Yulaf Ezmesini Sütlemi yemeliyiz

Sabah 2 yumurta lor peyniri ve yulaf ezmesini sütle yiyorum, gün içindede altın ekmek yiyorum sizce süt zararlı olurmu hergün ve altın ekmek iyimidir çavdar mı yemeliyim ?

Sutle yenebilir. Hatta bence daha onemlisi yulafi hasladiktan sonra yemek gerekiyor. Haslayip sut dokebilirsin bir miktar tat vermesi icin. Tarcin ve muz ds konabilir.lezzet icin

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sutle yenebilir. Hatta bence daha onemlisi yulafi hasladiktan sonra yemek gerekiyor. Haslayip sut dokebilirsin bir miktar tat vermesi icin. Tarcin ve muz ds konabilir.lezzet icin

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Soğuk sütle içiyorum aslında bakarsan ben seviyorum tadını ama süt zararlımıdır diye sorayım dedim vücutta su topluyormuş diye duydum

dostum miksere 100 gram yulaf koyup un haline geldikten sonra sütle karıştırıp içiyorum.içmesi çok kolay oluyor.büyük miktarlar tüketeceksen gerçekten çok zor 100 gr vs.yarışmaya hazırlanmıyosan su tutmasını falan takma kafana ayrıca kim dedi süt zararlı diye ne zamandır zararlı?

yulaf lor peyniri ev yapımı şekeri az reçel karıştırıyorum, oranları kendi beslenme düzenimin makrolarına göre ayarlıyorum.

yulaf pişirlmesi gerek bence ben her gün 11-12 gibi 30gr pişirip bir bardak süt 30 gr kuru üzüm 1 adet de muz ile tüketiyorum
dostum bu senin fikrin ancak 100 150 gram yulafï 1 bardak sütle gayet normal bir şekilde icebiliyorsun eğer mikserde iyice çektiysen.tatlandirmaya dahi ihtiyscin kalmıyor.bana göre en kolay yöntem bu 2 dakikada icebiliyorsun çünkü[DOUBLEPOST=1472934138][/DOUBLEPOST]
yulaf lor peyniri ev yapımı şekeri az reçel karıştırıyorum, oranları kendi beslenme düzenimin makrolarına göre ayarlıyorum.
bana kalırsa reçel hiç koyma ne kadar az şeker desen de şekerli.dediğim gibi yaparsan mikserde iyi çekersen hiçbişeye ihtiyacın olmadığını göreceksin.ama kuru meyve koyabilirsin tabiki

Laktozla aran iyiyse tabii ki sorun yok. Ancak ben süt dahi olsa vücuda şeker grubundan herhangi bir zımbırtı sokmamaya çalışıyorum. Sürekli olarak da laktozsuz süt alacağım diye ta Migros / Carrefour gibi gibi marketlere yürümeye üşeniyorum. Suyu doldur, yulafı hafif ıslat. Daya gitsin. :) Benim yöntemim bu şekilde.

Ancak Kıbrıs'ta fitness üzerine NAC'ta derecesi olan bir kardeşimin söylediğini aynen aktarmam gerekir:
"Sütten uzak dur; yulafı su ile yap. Hiç yiyemiyorsan 1 ölçek protein tozu at. Tadı çok şahane olur, gömersin."

dostum bu senin fikrin ancak 100 150 gram yulafï 1 bardak sütle gayet normal bir şekilde icebiliyorsun eğer mikserde iyice çektiysen.tatlandirmaya dahi ihtiyscin kalmıyor.bana göre en kolay yöntem bu 2 dakikada icebiliyorsun çünkü[DOUBLEPOST=1472934138][/DOUBLEPOST] dostum bu miktarın bir zararı olmaz değilmi birde bu yulafı spordan 1-2saat önce yemem daha uygundur demi
bana kalırsa reçel hiç koyma ne kadar az şeker desen de şekerli.dediğim gibi yaparsan mikserde iyi çekersen hiçbişeye ihtiyacın olmadığını göreceksin.ama kuru meyve koyabilirsin tabiki

Back
Yukarı