[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Quantity[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Item ID[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Brand[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Product[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Size[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Unit
Price[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Total[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]52-0456[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Universal Nutrition [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Animal Pump[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]30 packs[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$31.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$31.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]84-0442[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Optimum Nutrition [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Creatine 2500 Capsules[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]300 capsules[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$25.49[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$25.49[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Itemized Subtotal[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$57.44[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 days)[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$44.84[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Your total is[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$102.28[/SIZE][/FONT]
arkadaslar forumda yeniyim ve bu urunleri aldım simdi creatine icin aslında baska alcaktım ama bulamayınca bunu aldım fedex ile yollatıyorum takip edebilmek için urunu nerden bakmam lazım acaba yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler
arkadaslar yardımlarınız ıcın tesekkurler bana sımdı netrition'dan msj geldı fedex'e girdim Oct 10, 2008 12:32 PM
Teslimat için FedEx aracında
ISTANBUL TR
12:30 PM
Bölgedeki FedEx tesisinde
ISTANBUL TR
12:29 PM
Taşınma durumunda
ISTANBUL TR
Arkadaşlar merhaba,benim paket bugün gelmiş ama evde kimse yoktu ve bölge şubesine götürülmüş,ümraniyede oturuyorum bölge şubesi neresi oluyor veya irtibat kurabileceğim bir telefon numarası bilen varmı??
Bb.com'da adres kısmına cep telefonunu numaranı muhakkak vermelisin; çünkü Fedex ürünleri dağıtıma çıkartmadan önce arar muhakkak bu saatte ürünleriniz elinizde olacak, o sırada evde olabilir misiniz diye.Arkadaşlar merhaba,benim paket bugün gelmiş ama evde kimse yoktu ve bölge şubesine götürülmüş,ümraniyede oturuyorum bölge şubesi neresi oluyor veya irtibat kurabileceğim bir telefon numarası bilen varmı??
Şimdi siparişime baktım da benimki de gümrükten geçmiş.Bakalım ne zaman gelecek.
Türkiyede bulunan ürünleri sipariş etsek daha iyi olmaz mı?Sonuçta Türkiyede yasal olarak satılabilen ürünlerin resmi izinleri var.Türkiyede satışı olmayan ürünlerin ise gümrük memurlarının kafasında soru işareti bırakıp geçişine izin vermeme olasılığı daha fazla bence.Yasal olarak satılan ürünler takılsa bile görüşmek için gümrüğe gittiğimizde en azından kendimizi ifade edebilmek amacıyla ürünlerimizin Türkiyede yasal izinlerinin olduğunu ve bazı firmalarca satıldığını söyleyebiliriz.ürünlerinizin sorunsuz geçmesi çok sevindirici..fakat;
gümrüktekilerin tekrar ızdırap olmaması için çok abartmadan alışverişler yapalım ki sürekliliği olsun..zira birden çok yüklenince birden el koymalar başlıyor..hem kendinizin hemde başkalarının alma hakkını engellememe adına buna dikkat edelim diye düşünüyorum..
10lbs on whey gibi, 12lbs serious mass gibi ürünler gümrüklerin tekrar kapanması için büyük müsebbip olabilirler..hafif ama Türkiyede olmayan ürünler tercih edilebilir..
herzaman ekliyorum sonradan hayal kırıklığına uğramama adına takılma riskinin olduğunu unutmayın..
Türkiyede bulunan ürünleri sipariş etsek daha iyi olmaz mı?Sonuçta Türkiyede yasal olarak satılabilen ürünlerin resmi izinleri var.Türkiyede satışı olmayan ürünlerin ise gümrük memurlarının kafasında soru işareti bırakıp geçişine izin vermeme olasılığı daha fazla bence.Yasal olarak satılan ürünler takılsa bile görüşmek için gümrüğe gittiğimizde en azından kendimizi ifade edebilmek amacıyla ürünlerimizin Türkiyede yasal izinlerinin olduğunu ve bazı firmalarca satıldığını söyleyebiliriz.
bu açıdan doğrusun fakat Türkiyedeki ürünleri getirtmek demek birilerinin ekmeğiyle oynuyorsun demektir..Çok önceki sayfalarda muscletech'in avukatlarının gümrüklere şikayette bulunduğu yazılmıştı..zira adamlar ithalat vergisi vererek getirtiyorlar..sen yarı fiyatına getirince birilerinin ekmeğiyle oynamış oluyorsun..
bütün bunları gümrüklerden daha kolay geçsin diye anlatmıyorum ama..Türkiyede ulaşamadığınız ürünleri kullanma adına yurtdışı siteleri bir fırsat olarak görebilirsiniz diye söylüyorum..