Yurtdışından Supplement Sipariş Yasağının Kalkması için İmza Kampanyası

Bu iş hep böyledir, sırf sporcu ürünleriyle alakalı değil..
Yurtdışında'ki elektronik fiyatlarına bakabilirsiniz, orada 600-650 dolara satılan cep telefonları ülkemizde 2.500tl'den aşağıya satılmıyor..

Zira otomobillerde durum cok daha kötü. 50-60bin dolarlık otomobiller Türkiye'de 200 milyar ve üzerinde satilmaktalar.

Kim, bilmiyorum ama birileri çok iyi paralar kazanıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

eğer ki toplumumuzun gelişmesi isteniyorsa bu serbest piyasa açılmalıdır, 800 lira asgari ücretle çalışıp dünya genelinde ki fiyatının 3-4 katı para ödemek bana hiç akıllıca gelmiyor. birileri şu zavallı fakir halkın üzerinden çuvallar dolusu para götürüyor. bu işin öbür dünyasıda var, yeter artık şu halkın her sektörde her alanda sömürüldüğü.

bu imza kampanyasını çevremizede yayalım, bunu sadece supplement olarak yorumlamamak gerekir, bu ülkemize ithalatı yapıla nbir çok ürün ve cihaz için de geçerli. örn. telefon piyasası, iphone 5 yurt dışı çıkış fiyatı 199$ türkiye çıkış fiyatı 2000TL, haksızlığa adaletsizliğe sömürüye yeter gayrı.

Bence hardline nin fiyat politikası içinde böyle bir kampanya yapılsa iyi olur :)

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence hardline nin fiyat politikası içinde böyle bir kampanya yapılsa iyi olur :)

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merak etme onlara boyle bi kampanyaya gerek yok eger ki serbest olursa yurtdisindan siparis hardline zaten kendisi fiyatlarini asagi ceker ve cekmek zorunda ;)

Dostlar şimdi düşündüm de, yalnız biz yetmeyiz.Aile bireylerimizi de bu kampanyaya imza atmaya zorlayalım.Ben akşam hanıma da imzalattırıcam.;)

Dostlar şimdi düşündüm de, yalnız biz yetmeyiz.Aile bireylerimizi de bu kampanyaya imza atmaya zorlayalım.Ben akşam hanıma da imzalattırıcam.;)

Bu dedigini ben yaptirdim ve + olarak akraba, arkadaslarima da yaptirdim ;) hergun de facebookta paylasiyorum. Herkes duyarli olursa sayimiz da guzel sekilde artacaktir.

Back
Yukarı