Yok yok olmuyor,ağrımıyor.

Buchdich

Üye
1 aydır personal trainer eşliğinde ağırlık çalışıyorum.Git gide her antrenmanda ağırlıklar artıyor.Gücümü sonuna kadar sarf ediyorum.Ancak ikinci haftadan sonra antrenmanlardan sonra ağrı olmuyor.Eve gidiyorum zımba gibiyim.Hocam da şaşırdı ama herhalde yanlış yapıyosun dedi ama imkansız yani onunla birlikte yapıyorum.Sadece ertesi gün hafif bir ağrı oluyor o da o kas bölgesini çalıştırınca.Sizce normal midir?

Antrenman düzeninden biraz bahsetsen daha iyi yardımcı olunacaktır.Bazen antrenman düzeninde ufak değişiklikler yapmak çok farkettiriyor.

Hamlığı attıkdan sonra kas ağrısı her zaman olmayabilir. kafaya takılacak bir durum degil. gelişme iyiyse devam et aynen.

zaten no pain no gain mantığı herkes tarafından yanlış anlaşılıyor kanımca. burda anlatılmak istenilen antrenman esnasında duyulan acı ve zorlanma.. yani ertesi gün ya da diğer günler sürekli hissedilen bir ağrı varsa sıkıntı var demektir. (yeni başlayanlar hariç)
ben ağrı hissetmiyorum genelde. örneğin göğüs girdikten sonra hiçbir ağrım olmuyor. ertesi günü o bölgeyi bastırdığım zaman ya da esnettiğim zaman tatlı bi ağrı oluyor o kadar..

Cok tesekkurler isime yariyacak yaptiklarim bosa gitmemistir umarim :/

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı