Yulaf ezmesi tüketen var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gün içerisinde nerdeyse her öğünde tüketiyorum tabi yeterli oranda süt, yoğurt, lor vs. birçok şey ile tüketilmesi mümkündür.

Eğer paketin arkasındaki besin değerlerine bakarsanız çok kaliteli bir karbonhidrat deposu olduğunu anlarsınız.
fark ettim ama genelde insanlar bu aylarda definasyona giriyorlar her ögün yemenizin sebebi definasyona girmeyi düşünmemenizmi yoksa definasyonu etkilemiyormu

fark ettim ama genelde insanlar bu aylarda definasyona giriyorlar her ögün yemenizin sebebi definasyona girmeyi düşünmemenizmi yoksa definasyonu etkilemiyormu
Bence gerektiği kadar yerseniz bir sorun olmayacaktır definasyon döneminde
Dipnot:Definasyon dönemindeyim...

mesela 500 gram ını ne kadar sürede tüketmek gerekir
Dostum zaten 500 grlık kutularda satılıyor totalde zaten kutunun hepsi 600 gr karbonhidrat içeriyor boy kilo olarak günlük protein karbonhidrat ve yağ alımına göre günlük ihtiyacını ayarlayabilirsin...

ben sabah kahvaltıda omlete koyuyorum
4yumurta beyazı 2tane tam yumurta ve yaklaşık 50-60gram yulaf yiyorum
198boy 93kiloyum

Ben idmana gitmeden önceki öğünde bir kasenin içinde muz ezmesi, yulaf, ceviz, kuru üzüm karıştırıp yiyorum. Hem tadı güzel oluyor hem enerji veriyor hem de tok tutuyor. Tavada omlet yaparken de azcık yulaf eklerim arada.

Ahahaha. Basliga bakinca șaka falan sandim,yumurta tuketen varmi., ne fayadasini gordunuz. Ben kac tane yiyeyim. Bi yardim, Etseniz :)

GT-I9190 cihazımdan gönderildi

Ahahaha. Basliga bakinca șaka falan sandim,yumurta tuketen varmi., ne fayadasini gordunuz. Ben kac tane yiyeyim. Bi yardim, Etseniz :)

GT-I9190 cihazımdan gönderildi
tüm forumca yulaf ezmesi yediginizi bilmiyorum insanlar genelde merak ettiklerini sorar yulaf yemeyi ögrendin diye allahmı oldun bu ne hava

Bende 1 hafta oldu spora başlayalı bro
gerçi köyde yiyorduk yulaf alışığım olmayan tadına :D
lif içerdiği için sanırım yavaş yavaş tüketiyor vucut
diğer gıdalara göre yağlanma problemi yapmıyor yavaş sindirildiğinden
ben sabahları 1 su bardağı yulaf 100-120 gram lor 1-2 kaşık yoğurt karıştırıyorum üzerinede biraz ceviz fıstık falan artık hangisi varsa atıyorum öyle götür gitsin :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı