BEYLER BU YULAF EZMESİ GÜNLÜK KAÇ GR ALINMALI VE HANGİ ÖĞÜNLERDE ALINMALI VE NE İLE KARIŞTIRILIP YENMELİ LÜTFEN YARDIM EDİN ACİLLL....
Tamam Sağolsın ya 2 kez alsam nasıl olurKalori açığına göre sen hesaplayacaksın onu. Ben kahvaltıda aliyorum genelde iyi oluyor kahvaltıda. Yulafı un haline getirip cicibebeyle sütle kariştirarak mama haline getiriyorum öyle yiyorum mama gibi okuyo
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamam Sağolsın ya 2 kez alsam nasıl olur
Tamam teşekkürlerArkasındaki besin değer tablosuna göre hareket edersen daha sağlıklı olur ve neyi ne kadar aldığını bilmiş olursun.Hesaplama yapma kolaylığı sağlar.Yinede kilo alımı döneminde günlük karbonhidrat ihtiyacını sabah ve ara öğünlerde sağlaman için yerinde bir gıda.
Tek yulaf yemiyeceğim tabi yanlarında normal yediğim gibi yerim fazla karbonhidrat zararı olurmu yaniAz ya da çok yemen günlük kalori ve makrolarına bağlı.
Gidip yulaf yiyecem diye günlük kalori ve makrolarınız dışına çıkarıp extradan bolca pekmez,bal,meyve,kuruyemiş ilave ederseniz yeme daha iyi.
Kalori açığına göre sen hesaplayacaksın onu. Ben kahvaltıda aliyorum genelde iyi oluyor kahvaltıda. Yulafı un haline getirip cicibebeyle sütle kariştirarak mama haline getiriyorum öyle yiyorum mama gibi okuyo
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi