Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yulaf ezmesi vanilyali whey protein 1 olcek su bi kasede karıstirin mikrodalga fırinda pisirin asure gibi oluyo ustune nar tanesi tarçın falanda iyi olur.
arkadaşlar tarif alıntı .
yulaf ezmesini pişirmediğimiz için yiyemiyoruz. tavaya sizin için gerekli miktarı koyun içine biraz su (mikrodalgada da olur). 5dk sürüyor tavada en fzla suyu çekince şişiyor biraz yumuşuyor. en iyi bildiğim karışım muzu çok ufak parçalara ayırın bi kaba alın üstüne bu pişmiş yulafı dökün. 2 sinin üstüne süt dökerken karıştırın tamamdır .(bu belli bi tat verir ilk haline göre çok iyidir) isteyenler içine biraz ceviz toz halinde ya da küçük parçalar tarçın da iyi olur size kalmış
Yulafı yiyemeyenlerin en büyük hatasi pişirmemeleri. İster sizin dediginiz gibi yapsinlar,isterlerse kaynar sütü yulafin ustune döküp 2-3dk bekleyince pişiyor. Ben yulafi incir+findik+kayisi veya muz+tarcin'la seviyorum.
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben 100 gr yulafa 2-3 kaşık light yoğurt ekliyorum eziyorum. Sonrasında karışımın üstüne 1 çay kaşığı fıstık ezmesi sürüyorum. Çilek dilimleyerek son karıştırmayı yapıyorum. Severek yiyorum.