Yurt Dışından Supplement Getirme Anketi

Hangi Firmadan Hangi Kargo Firması ile Kac Lbs Siparis Verdiniz ve Sonuc?

• Total voters
    48
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
BEN SIKAYETIMI GONDERDIM SIZDE BOS DURMAYIN ARKDASLAR

SAYIN YETKILI
AMATÖR SPORCUYUM. YURT DISINDAN TC. YASALARININ BIZLERE TANIDIĞI 150 EURO YU GECMEYEN, TICARI NITELIK TASIMAYAN, ULKEMIZDE DE SATILAN ANCAK FIYATI BIZ TURK VATANDASLARINA 3 KAT PAHALI OLARAK SATILDIGI ICIN MECBUREN YURT DISINDAN GETIRTMEYE CALISTIGIMIZ SPORCU GIDA TAKVIYELERINE (PROTEIN TOZU, AMINO ASIT v.s) GUMRUKLERDE EL KONULMAKTADIR.
2010/46 SAYILI YONETMELIKTE DE BU HAK BIZLERE TANINMISTIR.
BENIM GIBI PEK COK SPORCU ARKADASIM BU SEBEPLE MAGDURIYET YASAMAKTADIR. KONUYLA ILGILI OLARAK GUMRUK GENEL MUDURLUGUDE TELEFONLA BOYLE BIR KISITLAMANIN YAPILAMAYACAGINI SOYLEMESINE RAGMEN ILGILI GUMRUKTEN URUNUMU ALAMAMAKTAYIM.
BIZ TURK SPORCULARINA GEREKLI DESTEGIN VERILMESINI (ULKEMIZDEDE RAYIC FIYATLARIYLA SATILIRSA ZATEN YURT DISINDAN BU URUNLERI TALEP ETMEMIZE GEREK KALMAZ.)
KONUYLA ILGILI MAGDURIYETIMIN DIKKATE ALINARAK TARAFIMA BILGI VERILMESINI SAYGILARIMLA ARZ EDERIM
Başvuru Tarihi: 09.01.2011 01:12:58 / Başvuru Sayısı:35874

BEN SIKAYETIMI GONDERDIM SIZDE BOS DURMAYIN ARKDASLAR

SAYIN YETKILI
AMATÖR SPORCUYUM. YURT DISINDAN TC. YASALARININ BIZLERE TANIDIĞI 150 EURO YU GECMEYEN, TICARI NITELIK TASIMAYAN, ULKEMIZDE DE SATILAN ANCAK FIYATI BIZ TURK VATANDASLARINA 3 KAT PAHALI OLARAK SATILDIGI ICIN MECBUREN YURT DISINDAN GETIRTMEYE CALISTIGIMIZ SPORCU GIDA TAKVIYELERINE (PROTEIN TOZU, AMINO ASIT v.s) GUMRUKLERDE EL KONULMAKTADIR.
2010/46 SAYILI YONETMELIKTE DE BU HAK BIZLERE TANINMISTIR.
BENIM GIBI PEK COK SPORCU ARKADASIM BU SEBEPLE MAGDURIYET YASAMAKTADIR. KONUYLA ILGILI OLARAK GUMRUK GENEL MUDURLUGUDE TELEFONLA BOYLE BIR KISITLAMANIN YAPILAMAYACAGINI SOYLEMESINE RAGMEN ILGILI GUMRUKTEN URUNUMU ALAMAMAKTAYIM.
BIZ TURK SPORCULARINA GEREKLI DESTEGIN VERILMESINI (ULKEMIZDEDE RAYIC FIYATLARIYLA SATILIRSA ZATEN YURT DISINDAN BU URUNLERI TALEP ETMEMIZE GEREK KALMAZ.)
KONUYLA ILGILI MAGDURIYETIMIN DIKKATE ALINARAK TARAFIMA BILGI VERILMESINI SAYGILARIMLA ARZ EDERIM
Başvuru Tarihi: 09.01.2011 01:12:58 / Başvuru Sayısı:35874

tebrik ediyorum güzel arkadaşım benim kinden güzel olmuş arkadaşlar lütfen sizde ayni bimer den formu doldurup şikayetinizi gönderiniz ve başvuru numarasını bizim gibi paylaşın burda ARKADAŞLAR LÜTFEN BOŞ DURMAYIN SİZDE BİR FORUM DOLDURUN YARINDA FAX ÇEKTİM Mİ BENCE OLACAK BU İŞ BU AY İÇİNDE

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:40 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:24 ----------

yakisir bu arada aramızda 2 saat olmasına rağmen benim başvuru numaram 34739 senin ki 35870 gibi bişeydi yani 1000 den fazla başvuru gitmiş bimer e

Son düzenleme:
hepsi protein tozuyla ilgili değildir heyecan yapma binyamin :)

biliyor musun hiç heyecanlı değilim umrumda bile değil ama gerekenin de yapılmasından yanayım arkadaşlar gönderdiğim fax ın örneğini resim dosyası halinde paylaşmak istiyorum başarabilirsem :) 0 312 306 89 95 ve ya 96 ya çekilecek olan faxların ARKADAŞLAR BİR AVUKAT ARKADAŞIM BANA KENDİ EL YAZINIZLA OLURSA ÇOK DAHA ETKİLİ OLUR dedi belirtmek isterim.

Uploaded with ImageShack.us

Arkadaşlar ne olduğuna inanmayacaksınız ama 0 312 306 85 50 gümrük müsteşarlığının numarası 24 saat açıkmış aradım az evvel çıktı biri konuştum anlattım durumu işte AHL gümrük müdürlüğüne güvenimizin artık sıfır olduğunu sporculara yapılan zulmü anlattım. Adam bana hak verdi siz dedi fax çekin telefonda durumunuzu belirtin sonuçta AHL dede bize bağlı herkes bize bağlı dedi ama fax çekeceksiniz mesai saatleri içiyse 0 312 306 89 95 veya 96 mesai saati dışında müsteşarlığın sitesinde ki numaraya fax çekebilirsiniz dedi yani pazartesi çekmemi lazım 0 312 306 89 95

önemli bi gelişme.. böyle görüşmeleriniz olursa mutlaka isim isteyin ve bunu bir kenara not edin.

ne demişler söz uçar yazı kalır

---------- Post added at 19:09 ---------- Previous post was at 19:04 ----------

arkadaşlar bu konuda bizlere destek olabilecek herhangi bir dernek, sivil toplu örgütü var mıdır acaba?

önemli bi gelişme.. böyle görüşmeleriniz olursa mutlaka isim isteyin ve bunu bir kenara not edin.

ne demişler söz uçar yazı kalır

---------- Post added at 19:09 ---------- Previous post was at 19:04 ----------

arkadaşlar bu konuda bizlere destek olabilecek herhangi bir dernek, sivil toplu örgütü var mıdır acaba?

Ben isim istemeyi unuttum istesende vermiyorlar zaten arkadaşlar. Ama onlar benim ismimi biliyor artık :) binyamin diye bir inşaat mühendisi olduğumu :) şunu da öğrendim arkadaşlar gümrüklerden sorumlu devlet bakanı Hayati Yazıcının sitesine inanılmaz derecede şikayet gelince Onun emriyle bu kadar gümrük memuru gözaltına alınmış bakalım sabah oraylada görüşeceğim yarın öğleden sonra arkadaşlar tekrar sizinle burda paylaşırım durumu sizde inşaallaha dediğim numaralara fax ı çekmiş olursunuz
http://www.hayatiyazici.com.tr/iletisim.php

Vallaha vermiyorlar korktular benden zaten sanki onları dava edeceğim :) isim istiyorum vermiyorlar zaten yakında ben milletvekili Recep Koral bunları işletirsem şaşmayın yaparım valllaha bağırır çağırırım :) Telefonda arkadaşlar faceten konuşuyoruz yeni bir dernek bulduk sizde gelin lütfen üstelik işin şakası bir yana sabah erkenden faxları çekmek için lütfen şimdiden hazırlayın dilekçelerinizi üşenmeyin

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:54 ----------

[/COLOR]Arkadaşlar yukarda ilk paragrafta anlatım bozukluğu yapmışım dikkat edin siz dilekçelerinizi yazarken yapmayın ::)

Bu ülkede ne kadar şikayetde etsek duyan yada ilgilenen olmaz devletten.Ama tv de ne zaman bi olay yayılsa devlet mecburen hemen el atar korkudan imajının çizilmemesi için ama bizim burdan attığımız her maili eminim siliyolardır.Şimdi bence bizim ilk yapacağımız bu ürünleri getirtmek gerçekten yasal hakkımızmı öğrenmek ve eğer öyleyse hemen medyaya bu işi taşımak eğer yüzlerce mail giderse kanallara zaten haber lazım hemen haber yaparlar eminim.Bence şu an adamlarla konuşmak,mail atmak yerine bu işi medyaya taşımak eğer bi haber olursa yüzde yüz çözümü olur.

Merhabalar biraz konudan sapmis olacagim ama, yurtdisindan gelirken istedigim kadar supplement getirebilir miyim herhangi bi sorun cikar mi?

Bu ülkede ne kadar şikayetde etsek duyan yada ilgilenen olmaz devletten.Ama tv de ne zaman bi olay yayılsa devlet mecburen hemen el atar korkudan imajının çizilmemesi için ama bizim burdan attığımız her maili eminim siliyolardır.Şimdi bence bizim ilk yapacağımız bu ürünleri getirtmek gerçekten yasal hakkımızmı öğrenmek ve eğer öyleyse hemen medyaya bu işi taşımak eğer yüzlerce mail giderse kanallara zaten haber lazım hemen haber yaparlar eminim.Bence şu an adamlarla konuşmak,mail atmak yerine bu işi medyaya taşımak eğer bi haber olursa yüzde yüz çözümü olur.

Medya çok iyi bir fikir gazeteci bir sürü arkadaşım var fakat çekilen faxların yararı olacağını düşünmekteyim ben biraz evvel çektim arkadaşlar umarım sizde çekmişsinizdir 0 312 306 89 95 ve ya 96 ya çeken burda paylaşsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı