Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yılsonu yılbaşı dönemleri denetim yapıyorlar ocak şubat gibi kendi kuralları serbest bölgede çalışıyorum burada giriş çıkışlarda bile değişiklik oluyor bu dönemler.

O zamanı tam zamanı hazır gumrukculerin başı kalabalıkken siparişleri verelim.Bidaha kargo ne zaman 10 dolar olur bilmem.

Ben ikinci siparişi verdim. şu XMAS geçsin 31 aralıga kadar bi 20 lbs daha veririm 6 aylık stok yaparım :)

dr.mali

1 adet animal cut
1 adet animal nitro
0.5kg xtend sipariş ettim

ups.comda bakincada sole bi yazi cıktı karşıma

ISTANBUL, TR 23/12/200914:30GÖNDERİNİZİ İÇEREN UÇAĞA BİR GÜMRÜKLEME ACENTESİ TUTMASI UYGULANDI

Abicim bu gümrüktekilerin anladığı yok bence animal kutuları biraz kışkırtıcı bildiğiniz gibi onları görüp mü bekletme kararı aldılar anlamak zor

sanırım gümrüğe takıldın arkadaşım.Belki bekletiliyordur sadce bi ara sor derim ben.İnşallah takılmamıştır.UPS in yazdığı bilgiler DHL den farklı olduğu için karşılaştıramıyrumda.

Son düzenleme:
usp.com.tr dede bole yaziyo

23.12.2009 14:30 UÇAK GECIKMESI TOPKAPI 23.12.2009 11:20 HAVAYOLU (THY) İLE ANKARA HUB ŞUBEYE GÖNDERİLDİ TOPKAPI

Antalyada ikamet edip siparş veren varmı hiç ?? Genelde İStanbul ve Ankara ağırlıklı gidiyor.. sipariş vericem ürünlerin takılma kaygısı var.

hocam nerden bileyim insanın aklına türlü türlü şey geliyor

paronaya olduk valla , esas benim endişem türkiyede bu işten bir üründen %400 kar sağlayan kan emici ********lerin gümrüğü etkilemesi var ,böyle giderse baya bir yayılacak artık herkes yurtdışından siparişe yönelecek , bu ********lerde olaya el atar diye korkuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı