Yulaf ezmesi tarifleri içeri :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zizxy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S
Hayır, babalar gibi açıyorum yulafın paketini, alıyorum kaşığımı, yoğurt yer gibi kaşık kaşık yulafı alıp çiğniyorum ağzım kurursa su içiyorum.

At gibi yiyorum yani. Ağzım kurumasa su da içmem kaşık kaşık yerim.
Spora gitmeden 1 saat veya 45 dakika önce yesem problem yaparmıyım? Yoksa aç karna gitsem?

Ben antrenman'dan 1 saat önce 1 bardak nescafe ve form mısır ve pirinç patlağı yiyorum enerjim gayet yerinde oluyo , sana tavsiye ederim yani en basit yöntem bu bence .

Yulafı pişirmeyin de nasıl yerseniz yiyin, pişirilmiş yulaf kadar iğrenç lezzet görmedim.

Tarife gelecek olursak, çok tarif denedim ancak bir şeker veya katkı maddesi eklemeden bu tariften daha lezzetlisine rastlamadım.

1 Adet Muz'u buzdolabında donduracaksın, daha sonra Blender'a atacaksın, Yulafı da Blender'a atacaksın, tarçın ekleyeceksin ve çok cıvık olmayacak kadar biraz su ekleyeceksin, karıştırıp afiyetle yiyeceksin.

Tabi muz yerine alternatif meyveler deneyebilirsiniz, yaratıcılığına kalmış. :)

şu tarifi dene dostum. Toplu şekilde yapıp iş yerinde spordan 2 saat önce tüketiyorum ben. Burdaki oranın 3-4 katını yapıp buz dolabında saklıyorum. Porsiyon başına 15-20 gr protein 70gr karbonhidrat almış oluyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim yeme şeklimi yazıyorum
Sende seversin
1 kaseye
4 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf
Yarım kaşık Muzlu puding tozu
Tadı şahane

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yulaf bence çerez gibi yeniyor bende avuç avuç yiyorum bazen karışımla yapmaya üşendiğim zamanlar[DOUBLEPOST=1477478472][/DOUBLEPOST]
şu tarifi dene dostum. Toplu şekilde yapıp iş yerinde spordan 2 saat önce tüketiyorum ben. Burdaki oranın 3-4 katını yapıp buz dolabında saklıyorum. Porsiyon başına 15-20 gr protein 70gr karbonhidrat almış oluyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kardeşim ne bu attığın resim ve ya herneyse göremiyorum yazarmısın rica etsem ??? ve ya görenler yazabilirmi

Yulafı ısıtıyorsun süzdükten sonra 30gr kuru üzüm 1 adet muz 1 bardak süt biraz bal biraz tarçın mis gibi 430 kalori

E2003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi kase yulafa 2-3 tatlı kaşığı pekmez veya bi avuç kuru üzüm. İçine ekstra su atınca tadı kötü oluyo o yüzden her kaşıkta bi yudum su alıyorum

Back
Yukarı