çokopirens
Yeni Üye
xxxx xxxx, damı kötü kaybettin, gel benimle oynama h
xxxx, damı kötü kaybettin, gel benimle oynama hayrettiiin
arkadaşlar burası mahalle arası çay bahçesi değil, bilgi platformu bir çok insanın aktif okuduğu sayfalar.
kişi ismi, zümre yada topluluğu içeren yazılar yazarken daha dikkatli olunuz.
daha önceki başlık bu tarz mesajlar sebebiyle kapandı.
arkadaslar napicaz bundan sonra biraz da bunu konusalim fikir uretelim neler yapabiliriz nasil orgutlenip hakkimizi arayabiliriz.
Tr de ki fiyatlarla supplement almamiz imkansiz.
Fax yada mail gonderen arkadaslar herhangi bir yanit aldinizmi??
Sende istersen bize katıl umutsuz konuşacağına burdan konuşsak ne konuşmasak ne yani olayıı yasal olarak netleştirdiğimizde olay bitecek sen de fax ççek istersen ya da dediğimiz yerden bimere başvur ne dersin ?zaten artık iherb türkiyeye gödermiyo hade geçmiş olsun
despo artık ya kapat ya kitle bu saatten sonra bişey olmaz
bizden çok konuştuk ama dinleyen nerde?
fax maxla olcak iş değil sen daha yenisin böyle bişey yok tu ben 3 yıldır mal alıp göderiyorum.Adamlar kaç kere uyardı ve artık bardak taştı ne diyelim aslında benım işime yaradı ben eczacıyım sonucta bu durumda herkes 4katına eczanelerden falan alacak.ama harbi çok sinir oldum o kadar sevıoudum yenı urunler geldı dıye o akdar emek harcadım maıller attım ah ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhArkadaşlar bir hafta sonra cevaplayacaklar araştıracaklar bunlar bir günde olacak iş değil sende fax çek ankaraya tek yapabileceğimiz bu ve bu süre zarfı içerisinde gittigidiyordan idare edeceğiz işte ama fax ihmal etmeyin birde iherb bitirdiler başlığı altında ki konuda birşey paylaştık bimer e başvuru yapıyorsunuz geri dönmek zorundalar yasal olarak .lütfen ordan başvurun o forma
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:22 ----------
Sende istersen bize katıl umutsuz konuşacağına burdan konuşsak ne konuşmasak ne yani olayıı yasal olarak netleştirdiğimizde olay bitecek sen de fax ççek istersen ya da dediğimiz yerden bimere başvur ne dersin ?
arkadaslar bence iherb konusuna cok takilmamak gerek. Mesele bizim gumruklerde. Satin alacak bir yer elbette bulunur. Yeterki urunlerimiz gumrukten sorunsuz gecsin. Bu arada bunyamin seni tebrik ederim dostum. Konuya oldukca duyarlisin. Milletin bu isin nasil bkunu cikardigini daha iyi anliyorum. Diger forum sitelerindeki adamlar yurt disindan ihtiyaci disinda urun getirip isi ticarete dokmusler. Yaziklar olsun.
fax maxla olcak iş değil sen daha yenisin böyle bişey yok tu ben 3 yıldır mal alıp göderiyorum.Adamlar kaç kere uyardı ve artık bardak taştı ne diyelim aslında benım işime yaradı ben eczacıyım sonucta bu durumda herkes 4katına eczanelerden falan alacak.ama harbi çok sinir oldum o kadar sevıoudum yenı urunler geldı dıye o akdar emek harcadım maıller attım ah ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
arkadaslar bence iherb konusuna cok takilmamak gerek. Mesele bizim gumruklerde. Satin alacak bir yer elbette bulunur. Yeterki urunlerimiz gumrukten sorunsuz gecsin. Bu arada bunyamin seni tebrik ederim dostum. Konuya oldukca duyarlisin. Milletin bu isin nasil bkunu cikardigini daha iyi anliyorum. Diger forum sitelerindeki adamlar yurt disindan ihtiyaci disinda urun getirip isi ticarete dokmusler. Yaziklar olsun.
doğru diyorsunuz.. iherbte değil sorun, hatta sorunu kendi açılarından çözmeye hazırlar.. gümrükteki sıkıntı aşılabilirse, iherb bundan Türkiye alışverişinde -bir çok istismarı engellemek için- 150 euro 10 lbs sınırını koyup DHL'i aktive edebilecek, iherb pazarlama müdürüyle mailleştim.
Ama sorun dediiğim gibi gümrüklerde.. Buradaki sıkıntı çözülmezse iherbin yapabileceği hiçbir şey yok.