Yurtdışına çıkıyorum sporu bırakıcam kilo vermeye devam etmek için ne yapmalıyım?

arkadaşlar çarşamba günü yurtdışına çıkıyorum, ve yaklaşık 3 aydır spor yapıyorum diyebilirim. 10 kilo falan verdim ve göbekten biraz, yanlardan biraz gitti. ama maalesef iş için yurtdışına çıkmam gerekiyor. iş için oldugu için de oradada bir spor salonuna gidecek vaktim olmayabilir. bu süre içeresinde beslenmeme dikkat etsem, abur cubur yemesem? ekmeği yemesem. yine kilo vermeye devam eder miyim. 2 ay içeresinde geri dönecem.

Diyetinizi spor yapmayacaginizi (ornegin kardio ile 500 kalori yakiyosaniz bu aciginiz olmayacak artik) da goz onune alarak tekrardan duzenleyip devam edebilirsiniz. Ama bence yarim saatlik de olsa yuruyusler,kosular ile vucut agirligi ile yapilan egzersizler planlayabilirsiniz en azindan:)

Diyetinizi spor yapmayacaginizi (ornegin kardio ile 500 kalori yakiyosaniz bu aciginiz olmayacak artik) da goz onune alarak tekrardan duzenleyip devam edebilirsiniz. Ama bence yarim saatlik de olsa yuruyusler,kosular ile vucut agirligi ile yapilan egzersizler planlayabilirsiniz en azindan:)
evet doğru diyorsun zaten ona göre bir hesap yapmak istiyorum. en azından gideceğim yerlere yürüyerek giderek belki biraz dengeleyebilirim galiba.

Yurt disina direken valizine direnç lastigi at bir cok hareketi yapma da otel odasibda imkan sağlar

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı