Arkadaşlar bu konuyla alakalı çok yazı paylaşıldığından eminim fakat konuyu açıyorum yinede,Ramazan dolayısı ile hacim kaybetttim bayağı sonrasında tekrar yumurtaya abanacağım fakat yumurtayı daha yenilebilir hale nasıl getirebiliriz uzun süre kullandıktan sonra tüketimi zor oluyor çünkü hepiniz tüketim yöntemlerinzizi yazarsanız sevinirim.
ben haşlanmışı seviyorum bazen çılbır yapıyorum hocam. İnternette araştırabilirsin. Kaynayan suya yumurtayı atıyorsun tadı tavada yapmış gibi oluyor pratik. Sonra da üzerine baharat zeytinyağı vs. atabilirsin istediği gibi.
Yumurtayı önce haşlayıp, sonra tereyağı yada zeytinyağında baharatlarla kavurup farklı lezzetler elde edebilirsin. Kavurmadan önce küp küp doğramayı unutma. Cihangirde küçük bir kahvaltı salonunda tanıştım bu tarifle tavsiye ederim. Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sade yedinmi boğazından geçmiyor yanında domates ye içecek filan iç üstüne zeytinyağı kekik kırmızı biber soğan koyabilirsin daha lezzetli olur iyi günler.