d.t.m.
Üye
Merhaba arkadaşlar...Sitenize yeni üye oldum vede body building konusunda az da olsa deneyimli sayılırım.4 sene kesintisiz body yaptıktan sonra ara vermek zorunda kaldım 3 sene kadar bir süre.Şimdi yeniden başladım ama bazı detaylar var ki akıl karıştırıcı.Öncelikle salonu bıraktığımda 105 kg civarıydım.1.75 boy a o kilo cok.160 kg a varan benc press basabilecek bir durumda bıraktığımı da varsayarsak belli bir kas kütlesine ve birikime sahiptim.Ardından yıllar icinde çok aşırı kilolar aldım.Gectiğimiz sene 135 kg dan 95 kg a düştüm 3 ay gibi bir sürede...Katı ötesi bir diyet vede spor...günde 18 km yürüyüş sabah 1 saat bölgesel calışma...Sonuç bu...Vede diyete ara verir vermez 2-3 ay icerisinde 20 kg civarı geri aldım...Tahammülüm kalmadı artık bu duruma.Vede salona yeniden başladım.Nasıl calışılacağı konusunda yeterli bilgim var ama biliyorsunuz acelecilik insanoğlunun en büyük düşmanlarından biri.Body yapmaya başlayalı 4. gün.L carnatin 550 mg ,weiders super aminos vede whey protein destekli bir diyete girdim...Gerci diyet denme ama amac büyüyüp daha fazla kas kütlesi bunun sonucunda da daha cok kalori ve yağ yakımı.4. günde iki kilo verdim toplamda.Sabahları 550 mg lık l carnatin hapımı iciyor her yemekte bir ölcek 40,5 gr whey proteini yani günde 3 ölcek,vede salona gidecegimde 3 adet aminoasit gelince de 3 adet iciyorum...Salona ilk başladıgınızda ara verenler ıyı bılır tutulmaların yanı sıra kas şişer vede zamanla iner.Ama aşırı derecede şiştiklerini hissediyorum.Vede 2 kg da kilo kaybım var...Sabahları 4 yumurta vede protein tozunu karıştırdıgım 200 ml sut iciyor öglenlerı cok az karbonhidrat yani nerdeyse 1 kucuk haşlanmış patatesin yanında 1 tavuk gögsüne yakını yiyorum...akşam da ayni...Vede dediğim gibi tozu da kullanıyorum.Sizce bunun sonucu nereye varacak???Uzun vadede yağ yakımı vede kas artışı planlıyorum şimdilik herşey yolunda gibi ya sizce???