burakula bu yasağın şuanki iktidarla değil bizim kanunlarımızla ilgisi var, ha şuanki iktidarı da her yönüyle tartışmak isterdim ama bu ortamda değil, gerçi kanun işleri de meclisi dolayısıyla iktidarı alakadar eder...ülkenin cehalatine gelince o da ayrı bir tartışma konusu. gerçekten eğitim yönünden yerlerde sürünüyoruz. abartısız....kimse araştırmadan, okumadan ağızdan çıkan herşeye inanıyor...eğitim sistemimiz birey değil kul yetiştiriyor...şu aralar çok karamsarım zaten...eşimlen de biraz önce konuştum elde avuçta ne varsa satıp avrupaya gidelim dedim. o dünden razı ama ben o cesareti gösteremiyorum...bu ülkede bir gelecek göremiyorum...üretimin olmadığı, sanayinin bi türlü gelişmediği, iş imkanlarının her geçen gün biraz daha azaldığı, dışardan yurda gelen ve yüksek faiz karşılığında devlete verilen paralar ile ülke düzeliyormuş, herşey yolunda gidiyormuş havasının verildiği, devletin önemli kurm ve kuruluşlarının 3-5 kuruşa peşkeş çekildiği, örneğin telekom, petkim....bir ülkenin düze çıkması mümkün değil. ve o ülkede aklı başında bir vatandaş olarak yaşamak hiç ama hiç mümkün değil. borç ile çark dönderilmeye çalışılıyor nereye kadar. alın abd deki kriz borsayı alt-üst etti. 2001 krizine benzer bir kriz daha kapıdadır. yine söylüyorum üretmeden, katma değer sağlamadan dışarıya1 satıp dışardan da 3 alma ile bir yere varılamaz. bunu bu güne kadar çoğu iktidar başaramadı bu iktidarda başaramadı, başaramıyor ve başaramayacak, çünkü üretimin, huzur içinde iretimin yapılabileceği bir ortamı sağlama konusunda bir tereddütü yok. tek yapılan şey ülkeyi germek...bu da yatırımcıların ülke için birşeyler yapmasına engel oluyor...söylenecek çok şey var..çok doluyum ama neyse......
HER TOPLUM LAYIK OLDUĞU ŞEKİLDE YÖNETİLİRMİŞ.....