yumurta fiyatları

yahu geçen sene yazın şok tan 90 adet keskinoğlu s boy yumurtayı 6 tl ye alıyordum.
bugün o yumurta kaç para biliyormusnuz ? hemde 30 tanesi 7.5 tl
ne oluyor böyle
birde farsçadan yaptığım çevirilerden okuyorum gazetelerde irana yumurta satıyormuşuz sanki bizde çooooook yumurta varda.
yazın böyleyse kışın ne olcak?
yumurtayı 12 lirayamı alıcaz?
İSYAN

Ben Pazardan Alıyorum :) Hem Taze Hemde Ucuz 30 tane 2.5 Liraya

oda bişeymi...
Mahallemdeki bakkal yumurta satamazken ben BB'ye başladığımda aldım günde 5-10 yumurta;1 aldım 2 aldım 3. de zam gelmiş yumurtaya :D 20 krş dan 25 krş her 4 tane de bir kar işte...

arkadaşlar tavsiye ediyorum pazardan alın hem kaliteli köy yumurtası hemde ucuz.ayda bi gidin çok alın yada yakınlarınıza söyleyin marketlerde satılanlar cok pahalı ve nimete kötü denmez ama iyi değil yani.

bende pazardan alıyorum ıstanbulda oturuyorum bızım burda persembe gunku pzarda 30 normal yumrta yazmıor ama s boy 3 tl - 30 koy yumrtası buda m boy gıbı 5 tl

bence de pazar en uygunu

ama dun carrefoura gttım orda 30 yumurta 4.5-12 tl arası

valla ben o kadar takmıyorum yumurta parasına ama çokta pahalı değil bence tanesi 25 kuruş günde 10 tane yesen hadi 2.5 tl yapar 15 tane yesen 3.75 çok fazla bir para oldugunu sanmıyorum

geçen gün 15 liği 3.99 dan aldım o da en indirimli üründü :D ama önümüzdeki hafta direk pazara , pazardada bulamazsam istediğimi ; orası senn bura benm gezecem ucuza fazladan alacam bim,şok,tansaş,kipa,piyu bulurum heralde birinde :D bulamazsamda marketin 26 krş olan small dan farkı olmayan fakat üstünde medium yazan yumurtaları almaya devam :D

Bakkaldan 30 tanesi 7,5 TL ye alıyorum
BİM in yumurtaları ucuz ama özellikle sarısını hiç tüketemiyorum .

Aslında bahçen olucak , alıcaksın 8-10 tavuk , bir iki de babayiğit horoz :D
Sonra ver coşkuyu :D

Yumurtadan kesileni de keser yeriz , civcivler felan derken süper olurdu :D :D

Bugun itibariyle markette 30 yumurta 9.5 milyon. 1 ay once 6 liraya aldigim 30 yumurta suanda 9.5 lira. Boyle bir zam varmi ya? Satmayin kardesim irana madem? Biz pahali yiyceksek ihracatin ne mantigi var? Ulkemden sogutuyolar insani. Biktim yemin ediyorum. Yumurta yok kirmizi et yok. Ne yiycez bilmiorum ya. Tavugada zam yakindir. Allah sonumuzu hayiretsin.

Bugun itibariyle markette 30 yumurta 9.5 milyon. 1 ay once 6 liraya aldigim 30 yumurta suanda 9.5 lira. Boyle bir zam varmi ya? Satmayin kardesim irana madem? Biz pahali yiyceksek ihracatin ne mantigi var? Ulkemden sogutuyolar insani. Biktim yemin ediyorum. Yumurta yok kirmizi et yok. Ne yiycez bilmiorum ya. Tavugada zam yakindir. Allah sonumuzu hayiretsin.
tek bir yolu var yumurta tavuk gibi ürünleri tüketmeyi bırakıcaz bunlar satamayınca haliyle fiyattan düşecekler biz o zamana kadar naparız bilemem :) biz en iyisi gidelim amerika'ya filan 3.5 $ kırmızı etin kilosu tavuk yumurta kim bilir kaç paradır

Eylülün ortasında Almanya'ya geldim. Ülkemdeki güzelim yumurta fiyatlarını çok yüksek zannediyordum yumurta burda altın değerinde resmen. 10 luk kutular var sadece ve kutusu 1.19euro dan 3 euro ya kadar değişiyor. Alırken içim sızlıyor o derece. Bu haftada kolay yolunu buldum yumurta akı tozu siparişi verdim hiç değilse o ucuza geliyor onunla idare edeceğim bakalım. Birde tavuk var tabii, tavuk göğsü burda lanet olsun ki kilosu 8-10 euro. Alırken güzelim ülkemde 8-10 tl verince çok para verdim diyordum :(((

Son düzenleme:
Yumurtadaki fiyat artışının sebebi ihracaat diye duydum..
Dışarıya ihraç eder, kendi ülkemize olağandan pahalıya satarız !!!..

en temiz çözümü maalesef yumurta tüketimini azaltmak. şahsen ben bazen yemiyorum bile. günde 1-2 ayarında seyrediyorum şu an. hatta dediğim gibi bazen direkt kesiyorum mecbur. çok pahalı değil ama yine de sıkıntı oluyor. yumurtanın açığını ton balığıyla kapatıyorum şu sıralar. tavukta evde mevcut yani şimdilik kurtarıyorum durumu ama ileride ne olur hayırlısı...

Back
Yukarı