Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@wolveron2
Peki sana bir soru:

O sitede Jarrow formulas ile birlikte Optimum % 100 gold whey de satılsa hangisini alırdın?

Ben de Jarrow Formulas alıyorum zaten ama kalite ve lezzet açısından başkası olsa aslen onu tercih ederdim. Yani burda ben de senin gibi jarrow formulas alıyorum. Çünkü o sitede optimum , eas, cyto, bsn yok. Bu markalar arasında zaten fiyat farkı da yok. Ama jarrow formulas favori markam değil, alabildiğim bir marka. Umarım şimdi herşey daha açık olmuştur.

Uslubum farkında olmadan kotu olabilir. Foruma rahatsızlık verdiysem özür dilerim. Amacım ortamı germek değildi.

Ok SPIKE ortamı yumuşattık..Şimdi forma dönelim.Protein tozunda sana tavsiyem Now Foods, Whey Protein Isolate tavsiye ederim..Now usanın büyük firmalarındandır..Protein değerleride çok iyidir..Ve sende benim gibi aylık 250-300 ytl yi suplemente ayırıyorsan zaten biliyorsundur..Amaç gereken beslenmeyi standart ve sürekli olacak şekilde yapmak. .Ünlü markalar veya çok ince detayları bizim gibi amatörler kolay hissedemez.

duyarliliginiz icin ikinize cok tesekkur ederim spike ve wolveron2,kaldigimiz yerden devam:)

Beyler 16 nisanda ebayden sipariş geçtiğim 2 üründen biri olan muscle tech nitro tech harcore bu gün 13.mayıs da geldi. 4lbs lik bir kutu. URL: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120221376744 . 94.98 dolar tutmuştu. United States Prioty Maillle ile.

Evde yoktum kapıcıya bırakmışlar sağolsunlar... Celltech siparişi vermiştim ama 6.7 lbs aynı gün gelmedi daha. Satıcı geçen mail atmış aldınmı merak ettim diye bir haber yok inşallah gelir... Sanırım o USPS First Class Mail International service idi belki bu sebeble geç kaldı yada kayboldu yada takıldı. First Clas sigortasız gönderi en ucuzu işte bir dahaki sefere satıcıya priorty yapmasını söyleceğim sizde öyle yapın....

arkadasım aslında priorty ile air maılde fark su priorty yı tracking number ile takıp edebılıyorsun. air maılde boyle bır ıhtımal yok. su bır gercek ki eger sıparısın kucuk bır bır kutu ıse (amıno,vb ) kesınlıkle priorty vermene gerek yok air maıl daha hızlı gelıyor(tecrubemle konusuyorum bunu cok denedım)

bb.com dan sipariş veren arkadaşlarımızdan biri kredi kartının geçerli olabileceğini söylemişti bu olay sanal kart için de geçerli midir. ben öncelikle netrition.com dan almayı düşünmüştüm ancak crgo bedeli ve gümrüğe takılma konusu beni bu kararımdan vazgeçirdi.bilgisi olan arkaşların cevaplarını bekliyorum. Saygılar...

kredi kartının gecerlı oldugunu ben soylemıstım. bu kanıya bb.com un onlıne help desk ile yaptıgım onlıne chat ıle ogrenmıstım. bende bb.com sadece blue form doldurarak alısverıs yapıldıgını bılıyordum. neyse ben kredı kartıyla sıparısı verdım 30 dk sonra maıl geldı siparisim ıptal edıldı dıye. sebep tr den kredı kartıyla sıparıs kabul etmıyorlarmıs. onlıne destekte dedım sızın bırınız olur dıyo dıgerınız olmaz dıyor. bayabır konusmadan sonra bana uzun bır sure tr den kolay kolay kredı kartı kabul etmeyeceklerını soyledı. (crancing carlos mu ne adamın nicki)
daha sonra ıptal edılen urunlerın parasını 4 ıs gunu sonra kartıma gerı aktardılar.
anlayacagın kredı kartı dıyorsan netrition.com ıdeal dıyorum

Arkadaşlar dikkat edilmesi gereken noktalara dikkat edildikten sonra problem çıkacağını sanmıyorum.3 yıldır ürün getirtiyorum..1 kere takıldı ondada kendi hatamızdan sadece bir deneme yaptık ve 160$ lık sip. verdim..Aslında arkadaşların zorlaması ile bana gelen ürünlerin 2 katını vermiştim..Normalde 100$ sınırında tutarım her zaman ..

Ondan hariç hiç problemim olmadı..Aylık 2 veya 3 sefer yaptığım da oldu..Elimden geldiği kadar özel ürünleri getirmeye çalıştım.Bana gerçekten yararı olacak ve tr de bulunmayan ürünleri..Ve kargo şirketini hiç değiştimrdim.( DHL).İnanmassınız geçen hafta salı sip verdim cuma günü sabah teslim ettiler.Son 6 aydır dhl çok standarda bağladı.Eskiden Sadece usa-belçika oradanda tr ye geliyordu.Şimdi verdiğim hafta içi gününe göre almanya üzerindende geliyor. 4 günü geçtiğini görmedim..

Tek favori kargom DHL.
Favori Suplement markalarım. NOW,TWINLAB,MRM,IRON TEK VE JARROW FORMULAS..Başka markalardan almıyorum..

sıparıs konusunda tamamen katılıyorum dikkat edılmesı gerken kosullar var onları tamam oldumu sorun yok. onemlı olan kutunuzun buyuklugu,fiyatı agırlıgı dıkkat cekmemelı. he ama express kargo ile sıparıs verırısenız bırazcık daha esnek olabılıyorsunuz. ama USPS ile verdıgınız her kargo tr de ptt tarafından ayıklanıp dagıtılıyor. o yuzden tavsıyem $100 altı orta boyutta bır kutu max 3-4 kg

bu yuzden protein tozundan cok spesifik urunler getırtmek daha mantıklıdır dıye dusunuyorum

sıparıs konusunda tamamen katılıyorum dikkat edılmesı gerken kosullar var onları tamam oldumu sorun yok. onemlı olan kutunuzun buyuklugu,fiyatı agırlıgı dıkkat cekmemelı. he ama express kargo ile sıparıs verırısenız bırazcık daha esnek olabılıyorsunuz. ama USPS ile verdıgınız her kargo tr de ptt tarafından ayıklanıp dagıtılıyor. o yuzden tavsıyem $100 altı orta boyutta bır kutu max 3-4 kg

bu yuzden protein tozundan cok spesifik urunler getırtmek daha mantıklıdır dıye dusunuyorum

memolf şu kesin tavrını lütfen belirtme olurmu.1gelir 3 gelir 4.de gelmez.Bu işin kesini yok.İnsanlarıda yanlış yönlendirmeyelim.

memolf şu kesin tavrını lütfen belirtme olurmu.1gelir 3 gelir 4.de gelmez.Bu işin kesini yok.İnsanlarıda yanlış yönlendirmeyelim.

ya anlamıyorum kımı neye yanlıs yonlendırmısım. mubarek bu yurtdısından sankı kacak olarak supplement getırıyoruz. bıldıgın yasal kargo ıle getırıyoruz.

benım sadece bırtane mesajıma bakarak kesın konusma demek yanlıs bır cevap oluyor. bundan oncede de dedım kutunuz dıkkat cekmedıgı surece dedım bu ne demek yanı kutu dıkkat cekerse takılma olasılıgı var demek degılmı yanı ben bu sıparıs olayını tavsıye ederken takılma olasılıgınıda belırtıyorum ama sanırım yazdıklarım yeterı kadar anlasılır degıl heralde. burada sıparıs verırıken bosuna yazmıs olurdum o kadar mesajı. senın dedıgın kadar kesın konusmus olsaydım direk "arkadaslar www.xxx.com dan hemen verın ıstedıgıınız kadar sıparısı hepsi sukadar gunde elınızde " derdım olur bıterdı.

atahan 3-4 sayfa öncesine dönersen herkesin netritiondan 1-2 kutu ürün aldığını görürsün ama bu ürünler içinde protein tozu yok çünki reçel kavanozu gibi kutular gözden kaçamıyor ve yakalanıyor

ya anlamıyorum kımı neye yanlıs yonlendırmısım. mubarek bu yurtdısından sankı kacak olarak supplement getırıyoruz. bıldıgın yasal kargo ıle getırıyoruz.
.

tabiki kaçak getiriyoruz , yasal olması için bakanlık izninin olması lağzım kayıtlı olması lağzım , adamlar açınca zaten el koyuyolar kaçak yolla girdiğinden izinsiz olduğundan dolayı

benım sadece bırtane mesajıma bakarak kesın konusma demek yanlıs bır cevap oluyor. bundan oncede de dedım kutunuz dıkkat cekmedıgı surece dedım bu ne demek yanı kutu dıkkat cekerse takılma olasılıgı var demek degılmı yanı ben bu sıparıs olayını tavsıye ederken takılma olasılıgınıda belırtıyorum ama sanırım yazdıklarım yeterı kadar anlasılır degıl heralde. burada sıparıs verırıken bosuna yazmıs olurdum o kadar mesajı. senın dedıgın kadar kesın konusmus olsaydım direk "arkadaslar www.xxx.com dan hemen verın ıstedıgıınız kadar sıparısı hepsi sukadar gunde elınızde " derdım olur bıterdı.

Tamam memolf sende haklısın ne diyelim.Bu arada senin kadar kesin konuşmuş demişsin ben kimse burda şu siteden verin şu kadar günde elinizde olur banko ,kasko demedim.Kendi yaşadıklarımı paylaştım burda ama senin tecrübelerin daha fazla .Herşeyi kutunun boyutu ile ölçüyorsun burdan belli zaten tecrübelerin.Sana kolay gelsin bol siparişli günler....

tabiki kaçak getiriyoruz , yasal olması için bakanlık izninin olması lağzım kayıtlı olması lağzım , adamlar açınca zaten el koyuyolar kaçak yolla girdiğinden izinsiz olduğundan dolayı

sayın bodyforumtr uyesi;

aldıgımız bu urun kaçak sıfatına uyamaz. bu urunuz tr deki tarım bakanlıgından izni olmaması demek bu urunun tr ye girişinin olmaması demek anlamına gelmez.

Turkiye de bırcok yurtdısı menşeili supplement markası satılıyor. onlarda gumrukten gırerken aynı senın kargoların gıbı gelıyorlar ama sadece onların tasınma seklı ve gonderım usullerı farklı. fakat supplementlerın kutularının uzerlerınde yazanlar aynı. tr ye gırdıkten sonra bu alımı yapan şırket almıs oldugu malları tarım bakanlıgından onay alması ıcın labaratuarlara gonderılıyor. akabınde urunlerın trde satıabılecek ozellıklere sahıp olduguna karar verılıyor veyahut verılmıyor. bundan sonra o supplementın urun degerlerının ustune tarım bakanlıgının olcmus oldugu içerik değerleri yapıştırılıyor.sımdı ya satış izni verılmesse dıyebılırsınız. evet verılmeyebılır ama boyle bır urununu tr ye getırecek ve ızın alamayacak bır iş ortaklıgını yapacak afedersınız -cahıllık- yapacak bir kurum/ kuruluşta var oldugunu zannetmıyorum.

İnternet üzerinden yurtdışından suplement getirmek kaçak getirmek değildir.Dediğin gibi bakanlıktan yani tarım ve köy işleri bakanlığından izin almak için o ürünün ithalatcısı olman gerekiyor.Yani bu işten para kazanman ve şirketin olması gerekiyor.Türkiyede satılıpta 145 dolara kadar yurt dışından getirtmek aslında herkesin yasal ve doğal hakkıdır.Kanunda böyle bir madde varsa ve ben bunu kullanamıyorsam esas kaçak yapılan iş budur.Ayrıca Türkiyedeki ürünlerde nedense hep tarım ve köy işlerinin oayıyla getiriliyor nedense oysa bu ürünleri insanlar kullanıyorsa o zaman sağlık bakanlığının onayı gerekmektedir.Neyse sonuç olarak bu ürünleri getirtmek kaçak değildir kendi doğal hakkımızı da kendimiz elimizden almayalım lütfen.Bilmeden de lütfen konuşmayalım.

Tamam memolf sende haklısın ne diyelim.Bu arada senin kadar kesin konuşmuş demişsin ben kimse burda şu siteden verin şu kadar günde elinizde olur banko ,kasko demedim.Kendi yaşadıklarımı paylaştım burda ama senin tecrübelerin daha fazla .Herşeyi kutunun boyutu ile ölçüyorsun burdan belli zaten tecrübelerin.Sana kolay gelsin bol siparişli günler....

""""senın dedıgın kadar kesın konusmus olsaydım direk "arkadaslar www.xxx.com dan hemen verın ıstedıgıınız kadar sıparısı hepsi sukadar gunde elınızde " derdım olur bıterdı.""""

@wolfson burada demek ıstedıgım; yani senin bana benim için dediğin kadar kesin konuşuyor olsaydım boyle boyle derdım olur biterdi demek istedim. orası yanlış anlaşılmıs. afedersınız.

wolfson bu sekılde konusup sankı ben mıllete hadı hurra gidip yurtdısından sıparıs verın demişim gibi gösteriyorsun.

""Herşeyi kutunun boyutu ile ölçüyorsun burdan belli zaten tecrübelerin.Sana kolay gelsin bol siparişli günler....""

o senin yüce tecrubelerin nedense hep insanları yurtdısından almamaya sevk ettiği için belki benim tecrubelerim sana hep anlamsız gelmiştir.

tekrar soyluyorum BEN OCAK ayından itibaren supplemente ihtiyac duydugum zaman( asla buyuk protein kutuları olmadı-daima amıno 300 tabletlıkler -spesıfık birkaç urun ki bunlarda enn fazla 1-1.5 kg agırlıgında ve fiyat < 90$ acıklamalarda da supplemet yazısı bulunmakta idi.) tum bu parantez içinde yazdıgım urunlerı yurtdısından temin ettim. ocak ayından itibaren 7-8 sıparıs verdım. 4 u priorty diger yarısı air maıl oldu. express ile hiç vermedim.(çok pahalı oldugu için). tum bu urunler elime sorunsuz bir sekılde ulaştı. he bu demek degildir ki sizde verin sorunsuz bi sekılde elinizde olur hayır. ben sadece başlık gereği yurtdısından supplement siparişleri tecrubelerimi ihtiyacı olanlarla paylaşıyorum.

BUNLAR benim, senin saçma buldugun OCAK ayından sonraki tecrubelerim.
bundan sonra daha anlatacak hiçbir tecrubem bulunmamaktadir. bu sayfaları TECRUBESİ yuksek insanlara birakiyorum.

Sen bu işi biliyorsun memolf sakın rahatsız olma sen burda insanları bilinçlendirmeye devam et yeterki ben buraya daha 1 kelime bile yazmam.

Bunları getirdiğimizden devletin haberi varmı yokmu bana bunu söyleyin şehzade ve memolf !!!

Devletin haberi olmayan şey kaçaktır bunu sokakta elma şekeri yiyen çocuğa bile sorsanız bilir . Ben size burda tanım tabir öğretecek değilim benim böyle bir görevim yok !!! ancak bu başlık altında eylül ayından beri yüzlerce kişiyi bilinçlendirdik ama protein olayına 999999 kişi bi çözüm bulamadık nedense !!! . Ufak paketin gözden kaçma ihtimali yüksek olduğu için kapınıza postacıyla geliyor ama elbet birgün patlak verecek ve kaybımız 40-50 dolar olacak ama fedex ups zamanında 110-120 dolarımız gidiyordu ve bu tam anlamıyla riskti , bu dönem kapandı gitti şimdi yeni bir dönem açılmasının imkanı yok çünki 1 kutu amino 1 kutu creatini hertürlü alırsın kimse uğraşmaz bunlarla . Ben forumda devamlı posta gümrüğüne gidip gelen tek kişiyim bu tarz mevzuattanda iyi anlarım o nedenle lütfen bu konu daha çok uzamasın .

sağlık bakanlığından onaylı olması için ilaç olması gerekli.naturel ürünler olduğu için tarım ve köy işleri ilgileniyor.ayrıca dışarıdan onaysız alınan suplamentlerinizi kaçak sokmuş oluyorsunuz.legal olması için illaki ithalat iznine sahip şirket olmanıza gerek yok.kişisel olarakta bakanlık izni alıp içeri öyle sokabilirsiniz.

Bunları getirdiğimizden devletin haberi varmı yokmu bana bunu söyleyin şehzade ve memolf !!!

Devletin haberi olmayan şey kaçaktır bunu sokakta elma şekeri yiyen çocuğa bile sorsanız bilir . Ben size burda tanım tabir öğretecek değilim benim böyle bir görevim yok !!! ancak bu başlık altında eylül ayından beri yüzlerce kişiyi bilinçlendirdik ama protein olayına 999999 kişi bi çözüm bulamadık nedense !!! . Ufak paketin gözden kaçma ihtimali yüksek olduğu için kapınıza postacıyla geliyor ama elbet birgün patlak verecek ve kaybımız 40-50 dolar olacak ama fedex ups zamanında 110-120 dolarımız gidiyordu ve bu tam anlamıyla riskti , bu dönem kapandı gitti şimdi yeni bir dönem açılmasının imkanı yok çünki 1 kutu amino 1 kutu creatini hertürlü alırsın kimse uğraşmaz bunlarla . Ben forumda devamlı posta gümrüğüne gidip gelen tek kişiyim bu tarz mevzuattanda iyi anlarım o nedenle lütfen bu konu daha çok uzamasın .

firebird eger siparis ettıgımız seyi devlet bilmiyorsa gumruk ne için var bana sen bunu soyler misin.
biz yasal ölçütler içerisinde belirlenen kıstaslara uygun bir şekilde yurtdışından alışveris yapıyoruz.
bu konuya sadece supplement sıparısı olarak bakmayın. yurtdısından bı tshirt , bir oyuncak, vs getırdıgınızı düşünün.

-------------------------------
ancak bu başlık altında eylül ayından beri yüzlerce kişiyi bilinçlendirdik ama protein olayına 999999 kişi bi çözüm bulamadık nedense !!!
------------------------------

merak etme firebird ben bu başlıgı en basından en sonuna kadar tek tek ama tektek okudum ve o mılletın çaresiz oldugu zamanlar sen cıkıpta "evet bir yontem var ama soyleyemem" benzeri birsey soylemıstın onuda hatırlıyorum.

tekrar edıyorum, benım bu başlıga yazdıklarımı okuyan bır ınsan hımm memolf yurtdısından şakır şakır her şekil sipariş yapılabılecegını soyluyor hadi gidip sipariş verelim demeeez. yaşadıklarımı bildiklerimi paylaştım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı