Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet arkadaşlar ilk defa bir siparişim takıldı , hayırlı olsun.

vitamindeal.com dan vermiş olduğum sipariş gelmedi. ürünü aramalarım devam ediyor , bir ucunu bulabilsem çıkarıp alıcam da :( gitti 95 usd :(

takip numaran varsa yardımcı olabilirim özel mesja yolla

vitadigest siparişim:

1 Hot Rox
Thermogenic
Fat Loss, 72
Capsules,
From Biotest
$19.50 1 Lipo 6
Ephedra Free,
Fat Burner,
120 Capsules,
From Nutrex
$21.98 1 Animal Pak,
Ultimate
Training Pak,
44 Packets,
From
Universal
Animal Pak
$22.98 1 L-Carnitine
Xtreme,
Energy For
Muscle Gain
And Weight
Loss, 60
Capsules, L
Carnitine,
From Dymatize
$8.98 1 Hydroxycut
Hardcore, 120
Capsules,
Maximum
Thermogenic,
From
MuscleTech
$33.50 Subtotal: $106.94 Shipping: $53.75 Tax: $0.00 10% savings: -$10.69 Total: $150.00

Arkadaşlar son muhabbetlerden biraz kopuk olacak ama bir siteden aynı kredi kartıyla iki farklı kişinin alışveriş yapması gümrükten geçiş sırasında sorun çıkararır mı? Bilen biri yazarsa sevinirim

tamam da önemli birşey soracam, gift ibaresi konulunca geliş fiyati gözukmuyor sanırsam, ee o zaman memur bunun 100 euro ya da her neyse ondan az oldugunu nasıl anlicak ki ??? tehlikeli degil mi sizce ???

gift ibaresini her firmaya yazdırmazsınız heleki firmalar faturayı kutu üzerine iliştirmek zorundadır..
ancak bir tanıdık gönderirse yada ebayden alacaksanız satıcıdan rica ederseniz olabilir..

diez öle diyosunda spike yapıyorum diyor ayrıca netrition daki gift olayı ne peki? ayrıca bu adamlar gifti görünce aa tamam geçsin mi diyorlar? olay bu ürünlerin sağlık bakanlığından izinsiz olmaları değil mi sonuçta 100 euro yu aşmıyosun

Garanti Yok

kimse hiç bir şeyin garantisini veremez. 6 siparişimde de birsürü kriteri gözetmem, gümrük memurunun ruh halini pek alakadar etmeyebilirdi. Risk aldım ancak bişey olmadı.

Bazen oyle şeyler sokuluyor ki, adamları da haklı da buluyorum aslında. Onlar sonuçta herşeyi bilip izin veremezler. Ancak izin verdikleri yada sağlık bakanlığından hazırda izin alınmış ürünler için bir veritabanları da olması gerek. Boylece resmi olarak bir belgeyle urunu kabul yada reddebilirler

airmail belli rakama kadar fedexten az ücret olarak ama belli fiyata ulaşınca fedexten daha fazla oluyordu..1senedir yurtdışından almıyorum son durum nedir bilmiyorum..

ben netrition.com vassive no siparişi verdim.air maille 12 günde sorunsuz geldi.ancak cargo ücretleri çok pahalı. daha düşük kargo ücreti olan site var mı?ayrıca niye türkiye'de bsn ürünleri satılmıyor?

Arkadaşlar yurtdışından bir tanıdığım Türkiye'ye geliyor ona sipariş versem ve yanında supplement getirse gümrükte herhangi bir sorun yaşarmı? Ayrıca paket halinde değil de kendi eşyalarının arasında kendisi kullanııyormuş gibi getirmesi daha kolaylık yaratır mı? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim

Arkadaşlar yurtdışından bir tanıdığım Türkiye'ye geliyor ona sipariş versem ve yanında supplement getirse gümrükte herhangi bir sorun yaşarmı? Ayrıca paket halinde değil de kendi eşyalarının arasında kendisi kullanııyormuş gibi getirmesi daha kolaylık yaratır mı? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim

Bavuluna sığdırdığı kadarıyla sorun olmaz. Tabi 5 lbs -10 lbs'lik paketlerden vazgeçmen gerek. Ben olsam aşağıdaki listeyi geçerdim. Hem taşıması rahat hem pek bir faydalı

Purple Wraath
Animal Pak

nie 5 l-10 lbs paketlerden vazgeçilmeli ki..arkadaşlarım amerikadan 10 lbs getrdiler ve sorunda olmadı..bunu birkaç defa yaptılar hemde...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı