek için aile bütçesine fazladan yük oluyor.Siparişler gümrükte kaldığında ki vicdan yaşadığımız vicdan azabını siz düşünün artık.

arkadaşlar netritiondan supplement sipariş ettim istanbula kadar gelmiş ama fedexin sitesinde status : ınt'l shipment release yazıyor bu ne demek ? ..paketim istanbulda fedexin lokal depsondaymış

arkadaşlar netritiondan supplement sipariş ettim istanbula kadar gelmiş ama fedexin sitesinde status : ınt'l shipment release yazıyor bu ne demek ? ..paketim istanbulda fedexin lokal depsondaymış

Sadece İnt Shippment Release mi yazıyor ? Yarını beklemeni öneriyorum.Birde bundan önceki iki sayfayı okursan belki soruna yanıt cevaplar bulabilirsin.

Uluslararası gönderi serbest bırakması demek, yani ürünleriniz gümrükten geçmiş ve yarın muhtemelen sabah saatlerinde elinizde olur.

yeni paketlerim teslimat için fedex aracında gozlerim yollardahyper_

Qty Item ID Price Total
1 52-0092 37.95 $37.95
Universal Nutrition Animal Nitro, 44 packs

1 52-0462 14.95 $14.95
Universal Nutrition Amino 3001, 85 tablets

1 84-0069 20.95 $20.95
Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard Protein, Chocolate Mint, 2.07 lb

Subtotal $73.85
Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 days) $55.25
Total $129.10

Son düzenleme:
dolar aldı basını gıttı, tamda arkadasa sıparıslerı verıyordum. hemde baya bı urun sıparısı. doların dusmesını beklıcem el mahkum....

bu yakın zamanlarda sipariş veren ve eline geçen oldumu?lütfen önceki sayfaları oku demeyin,kusura bakmayın ama konunun dışında pek çok şey yazılmış aradığımı bulamayacağımdan eminim,lütfen yakın zaman da ürün eline geçen arkadaşlar hangi siteden aldığını ve fiyat limitini ne olduğunu yazarsa güzel olur.

bu yakın zamanlarda sipariş veren ve eline geçen oldumu?lütfen önceki sayfaları oku demeyin,kusura bakmayın ama konunun dışında pek çok şey yazılmış aradığımı bulamayacağımdan eminim,lütfen yakın zaman da ürün eline geçen arkadaşlar hangi siteden aldığını ve fiyat limitini ne olduğunu yazarsa güzel olur.

beginner özellike son 5 sayfaya bak ben ve birçok arkadaş gelen siparişler üzerine konuştu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı