Çok haklı... Her sabah yulaf yemek için sabırsızlanıyorum. 100 gram yulaf İçine 350 ml süt , 1 tatlı kaşığı bal 2 adet ceviz 10 adet fındık birde 8-10 kadar kuru üzüm atıyorum 5 dk bekletip afiyetle yiyorum boyle bi lezzet yokYulafın tadını nasıl beğenmiyorsunuz anlamıyorum sizimüslide şeker oranı var galiba o yüzden yemenizi tavsiye etmem.Herşeyin en çok spora yönelik olanı pirinç lapası , yulaf , yumurta , derisiz tavuk haşlama ! beyaz ürünler ( süt , lor , yoğurt) vaz geçmeyin !
Çok haklı... Her sabah yulaf yemek için sabırsızlanıyorum. 100 gram yulaf İçine 350 ml süt , 1 tatlı kaşığı bal 2 adet ceviz 10 adet fındık birde 8-10 kadar kuru üzüm atıyorum 5 dk bekletip afiyetle yiyorum boyle bi lezzet yok![]()
Bende ilk yemeye sizin yaptığınız gibi başlamıştım 1 tatlı kaşığı bal ile şuan balı çıkardım şekerli şeyler tüketmeyi sevmediğimden , ceviz içine koymuyorum ama benimde kahvaltımda 10 adet ceviz veya badem var.Ama dediğiniz gibi yulafın tadı kötü geliyorsa tadını ek birşeyler tatlandırabilirsiniz direk müsli veya special k gibi ürünlere dönmemeli.