Yine, yeniden Yağ Yakımı - Kas İnşaası

Sabah
1 ölçek whey
5 yumurta
50 gr yarım yaglı peynir
20 gr zeytın
Ara
100 gr yulaf
60 gr lor
Yeşil Cay 3 fincan
1 fincan filtre kahve

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Antrman sonrası
1 adet muz
4 gltutamin
1 ölçek whey
Yarım saat sonra
50 gr lor
50 gr yulaf
Antremandan sonra 4 yada 5 saat ac kalıcam için lor ve yulafı yedim

1.Öğün: 160 gr yulaf ezmesi, 6 gr kuru üzüm, 3-4 küçük 10 gr bahçe çileği, 5 yumurta beyazı, cok az sarı, salata, 50 ml süt, tarçın.

2.Öğün: 235 gr kepekli ekmek, 100 gr tavuk göğüs eti, salata.

antrenman: göğüs, sırt, triceps, biceps.

3.Öğün: 150 gr kepek ekmek, 66 gr yulaf ezmesi, 50 ml süt, tarçın, 2 g kuru üzüm, 217 gr tavuk göğüs.

yok kanka aksam kaçıom gym e :D hepsını duzene soktum esyaları tak dıe aldım.zaten 2 gun kaldı sonra ben bakmıcam ısnaata doner mıdem bozuyor :D

1 öğün
- ölçek whey
1 saat sonra
5 yumurta
40 gr zeytın
1 saat sonra
150 gr mercimek çorbası
30 dakıka sonra
100 gr yulaf ezmesi
Sek kahve

2 öğün
150 gr kepek makarna cig
200 gr tavuk
3 adet bahçe domatesi
Arada
30 gr fıstık
Antrman öncesi
50 gr yulaf
Üstüne 5 adet fıstık
1 adet şat misali soğuk suyla kahve sek
Yanına 700 ml yeşil cayla idman yaptım acayip terledim
Ant sonrası
1 adet muz
4 glutamin
1 ölçek optımun
1 saat sonra
1 tabak mercimek çorbası
30 dakika sonra
3 öğün
100 gr tavuk
65 gr kepek makarna cig
2 adet domates

Arkadaşlar yağ yakmak için bir nevi protein diyetine başvurdum. Tavuk göğsünü tost makinesinde pişiriyorum, yanında da ayran içiyorum. Gün boyu tüm öğünlerim bu şekilde ve güzel sonuçlar alıyorum. Yağ analizli tartı da kilo verdiğimi ve yağ oranımın düştüğünü görüyorum fakat artık gerçekten tavuk gördükçe ve kokusunu duydukça midem bulanmaya başlıyor. Tost makinesinde pişiriyorum tavuğu fakat üstünde değişik bir tabaka oluşmaya başladı yanıyor sanki tavuk ve kötü bir yağ var üzerinde. Bu konuda ne yapabilirim bir tavsiyeniz var mı? Siz tavuk göğsünü nasıl pişiriyorsunuz? İnsülini yükseltmeyen yiyeceklere başvurmam gerektiğini biliyorum. Haşlanmış yumurta ve tavuk göğsünden tiksinir oldum artık. Neleri ekleyebilirim beslenme listeme?

Maddi imkanın varsa kırmızı et tüketebilirsin. Balık tavuk mecbursa çeşitlendir haşlama yaparken içine sivri biber soğan ne bilim domates ve baharatlar ekleyebilirsin yumurtayıda bir gün peyniri omlet bir gün normal pişir bir gün haşla üstüne yoğurt baharat koy gibi protein dietine gelince idman günleri karbo başına 3 gr Alman lazım spordan sonrada glikojen depoları boşaldıgı için kastan yerdin karbo miktarına dikkat et derim

Daha çok kompleks ürünler tercih et patates bulgur kepekli makarna mercimek lif oranları yüksek insulını hoplatmaz

1.Öğün: 170 gr yulaf ezmesi süt tarçın, 5 yumurta beyazı salata omlet.

antrenman: focus t25

2.Öğün: 155 gr yulaf ezmesi, 100gr tavuk gogusu, salata, mercımek corbası.

3.Öğün: mercimek çorbası, 200 gr tavuk gogusu, salata, 1 yemek kasığı zeytinyağı.

1 öğün
6 yumurta 1 sarı
6 adet bahçe domatesi
15 adet zeytın
75 gr tam buğday ekmegi
Ara
Sek kahve
Yeşil Cay
40 gr fıstık
Bugun off gün karboyu kg basına 2 alıp kaliteli yağı yüksek tutucam

asıl gelisim dinlenme günüdür dostum, ayrıca karb kası sıskın gosterır cunki kasın içini hitrat ile doldurur. yag yakmak ııcın tek çare caloridir, bence aynı devam et yag yakımında telafi edersin.

Çiko kardeşim şu an yarı bulk yarı def gibiyim dinlenirsen kasların geliştiği vucut çalışmayan bile biliyor ;)
Ama off günümdede tutup kg başına 5 gr karbo almanın bir numarası yok bulk ta olsam bile almam proteini yüksek yutmam bana yeter karboyuda kg 2 katının altına düşmem on günümde 4 5 kadar çıkabilirim

2 öğün
340 gr pişmiş bulgur
200 gr tavuk
1 kase mercimek çorbası
50 gr yoğurt
Arada
40 gr fıstık
Yada
Elma tüketebilirim
Bugün kompleks karbo ve lif oranı yüksek gıda tüketicem