arkadaşlar büyükmarketlere gittim sordum yulaf tanesi arıyorum yok nasıl bişe onuda bilmiyorlar nerden bulabilirim musli hazırlıcam baharatçılarda bulabilirmiyim.bide ayçiçek tohumunu buldum ama adam bana çiğdemin tuzsuzunu verdi sizce ayçiçek tohumumudur
yulaf tanesini ezmeyecekseniz yulaf ezmesi alın..müslilerde zaten yulaf ezmesi bulunur.. izmir tabiri ile çiğdem bizim tabirle çekirdek zaten ayçiçeğinin tohumu..ama size kabukları ayıtlanmış lazım sanırım..
diez hocam blender da yapcam müsliyi ezmesini alsam yanlış olur mu?kabuksuz olcak dediğiniz gibi cvp nız için ayrı teşekkürler.
müslinin içireği önemli..içine kuruyemiş, meyva kurusu ekleyecekseniz bunları hafifçe rondodan geçirebilirsiniz fakat yulaf tanesini ezmek yerine direk ezilmişini alın..ve rondoya bunu dahil etmeyin..sonra biyerde kabaca karıştırırsınız.. yulaf ezmesini rondoya atarsanız toz haline gelir sütle de karışınca hamur gibi olur..
yeniyor tabiki..yulaf yeme yöntemleri forumda fazlaca konuşuldu..detay için yulaf diye arama yapınız.. https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yulaf-yemenin-kolay-sekli-t7725.html gibi