Titizlikten değil, Sadece kuru yemek daha lezzetli o yüzden ayrıca pekmez ve böğürtlen üzüm vs.de karıştırıyorum. Kalorisinde değilim, bi kere lapa denemiştim ama yiyemedimkendinizi fazla zorlamışsınız. böyle yapmanızın özel bir nedeni var mı? Yoksa sıcak suyla lapa da yapabilirsiniz biraz kuru meyve ile tatlandıra da bilirsiniz. +_- 30 kalori hiç bişi yapmaz. Bu aşırı titizliği lütfen ciddiye alın ve bir yardım isteyin.
Yumurtama katıp omlet yapıyorum yumurtalı ekmek misali patır patır yiyorum. Arada tat katmak istersem muzlu ya da çikolatalı protein tozu ekliyorum. Ayrıca yulaf su tutmaz, karbonhidrat su tutar ve dediğin gibi bir kuruluk farketmedim kendimde.Özellikle sabah kahvaltısında. Sanki yüzümdeki bütün suyu emiyor, kupkuru bırakıyo. Sizdede böyle etki yapıyomu? Bi yerde yulafın suyu tuttuğunu okumuştum ama. Siz nası yiyosunuz. Sıcak su ekleyip lapa halinde yesem faydası olurmu acaba ( şuan her kaşıkta bi yudum suyla tüketiyotum)