Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Quantity[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Item ID[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Brand[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Product[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Size[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Unit
Price[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Total[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]52-0456[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Universal Nutrition [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Animal Pump[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]30 packs[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$31.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$31.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]84-0442[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Optimum Nutrition [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Creatine 2500 Capsules[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]300 capsules[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$25.49[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$25.49[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Itemized Subtotal[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$57.44[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 days)[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$44.84[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Your total is[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$102.28[/SIZE][/FONT]

arkadaslar forumda yeniyim ve bu urunleri aldım simdi creatine icin aslında baska alcaktım ama bulamayınca bunu aldım fedex ile yollatıyorum takip edebilmek için urunu nerden bakmam lazım acaba yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler

[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Quantity[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Item ID[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Brand[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Product[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Size[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Unit
Price[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Total[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]52-0456[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Universal Nutrition [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Animal Pump[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]30 packs[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$31.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$31.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]84-0442[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Optimum Nutrition [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Creatine 2500 Capsules[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]300 capsules[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$25.49[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$25.49[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Itemized Subtotal[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$57.44[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 days)[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$44.84[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Your total is[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$102.28[/SIZE][/FONT]

arkadaslar forumda yeniyim ve bu urunleri aldım simdi creatine icin aslında baska alcaktım ama bulamayınca bunu aldım fedex ile yollatıyorum takip edebilmek için urunu nerden bakmam lazım acaba yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler

B.B sitesinder order status gelip order numaraların ile bilgilerine ulaş.Eger ücretini havale yapıp b.b bildirirsen gün içinde sana kargo yaparlar.Kargo yapıldıkdan sonra sana maille bilgisini verirler.Mail de takip etmen gereken sitenin linkini direk verirler ya da Order status den tracking number a tıklayarak ulaşabilirsin.

kargolarınız geçtiği için inanın bende çok sevindim..bilirim çünkü stresini :)

fakat
"gümrük işlemleri için hazır" ibaresi benim ve birçok kişinin takılan kargosunda da yazmıştı..
yani artık kapılar açıldı diye bir rahatlığa kapılmaya gerek yok..

diez bizim oralarda doğru laf diyene " Atana Rahmet" denir bende sana diyorum Atana Rahmet abi

arkadaslar urunlerım sapa salım dun geldı. yardımcı olan herkese teşekkur ederım. ama haberınız olsun bb.com bu aralar sanırım adres bılgılerınde bır problem meydana getırıyor. turkce karakterlerden olsa gerek.

arkadaslar yardımlarınız ıcın tesekkurler bana sımdı netrition'dan msj geldı fedex'e girdim Oct 10, 2008 12:32 PM

Teslimat için FedEx aracında

ISTANBUL TR

12:30 PM

Bölgedeki FedEx tesisinde

ISTANBUL TR

12:29 PM

Taşınma durumunda

ISTANBUL TR

Paket gümrük işlemleri için hazır

Uluslararası gönderi serbest bırakması

ISTANBUL TR

fedex'te teslimat icin fedex aracında yazıyor yani gumrukten gecmismi yaa kalırsa dıye stres wardıda ılk defa getırdıgım ıcın;) he bu arada carsamba gunu saat 18:00 de sıpariş vermiştim

arkadaslar yardımlarınız ıcın tesekkurler bana sımdı netrition'dan msj geldı fedex'e girdim Oct 10, 2008 12:32 PM

Teslimat için FedEx aracında

ISTANBUL TR

12:30 PM

Bölgedeki FedEx tesisinde

ISTANBUL TR

Taşınma durumunda

ISTANBUL TR

Merak etme kargon geçmiş .Hatta sen bu mesajı okdugun sırada ürünün gelmiş bile olabilir =)Tebrikler

alextaylor tesekkurler tamda dedıgın gıbı oldu internet cafeden cıkıp eve geldıgımde urunum eve gemıstı:D cok hızlı oldu hıc beklemıyodum walla

Arkadaşlar merhaba,benim paket bugün gelmiş ama evde kimse yoktu ve bölge şubesine götürülmüş,ümraniyede oturuyorum bölge şubesi neresi oluyor veya irtibat kurabileceğim bir telefon numarası bilen varmı??

Arkadaşlar merhaba,benim paket bugün gelmiş ama evde kimse yoktu ve bölge şubesine götürülmüş,ümraniyede oturuyorum bölge şubesi neresi oluyor veya irtibat kurabileceğim bir telefon numarası bilen varmı??
Bb.com'da adres kısmına cep telefonunu numaranı muhakkak vermelisin; çünkü Fedex ürünleri dağıtıma çıkartmadan önce arar muhakkak bu saatte ürünleriniz elinizde olacak, o sırada evde olabilir misiniz diye.

Teşekkürler arkadaşlar,Fedex'i aradım toplam 3 gönderi yapılma hakkı varmış,pazartesi yeniden göndereceklerini söylediler,kargo bilgilerinde tahmini varış olarak ayın 13ünü gösterdiği için bugün geleceğini tahmin etmemiştim.

Ayrıca telefon ile aramışlar ama o sırada antrenmanda olduğum için telefon yanımda değildikafa_

ürünlerinizin sorunsuz geçmesi çok sevindirici..fakat;

gümrüktekilerin tekrar ızdırap olmaması için çok abartmadan alışverişler yapalım ki sürekliliği olsun..zira birden çok yüklenince birden el koymalar başlıyor..hem kendinizin hemde başkalarının alma hakkını engellememe adına buna dikkat edelim diye düşünüyorum..

10lbs on whey gibi, 12lbs serious mass gibi ürünler gümrüklerin tekrar kapanması için büyük müsebbip olabilirler..hafif ama Türkiyede olmayan ürünler tercih edilebilir..
herzaman ekliyorum sonradan hayal kırıklığına uğramama adına takılma riskinin olduğunu unutmayın..

ürünlerinizin sorunsuz geçmesi çok sevindirici..fakat;

gümrüktekilerin tekrar ızdırap olmaması için çok abartmadan alışverişler yapalım ki sürekliliği olsun..zira birden çok yüklenince birden el koymalar başlıyor..hem kendinizin hemde başkalarının alma hakkını engellememe adına buna dikkat edelim diye düşünüyorum..

10lbs on whey gibi, 12lbs serious mass gibi ürünler gümrüklerin tekrar kapanması için büyük müsebbip olabilirler..hafif ama Türkiyede olmayan ürünler tercih edilebilir..
herzaman ekliyorum sonradan hayal kırıklığına uğramama adına takılma riskinin olduğunu unutmayın..
Türkiyede bulunan ürünleri sipariş etsek daha iyi olmaz mı?Sonuçta Türkiyede yasal olarak satılabilen ürünlerin resmi izinleri var.Türkiyede satışı olmayan ürünlerin ise gümrük memurlarının kafasında soru işareti bırakıp geçişine izin vermeme olasılığı daha fazla bence.Yasal olarak satılan ürünler takılsa bile görüşmek için gümrüğe gittiğimizde en azından kendimizi ifade edebilmek amacıyla ürünlerimizin Türkiyede yasal izinlerinin olduğunu ve bazı firmalarca satıldığını söyleyebiliriz.

Türkiyede bulunan ürünleri sipariş etsek daha iyi olmaz mı?Sonuçta Türkiyede yasal olarak satılabilen ürünlerin resmi izinleri var.Türkiyede satışı olmayan ürünlerin ise gümrük memurlarının kafasında soru işareti bırakıp geçişine izin vermeme olasılığı daha fazla bence.Yasal olarak satılan ürünler takılsa bile görüşmek için gümrüğe gittiğimizde en azından kendimizi ifade edebilmek amacıyla ürünlerimizin Türkiyede yasal izinlerinin olduğunu ve bazı firmalarca satıldığını söyleyebiliriz.

bu açıdan doğrusun fakat Türkiyedeki ürünleri getirtmek demek birilerinin ekmeğiyle oynuyorsun demektir..Çok önceki sayfalarda muscletech'in avukatlarının gümrüklere şikayette bulunduğu yazılmıştı..zira adamlar ithalat vergisi vererek getirtiyorlar..sen yarı fiyatına getirince birilerinin ekmeğiyle oynamış oluyorsun..

bütün bunları gümrüklerden daha kolay geçsin diye anlatmıyorum ama..Türkiyede ulaşamadığınız ürünleri kullanma adına yurtdışı siteleri bir fırsat olarak görebilirsiniz diye söylüyorum..

bu açıdan doğrusun fakat Türkiyedeki ürünleri getirtmek demek birilerinin ekmeğiyle oynuyorsun demektir..Çok önceki sayfalarda muscletech'in avukatlarının gümrüklere şikayette bulunduğu yazılmıştı..zira adamlar ithalat vergisi vererek getirtiyorlar..sen yarı fiyatına getirince birilerinin ekmeğiyle oynamış oluyorsun..

bütün bunları gümrüklerden daha kolay geçsin diye anlatmıyorum ama..Türkiyede ulaşamadığınız ürünleri kullanma adına yurtdışı siteleri bir fırsat olarak görebilirsiniz diye söylüyorum..

Diez adamlar verdikleri ithalat vergisini ürünlerin üzerine koyarak geri alıyorlar. Ayrıca Türkiye'deki supplement disbritörlerini zengin etmek için yasal olan hakkımızı kullanmayacak değiliz. Neden bunu söylüyorum, çünkü insanların dışarıdan aldığı siparişle ile "birilerinin ekmeği ile oynuyorsun" mantığını yanlış olduğu için. Sanki hırsızlık yapıyor, aldığımızın malın parasını vermiyor, birde gümrük geçmesi açısından stres yaşamıyoruz sanki...
Ayrıca Tr'deki disbritörler ne yazıkki basit mantıkla para kazanma peşinde. Nerede tanıtım? reklam? bir internet sitesi? Yani hem onların peşinden koşacağız, hemde normal fiyatının 4 katı para vereceğiz, bunu yapmayıncada "birilerinin ekmeğiyle oynuyor" olacağız.
Güldürmeyin beni...

Hele senin gibi fiyatlar arasındaki uçurumu bilen, Türkiye'ye onlarca üründen sadece belli bir bölümünü getiren distiribitörler hakkında bilgi sahibi olan biri nasıl böyle birşey dedi anlamadım.

Adamların ne kadar düz mantıkla mal satmaya çalıştığı açık. Mesela Supplement piyasasında fiyat üst limiti yoktur, yani yasal olarak istediğin fiyata satarsın. Ama distbitörler ne yapıyor? Sırf kendi açıktıklar mağaza ve internet sitesi kar yapacak diye belli fiyatın altında sattırmıyorlar, bakın bunlar distibitör, yani alıcıya satan değil, mağazalara satan!

Ne ekmeği ya bunların ancak "fırın"larıyla oynayabilirsin...

mestano neden bu kadar hararetlendin anlamadım..bu iş kısır döngüye girer birbirimizin ne dediğini anlamadan yazarsak..

sitede gümrük müsteşarlığına,federasyona,fedex'e,bb.com'a yazılı ve telefonla isyanlarını dile getirmiş olan ben değilmişim gibi konuştun..

durum bu ve malınız takılmasın diye yazdım herşeyi..nasılda distribütörleri arkaladığım duygusuna kapıldın anlamadım..

lütfen önceki sayfaları oku...

istediğin kadar sen bunun hakkın olduğunu dile getir gümrüktekiler kısa vadede bunu dinleyeceklermi..en azından en az takılma ihtimallerini insanlara söylüyoruz..

ozaman şunu diyelim.."alabildiğiniz kadar alın" dışardan ve sonuçta gümrükten 1dolarlık supplement bile geçirtmeyelim bu çabayla..sonuç bu olacak..uyuyan devi mi uyandıralım..???

yasal hak demek kanunen sabit haktır..yurtdışından 100€ üzerinde ve altında bile olsa sağlık bakanlığı izni olması gereken ürünler getirtmek yasal hakkın mı!!

ithalatçıların ne kar ettiği beni bu başlıkta ilgilendirmiyor..
bizler insanları uyarıyoruz..
ben diyorum ki arı kovanına çomak sokma ki seni ısırmasınlar..sen diyorsunki diez arıları savunuyor...arılar kimin umrunda..!!

bana bütün bu haksızlıklar için resmi kanallardan çaba göstermemiş kişiler itiraz yazmasın lütfen!!!

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı