Yulaf ve süt

Arkdaşlar bir arkadaşım tavsiye etti yulafl ile sütü karıştırıp yiyormuş. Bende bugün denemek için aldım kepek yulafı nı sütle karıştırdım az da kakao attım ama tadı çok kötü oldu. Sizin varsa bir öneriniz bekliyorum. 100 gr yulaf 100 gr süt ile toplam 20 gr protein ve Kilo alırsın dedi.

100 gr yulafı rondoyla un gibi yapıyosun üstüne bir bardak süt muz fıstık ezmesi varsa protein tozu yarım bardak su koyabılırsın sulanmdırmak için sonera tektar rondoyla karıstırıyosun shaker yada büyükçe bir bardağa koyup içiyosun:)

yulaf 5 günde biter , günde bır muz , 5 tl ye fıstık ezmesi al mıgrostan, 2 kasık atcaksın oda 10 gun falan gider , yulafın kendi besın degerlerı yüksek işine yarar kahvaltıdan hemen sonra , uykudan önce.

Sütle deneyenlerden biriyim fakat en güzel sonucu yoğurtta aldım, 3-4 yemek kaşığı yoğurt, 3 çay kaşığı balı atıyosun kaseye üstüne de 100 gr yulaf atıp karıştırıyosun, gayet güzel oluyor

deneme yanılmayla buldum ben:
yoğurtla karıştırdım olmadı
sütle doğrudan karıştırdım olmadı
lapa yapmayı denemedim bile yiyemem
ama
rondoyla öğüttüm önce ve içine biraz yağsız süt, bal ve muz katıp bir daha çalıştırdım, süper oldu. öğütmeden çok zorlanıyordum yemekte ama rondoyla un gibi olunca daha kolay oluyor bir dene.
bir paket yulaf ezmesini (500 gram) 5 günde bitir, günde 100 gram yesen yeter şimdilik bence.

deneme yanılmayla buldum ben:
yoğurtla karıştırdım olmadı
sütle doğrudan karıştırdım olmadı
lapa yapmayı denemedim bile yiyemem
ama
rondoyla öğüttüm önce ve içine biraz yağsız süt, bal ve muz katıp bir daha çalıştırdım, süper oldu. öğütmeden çok zorlanıyordum yemekte ama rondoyla un gibi olunca daha kolay oluyor bir dene.
bir paket yulaf ezmesini (500 gram) 5 günde bitir, günde 100 gram yesen yeter şimdilik bence.
Un olarakta satılıyor ondan alırım bir daha ki sefere. Ben yulaf kepeği aldım.

Son derece basit ve zahmetsiz bir yöntem tavsiye edicem.

100 gr yulafı bir kaseye koyuyoruz. Yarım bardak suya Huxol tatlandırıcı ekliyoruz, 9-10 "damla" yeterli. Bu karışımı yulafa ekleyip karıştırıyoruz ve bu şekilde hem tat konusunda sıkıntı yaşamıyoruz hem de ekstra şekerden kaçmış oluyoruz.

Tatlandırıcıyı Migros, Kipa gibi büyük marketlerde bulabilirsiniz.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

100 gr yulafı bir kaseye koyuyoruz. Yarım bardak suya Huxol tatlandırıcı ekliyoruz, 9-10 "damla" yeterli. Bu karışımı yulafa ekleyip karıştırıyoruz ve bu şekilde hem tat konusunda sıkıntı yaşamıyoruz hem de ekstra şekerden kaçmış oluyoruz.

Ben yeni bir yöntem buldum. 100 gr yulaf, 7 - 8 kaşık yoğurt, 1 kaşık pekmez ve biraz da kakao. Gayet iyi oluyor.

yulafın taneleri sunta tadında olduğu için çiğnedikce kusucak gibi oluyorum arkadaşım onun için toz halinde arıyorum ama huxol iyi fikirmiş onun için teşekkürler.

Buna benzer konu içinde cevap vermiştim, bende yulaf ezmesine kuru meyveler badem fındık kaju kırıp karıştırıyorum hem daha besleyici oluyor hemde lezzetli..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı