Eğer paketin arkasındaki besin değerlerine bakarsanız çok kaliteli bir karbonhidrat deposu olduğunu anlarsınız.Ne faydasını gördünüz?
fark ettim ama genelde insanlar bu aylarda definasyona giriyorlar her ögün yemenizin sebebi definasyona girmeyi düşünmemenizmi yoksa definasyonu etkilemiyormuEğer paketin arkasındaki besin değerlerine bakarsanız çok kaliteli bir karbonhidrat deposu olduğunu anlarsınız.
Bence gerektiği kadar yerseniz bir sorun olmayacaktır definasyon dönemindefark ettim ama genelde insanlar bu aylarda definasyona giriyorlar her ögün yemenizin sebebi definasyona girmeyi düşünmemenizmi yoksa definasyonu etkilemiyormu
mesela 500 gram ını ne kadar sürede tüketmek gerekirBence gerektiği kadar yerseniz bir sorun olmayacaktır definasyon döneminde
Dipnotefinasyon dönemindeyim...
bana 2 gün gidiyorda kardeş saçmaladının farkındamısın ?mesela 500 gram ını ne kadar sürede tüketmek gerekir
konuyla ilgili bir fikrim olmadıgı için soruyorum kusura bakmabana 2 gün gidiyorda kardeş saçmaladının farkındamısın ?
yok kardesım ne kusuruda mesala bana 200 gr yeter sana 100 gr boy kilo yağ oranın hangı dönemde oldupunu göz önüne alarak miktarını ayarlayabılırsın gunluk karbonhıdrat hesabını ogren ona gore mıktar belırlekonuyla ilgili bir fikrim olmadıgı için soruyorum kusura bakma![]()
Dostum zaten 500 grlık kutularda satılıyor totalde zaten kutunun hepsi 600 gr karbonhidrat içeriyor boy kilo olarak günlük protein karbonhidrat ve yağ alımına göre günlük ihtiyacını ayarlayabilirsin...mesela 500 gram ını ne kadar sürede tüketmek gerekir
Sanırım o ankette sadece firewing kararsız kalacaktı.Basligi okuyunca gülmekten yerlere yattim yaaa;keske birde anket acsaydin kullanan ve kullanmayanlar diye![]()
tüm forumca yulaf ezmesi yediginizi bilmiyorum insanlar genelde merak ettiklerini sorar yulaf yemeyi ögrendin diye allahmı oldun bu ne havaAhahaha. Basliga bakinca șaka falan sandim,yumurta tuketen varmi., ne fayadasini gordunuz. Ben kac tane yiyeyim. Bi yardim, Etseniz
GT-I9190 cihazımdan gönderildi