Geçmiş gümrükten.yarın elinde olur.
ISTANBUL, TR 12/23/20092:30 P.M.A CLEARING AGENCY HOLD WAS PLACED ON THE AIRCRAFT CONTAINING YOUR SHIPMENT
sitenin verdiği linkte ise böle yaziyo sence bi sorun olmuşmudur
Geçmiş gümrükten.yarın elinde olur.
paronaya olduk valla , esas benim endişem türkiyede bu işten bir üründen %400 kar sağlayan kan emici ********lerin gümrüğü etkilemesi var ,böyle giderse baya bir yayılacak artık herkes yurtdışından siparişe yönelecek , bu ********lerde olaya el atar diye korkuyorum.
ISTANBUL, TR 12/23/20092:30 P.M.A CLEARING AGENCY HOLD WAS PLACED ON THE AIRCRAFT CONTAINING YOUR SHIPMENT
sitenin verdiği linkte ise böle yaziyo sence bi sorun olmuşmudur
Pulse
peki takildiği zmn ne yaziyo bir bilgin varmi?
yaw arkadasım sen ankaralı degilmisin sonraki mesajda ankaraya geldiğini yazıyo niye dikkate alıyosun önceki mesajı
yok ups.comdan bakınca bak sole yazıyo
ISTANBUL, TR 12/23/20092:30 P.M.A CLEARING AGENCY HOLD WAS PLACED ON THE AIRCRAFT CONTAINING YOUR SHIPMENT 12/23/200910:03 A.M.ARRIVAL SCAN 12/23/20098:20 A.M.ARRIVAL SCAN
ankara ie ilgili bir bilgi yok oburu ups.com.tr yaziyodu
kardeş ürünün takılsa ups ten ürün takıldı napacaksınız diye arayıp sorarlardı , bana öyle olmuştu bence sakin ol ürün gelecek.
Söylediklerimi geri alıyorum berg yanlış anlamışım yazanı gelecek inş.Meraklanma
usp.com.tr dede bole yaziyo
23.12.2009 14:30 UÇAK GECIKMESI TOPKAPI 23.12.2009 11:20 HAVAYOLU (THY) İLE ANKARA HUB ŞUBEYE GÖNDERİLDİ TOPKAPI
peki bu ne arkadasım?
Söylediklerimi geri alıyorum berg yanlış anlamışım yazanı gelecek inş.Meraklanma
işte o upscom.trdeki aciklama
oburude ups.comdaki arkadaşım