Yulafı Nasıl Yiyorsunuz?

çünkü yulaf kepeğinde yağ var sen bunlardan uzak olsan yulafıda en güzel antremana gitmeden önce yulaf+fıstık ezmesi+muz+tarçın da koy çünkü sindirimi kolaylastırır. al yeter içine hem dogal yağ fıstık var karbonhidratda var muz kılo sıkıntın yıksa cici bebede koyabilirsin oylede güzel oluyo yada yoğurla yulafı karıstırıp üstüne ekşimsi gitsin diye muzlu veya çikolatalı puding ekleyebilirsin budun bodyciler bioyle yapıyo

Sonsuz denemelerimden sonra yenilebilcek en pratik ve en lezzetli yolu soyluyorum ki yine de cok lezzetli degil ama benim icin kiyilmis odundan farki olmayan yulaf daha guzel olamaz zaten
Sut bal ve yulafi mixerde cirp ic direk tarif bundan ibaret

Yulaf ezmesinde de var yağ. Aynı oranları

iPhone'den Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Arkadaşım aynı üründen bahsediyoruz sen ya tam bakmıyosun ya da görmek istemiyosun. 7 gram yağ var Eti Lifalif'in 100 gramında. Kimin hangi amaçla ne yediğini gayet iyi biliyorum.

iPhone'den Tapatalk aracılığıyla gönderildi

100gr yulaf 1tk tarçın göz kararı yaban mersini, ceviz ve badem su ile karıştırıp mikrodalgada lapa olana kadar 1dk civarı pişirip servis esnasında 1 ölçek whey tercihen çikolatalı 10numara 5 yıldız lezzet

EN KOLAY YOLU toz haline getir suyla karıltırıp iç ben öyle yapıyorum şahsen ilk 3 -4 gün alışması zor oluyor ama sonradan gerçekten direk gidiyor ben hala öyle içiyorum yemiyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yulafı ufak bir çelik tencereye koyuyorsun, üstünü hafif geçecek kadar su koyup altını yakıyorsun. yulaf suyu emip hafif bulamaç haline gelince ocağı kapatıyorsun. Pişirdiğin yulafı bir kaseye boşaltıp üzerine 1 ölçek protein tozu(aroması farketmez her türlü güzel oluyor), badem ceviz v.s artık neyin varsa, tarçın koyup kaşıkla karıştırıyorsun. Pişerken suyu emen yulaf protein tozuyla birleşince suyunu hafif salıyor ve mükemmel bir kıvama geliyor. fındık fıstık muz çilek her ne istersen içine at. bol tarçın ek. muhallebiden bile daha güzel oluyor. bak bakalım nasıl yiyorsun bundan sonra.

kolay gelsin.

Ben eğer vaktim yoksa mikserde 1 su bardağı kadar (açlık seviyeme göre arttırırım) öğütüyorum. un haline geliyor- üstüne 2-3 yumurta + bazen pekımez bazen muz hepsini çırpıp yerim. Bazende normal ılık süte karıştırıp göm..

Biraz yoğurt ve az üzüm pekmezi ile karıştırarak.Pekmezi abartmayın şeker sorun olmasın ,tadı gayet yenilebilir oluyor

Back
Yukarı