ben şimdi yapıcam sana tarifimi verim shakera 300gr yağsız süt 5 yumurta akı bitanesininde sarısını koyuyorum ama sen koymayabilirsin yağdan dolayı 2 tatlı kaşığıda nesquik sonra yumurtanın tadını bile almıyorum blendırın varsa daha süper olur bench_O
Bende vgde yeniyim şuan için beslenmeye dikkat etmedim hep yumurta yiyin yazıyorlar da bu yumurtayı pişmiş mi kaynamış mı yiyecez sabahları sarısını yemiyoruz galiba birde ? sabahları 2-4 yumurta beyazı kaynamış halde yesek alerji yapar mı ?calla nasıl 5 yumurta yıyorsunuz bazıları 10 15 yıyor ben her gun 2 tane hafıf haslanmıs sarısı sulu kalıcak sekılde pısırıp yıyorum ama genede zor yıyorum ınsan yumurtadan bıkıyor bıde omlet yapamıyorum dıyetteyım dıye
onları bılmıyorum ama pısmıs az pısmıs fark etmez yanı soncuta aynı yumurtaBende vgde yeniyim şuan için beslenmeye dikkat etmedim hep yumurta yiyin yazıyorlar da bu yumurtayı pişmiş mi kaynamış mı yiyecez sabahları sarısını yemiyoruz galiba birde ? sabahları 2-4 yumurta beyazı kaynamış halde yesek alerji yapar mı ?
aynen sabah yenılmıyor uykulu kalkıp 6 da kahvaltı yapıyorum zorla agzıma ınan tat gelmıyor sankı lastık yıyorum sırf yemek ıcın yıyorum her sabah aynı ıskencevalla pişmiş yiyorum ama sabahları işkence oluyor artık çok zor oluyor.