yurdum insanı yorumsuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Veyron
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beat me dedi:
gülmekten öldüm allah razı olsun veyron :lol: :lol:

hakkını yemeyelim son paylaşım mr olympianındı..buarada mr olympia yayınlamak için ayırdığım birkaç süper fotoyuda yayınlamışsın..mesela çıkış-exit..faworimdir :D eline sağlık

Bazıları çok komik bazıları ise trajikomik.Memlekette doğru düzgün Türkçe konuşan insan yok :( Bu arada üşenmedim kontrol ettim,TDK'nin güncel sözlüğünde "çözünürlük" var.Düzeltmişler herhalde :)

diez dedi:
beat me dedi:
gülmekten öldüm allah razı olsun veyron :lol: :lol:

hakkını yemeyelim son paylaşım mr olympianındı..buarada mr olympia yayınlamak için ayırdığım birkaç süper fotoyuda yayınlamışsın..mesela çıkış-exit..faworimdir :D eline sağlık

Walla bilsem yayınlamazdım diez. :lol: Bu arada sadece benim değil tüm yorum yazanların eline sağlık.. ;)

adsz.jpg

Depo önü park yapılmaz fenomenini yerle bir eden bir foto

Emlak

Yok telefrikik :)

Kültürlü mantar

şaşkın bakkal neyi kastediyosa :D,

Televizyonlar ne göstereceklerini şaşırıyorlar artık..yuh

Yurdum insanı ile ilgili güzel ve büyük bir arşiv oluşuyor..Veyron ve Mr.Olympia ve foto yayınlayan yayınlayacak olan üyelerle..ve birde benimle :) elimden geldiği kadar yayınlana tüm fotoları inceliyorumki tekrar olmasın..acı bir gerçekki bir kuşak çok cahil kalmış..ve hala okuyupta nolucaz sanki diyen gençler var çevremde neyazıkki..

yayınladığım fotoların (eşimde internette komik resim arama meraklısı olduğu için) bir çoğunu eşim bulmuştur..onada teşekkür etmeden geçmicem zira biraz motive etmek lazımki araştırmaya devam etsin..
not:teşekkür notu baskı altında zorla yazdırılmamıştır:) kadınlar çiçektir :D

Ben dış kaynaklı turist olsam butür uygulamanın olduğu bir ülkeye gelmezdim..noluya yani işin içine turist girince malın yada hizmetin maliyetimi artıyor.bu yine insaflı iki katı ama çok daha kazık meylinde olanlar var..

buda türkçe bilene kazık atıyo..

umarım daha once yayınlanmamıştır.

Back
Yukarı