Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eger öyle bir avantaj varsa, Ebayden deneyebilirsiniz.

ebay satıcıları özel kargo ile yollamıyolar abi sadece USPS ile yollarlar ve topkapı posta gümrüğüne gelir , ordada derdini 55 yaşında hayatından bezmiş olan memur amcaya anlatamazsın

USPS´le gönderende var UPS´le gönderende.

Kargo masrafini sonucta kendiniz ödeyeceksiniz.

Saticilardan biri sunlari yazmis:
In order to deliver you the product on time, orders are shipped within 24 hours of payment. We use UPS for the majority
of our shipments, however we will also use the postal service for a small number of our orders
. We ask that you please check individual auctions for Once your package is shipped you will get an email confirming the ship date and tracking number if available for that package....

Ayrica buradanda su ana kadar hangi ülkelere gönderim yaptigini görebilirsiniz.
http://www.mystoremaps.com/mapdetails.php?id=727510
Türkiyeye bu bilgilere göre daha önce 10 kez satis yapmis.
Tabiki öncesinde saticiyla irtibata gecmeniz gerekir.

Buradan magazasini görebilirsiniz:
http://stores.ebay.com/My-Supplementsnet

Tabiki risk yine var, bunlari arkadas konusuna girdiginiz icin yaziyorum. Öncelikle bunu yapip yapamayacagini, irtibata gecip ögrenmeniz gerekir.

arkadaslar sımdı fedex ın sıtesınden amerıkanda new york u ve hollandadan amsterdamı secerek istanbula kargo ucretını hesaplattım. sıparıs ettıgım urunu 5 lbs oldugunu ve 1 adet oldugunu yazdıgımda bana ucret olarak new york tan 108$ en ucuza amsterdam dan da 110$ gıbı ucuk fıyatlar cıkardı. sanırım buda pek avantajlı degıl .hele hele bırden fazla gondersem acaba ucuzlar mı dıye bı deneyeyım dedım :) akıllara zarar bır fıyat cıkardı. onu yazmayayaım sonra bosuna kufur etmeyına32a32

sımdılık alternıtif siparis yontemı olarak; bır tanıdıgınız abd ye gıder urunu alır ve gelırken yanında getırır.

dıgerı ıse sımdı aklıma geldı abd de ıkamet eden bır turk ebay satıcısı bulmak eger o kısıyle anlasabılırsek adama tam olarak bıze nasıl paketler yapması gerektıgını soyleyebılırz bu sayade işi rayına sokabılırız ama tabıkı su var ebaydan gelıyor dıye urunu yıne acarlar mı?

arkadaşlar yurtdışından spariş olayı maalesef bu ülkede riskli. ben birdefa denedim elime geçti. ama ikincisine cesaret edemedim. sizlere tavsiyem 3-5 arkadaş toplanın gidin bu işin merkezine, ithalatçı firmaya, biz şu kadarlık mal alacağız bize uygun birşeyler yaparmısınız yada ne kadarlık mal alırsak fiyat kırarsınız diyin eminim eliniz boş dönmezsiniz ve piyasa fiyatının da baya bi altında alabilirsiniz....bu işte biraz organize olabilmek önemli. gerisi kolay ve halledilebilinir...

gordugum kadari ile optimum whey herkese lazim, ****** gida satiyormus. varsa boyle bir organizasyon, ben de katilmak isterim...

yani protein destek demedide body yapanların kullandıkları destekler demişti bilemiyorum araştırın bence ilerde başınıza iş açmasın

Hi,
Thank you for contacting supplementsnet,
Yes we do ship to Turkey, we can declare the item of lower value and also mark it as a gift to save you from paying extra customs and taxes.
if you buy multiples of the same item the shipping on the additiional item is discounted you can select the item that you want and the quantity and we will work out the best.
Thank you and hope to do business with you soon.
Supplementsnet

Kisacasi, ürünün degerini düsük yazabileceklerini ve ayni zamanda gıft (hedıye olarak gönderebileceklerini yaziyor. Aynı üründen birden fazla ürün alindigindan kargodanda düstügünü yazmakta, elimizden geleni yapacaklarini beliriyorlar.

Arkadas olayi nedir, pek anlamadim. Hediye (gift) olayimi?
Eger öyleyse gift yazip gönderim yapabilecek cok kisi var, arkadasiniza falan gerek yok.

Daha ayrıntılı yazayım

www.bb.com dan alıswerişimizi yapıyoruz ama gonderi adresi olarak ABD de yasayan okuyan bir arkadasımıza akrabamıza yolluyoruz urunleri

O arkadasta hediye gibi kutulara koyup ürünü fedex ile yolluyor bu kadar basit

Ayrıca 10lbs 80 dolar 20lb 120 dolar tutuyor kargo olarak

Firebirdin dediği gibi kişi kutuları pek acılmıyor keza 20lbs de dert olucagını sanmam

bu işin memleketi amerika , orda tanıdığı olan varsa koydursun saçma sapan bir kutuya 10-15 lbs ürünü yollatsın fedex ile takılmaz ama 15 lbs için 100-120 doları bulur express kargo , çfedex elemanları gönderen kısmında internet sitesi varsa açıyolar kutuları yani direk kasıt var , buna önlem almak basit koydur orjinal fedex kutusuna gönderenin adı türk ismi olsun bak bakalım açıyolarmı :) umrunda olmaz elemanın çünki 1 kargo uçağı 50 ton taşısa 10 kilodan 5000 paket yapar ve bunları 1 dakikadan az bir sürede açıp baksa 5000 dakika yapar ama uçak haftanın 4 günü paristen 11 de iniyor ve 12:15 de takip sayfası kutu arabaya yüklendi size doğru yola çıktı diyor :) , Amerikada tanıdığı olanlara duyrulur

Hi,
Thank you for contacting supplementsnet,
Yes we do ship to Turkey, we can declare the item of lower value and also mark it as a gift to save you from paying extra customs and taxes.
if you buy multiples of the same item the shipping on the additiional item is discounted you can select the item that you want and the quantity and we will work out the best.
Thank you and hope to do business with you soon.
Supplementsnet

Kisacasi, ürünün degerini düsük yazabileceklerini ve ayni zamanda gıft (hedıye olarak gönderebileceklerini yaziyor. Aynı üründen birden fazla ürün alindigindan kargodanda düstügünü yazmakta, elimizden geleni yapacaklarini beliriyorlar.

Ben bu hafta içinde en kotu haftaya EBAY Den 120 dolara

BSN Cellmass [60 srv]
BSN No-Explode [60 srv]
BSN Nitrix [360 tablet]

Siparişi gecicem bunlar gelirse geldiği günde aynı satıcıdan 2 tane 5 lbs ON Gold Wheyimi cekerim belki kafam atarsa yanına ON Casein bile atarım

Bu arada 3 lü kombo 120 dolar shipping 85 dolar tutuyor ama buyuk yani 1 aylık kombo bunlar tr dekı kucuk kutular değil

Bu arada işim gine belli olmaz bu hafta ingiltereden biri gelicek bana haftayada ABD den gelen war belki onlara yollarım

Son olarak arkadaşıma arkadası ABD den Evo VIII kanadı yollıcak o gecerse protein fln hayli hayli gecer:badgrin:

Gittigidiyordakiler sahte olabilir dikkat edin, simdi baktim yeni bir satici.

beyler türkiyede baya bi tuzlu yaw bu ürünler.optimum 170 den assag degil baktigima göre.ama gitti gidiyorda 135 e de bulunuyor.

aralık ayında kayıt olmuşsun daha 5 nci mesajında gittigidiyorda şu ürün şu paraya diyosun :) bunlar reklam kokan hareketler maykk

Gittigidiyordakiler sahte olabilir dikkat edin, simdi baktim yeni bir satici.

Sahibinden.com ada dadanmıslar

Bir satıcı ürünler faturalı diyor ama ozel mesaj atınca cevap olarak yurtdısı faturası war dıorki

Bende www.bb.com dan fatura bulurum o faturanın o urune ait oldugunu nerden bileyim ben ?

Kucuk paket BSN ürünü hayatta almam birinden BSN alıcaksam kesin 60 servings olan boylarda olmalı kucuklerden suphe duyuyorum artık

Hayır bu urunun sahtesini üretmek

1- Cana kasıt
2- Kalifiyeli dolandırıcılık

Yani bunu tr de yapıyorsa aklı eksik bir kişi yakalnsa banka hortumcularından cok yatıcak

Satanında farkı yok aslında bakın bu kişilerden ürün alıp ürünü BSN ne yollayıp dava acıcaksın ozaman bir daha yapan oluyor mu !

Ya kacak PSP getir sahte zippo getir abicim hap ilac neden getiriyorsun

Anlasam zaten orada biticem bugun İPHONE getirsen peynir ekmek gibi satarsın bizden ne istiyorsun

Birde getirebiliyorsun sahtesini biraz daha sık gercegini getir 20 30 ytl daha verelim sende rahat et bende rahat edeyim

Bunun orjinali 35 dolarda sahtesi bedavamı oda en az 15 dolar

Supplement alacak adam zaten belli bir ekonomik durumu olan adam alırken helede saglık soz konusuyken onamı bakıcak

Bu işi yapan akıl yoksunudur baska birsey değil

Aklı selim olan adam orj. ürününü getirir satar pasalar gibikafa_

Amerikadaki bir arkadaşım yakında bir koli yollayacak bana 3-5 parça giysi olacak kolinin içinde. Şimdi bu koliye 2-3 tane de supplement atsa bulunma ihtimali düşük mü olur? Hadi oldu da koliyi açtılar ve supplementleri buldular ve el koydular, bu durumda kıyafetlere birşey olmaz değil mi? Onları alabilirim yani değil mi rahatça? Bilgilendirebilecek biri olursa sevinirim

Amerikadaki bir arkadaşım yakında bir koli yollayacak bana 3-5 parça giysi olacak kolinin içinde. Şimdi bu koliye 2-3 tane de supplement atsa bulunma ihtimali düşük mü olur? Hadi oldu da koliyi açtılar ve supplementleri buldular ve el koydular, bu durumda kıyafetlere birşey olmaz değil mi? Onları alabilirim yani değil mi rahatça? Bilgilendirebilecek biri olursa sevinirim

Ne yazık ki içlerindeki iyileri ayıralım kötüler kalsın gibi bir uygulama yok.Paket kalıyorsa bir bütün olarak takılıyor.Yani içindeki giysilerde gider.(Tabi takılırsa şans işi)

hala bsn mi aliyorsunuz ? arkadaslar dava acildi o sirkete urunleri hakkinda saibe var. madem bu kadar sikintiyla bir siparis vereceksiniz bence baska marka isteyin.

hala bsn mi aliyorsunuz ? arkadaslar dava acildi o sirkete urunleri hakkinda saibe var. madem bu kadar sikintiyla bir siparis vereceksiniz bence baska marka isteyin.

Cannabis elinde kaynak var mı? dava ile ilgili paylaşırsan bizlerle görmek isteriz.Birde forumda BSN ürünlerinden birçok kişi memnun ki en popüleride No-explode olsa gerek.

Drahte gördüm,
Ayrica tarim ve köy isleri bakanligi onayli yazmislar. BSN markasi icin hic bir onay YOK TR´de!

Acik arttirma gibi sitelerden almayin, genelde sahislar satiyor.
Ya yurtdisi yada sirketlerden alin. Bir cok sahte var bu aralar gibime geliyor.

Ben arastirdim, BB.com´da ürün 37 dolar bunlar 30 dolara kadar iniyor - olacak is degil. Faturasi yokmus ondanmis kanmayin. Amerikadan buraya gelmesi icin vergisi var, kargosu var araci var. Nasil bu fiyata satabilirsin?
Türkiye "steroid cennetinden" sonra bunlar sayesinde supplenment cenneti olmak icin aday, yakinda Türkiyede bir cok sehirde kasli almanlardan sonra kasli amerikan turistleri görürseniz hic sasirmayin, kim bilir gelmisken birde yarismaya katilayim der. Baksaniza bizden amerikaya gitmeyi planlari yapan bile var dumbelllls

abi şöyle bir gerçek var , amerikan askerleri kantinlerden malları alıp peşmergeye satıyor , peşmergelerde mardine sokuyolar malı , kardeşimi dün uçakla maraşa götürceklerdi uçak kalkamadı ve adana uçağına aktarma yapıldı , bizimkiler adanaya gittiler ve kardeşim adanadan telefon açtı " abi senin omomatiklerden burda çok var 50-60 milyona satıyolar dedi (omomatik babannemin tabiri ile protein anlamına geliyo :D ) incirlik askeri kantininden birçok ürünün esnafa satıldığı aşikar anahaberde bile çıktı , bu ürünlerin içinde supplementte var , yakın bir dostumdan xxxx meşhur satıcılarından birisinin gümrükte 5-6 koli malı takıldıktan sonra çare olarak 2 hafta önce adanaya gittiği ve 1-2 valiz ürün aldığını duydum ve bu ürünleri eski müşterilerine özel mesaj yoluyla teklif ediyomuş , Celltech 3kg için 90 ytl ve prolab amino için 50 ytl istiyormuş , bu gelişmeden sonra adana işine forumdan birinin ulaşıp aldığı ürünü orjinal bir ürünle 1 e 1 karşılaştırmasını ve fotoğraflarla buraya koymasını rica ediyorum çünki işler iyice karıştı kafam allak bullak oldu

Firebird,
Öncelikle hitap seklimizi kurallara göre kullanalim;)

Bu olayin amerikan askerleriyle alakasi yok, askerler getirir buna tamamda, ne kadar getirecek? Üstelik bu ürünleri nasil olurda amerikadaki fiyatlardan daha hesapli satabilir? Bu ürünlerden az yok! Paran var ve istersen adam sana 1 tir verebilecegini söylüyor.
Amerikan askerlerin getirdigine lafim yok, ama güney dogudan gelen ürünler arasinda sahte oldugu kesin! Saticilar kendileri bile emin degiller, ayrica kimlerin nerede sattigini lütfen burada aciklamayalim, sonra aciklama geregi duyuyorlar ve reklam oluyor.

Sen o saticiya ulasabilecegine göre, sende alip kontrol edebilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı