Yine, yeniden Yağ Yakımı - Kas İnşaası

dostum ben befor aftır yaptım bıde sen yapta defıneey gır artık fazla yıyosun. :)

1.Öğün: 110 gr sıyah tahıllı ekmek, 6 yumurta beyazı, 8 gr zeytin, salata.

2.Öğün: 550 gr kepekli makarna, 160 gr tavuk gogus eti, soğan, biber, domates.

3.Öğün: 220 gr tavuk göğüs eti, aşırı acı biber, 1-2 kasık bol yagda yapılmıs sebze yemegi, 1 çay kasıgı zeytın, soğan.. guzelım sebzelerımı bosa yaptı bizimkiler, yaklasık 300 gr yagı bosalttılar ıcıne. :)))

y6y5uneb.jpg

Ciko benim foto atışım beşlide 4 oldu bulk gibi yiyorum son durum bu biraz daha kütle yapıp gecicem hem kilo almışım hemde yag yakmıştım böle devam 1 ayda gün içerisinde cok hareketlilik var bende

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sabah kardio 45 dakıka bugun
5 yumurta
40 gr zeytin
1 domates
1 salatalık
50 gr yulaf
Ara
40 gr fıstık
Yeşil Cay
Sek kahve
Bugun kaliteli yağları artıracam
1900 kaloriyi gecmicem
Öğleye kadar insulın hep düşük gördüğün gibi Ciko sen ise sabah 225 ge ekmegi gömüyon maşallah güzel kardeşim

attım ya geçen gormedın mı :D bunudamı gormedın.

aksam gene atcam foto suan ısteyım. :)

krO6qW.jpg

anlamadıgım nokta yukardan foto çekıcne pack hafıften gozukuyor sıkıncada ama ısı kvurunca gozukmuyor saloan gıdınce bı arkadas ıle çektırecegım.

1.Öğün: 170 gr çavdar tam tahıllı ekmek, 7 yumurta beyazı 1 i tam omlet, salata.

2.Öğün: 150 gr kepekli ekmek, 215 gr tavuk gogus eti, domates, soğan.

antrenman: omuz, bacak.

3.Öğün: 178 gr kepekli ekmek, 215 gr tavuk gogus eti, salata, 4 zeytin.

Arkadaslar yarından ıtıbaren köyümüze insaat yapımı ııcın gıdıcem.. oraya bakan yok ıscılerle ılgılenıcem bi kaç gun ordayım duzenlı beslenebılırmıyım bılmıyorum heryer meyve, sebze.. umarım ıyı besınler olur olmasada bı kac gun ara vercez napalım.
buarada buugun test sonuclarım geldı, tiroid hormonumda sorun var bu yuzden 500 gr yag aldım geçen hafta.tartı yanlıs dıye dusundum basta ama beslenmem aynı hatta 30-40 calori de azaltmama ragmen böyle oldu, doktor bi şlaç verdi simnmdi onu kullanacagım, matebolizmam yavasladi.

Sabah
1 ölçek whey
5 yumurta zeytınyagı ile omlet
30 gr zeytın
1 domates
1 salata
100 gr yulaf
3 bardak yeşil Cay
1 bardak sek kahve
Öğle
345 gr pişmiş kepekli makarna
200 gr tavık
150 gr yoğurt

sanssız gün.

1.Ögün: 8 dilim kepekli ekmek, peynir domates salatalık, 2-3 meyve.

2.Ögün: döner, ayran.

3.Öğün: tavuk, salata.

son ogunu dogru yıyebıldım.berbat yaaa kaç calori aldıgımı bıle bılemedım.. terazımı sabah erkenden araba ıle eve gıdıp almam lazım olmucak böyle.. ınsaat kaldıgım evın hemen yanı pc de zaman gecıyorda, dogru yemekler olmayınca ınsan kafaı yiyor.

bak yazmayı unutmusum.ben bunu aldım.daha dorusu ben deıl supplementler com dan bı abime yag akıcı alırken cok alısverıs yaptıgım ıcın yenı urunlemız geldı ben bcaa sormustum onceden onu soyledi.dedım hazır sıparıs verırken alayım.aldım.. etkısını gormek zordu ama ondan mı bılmıyorum biraz enerjı hıssettım. .. dedıgım gıbı baska turlı hıssetmek zor, yapmakta zorlandıgım bı hareketım duzeldıyse belkı bcaa ya baglarim. ara sıra ant oncesı cok nadır genelde ant sonrası..son zamanlar almyorum aklıam gelmıyor hıc işten dolayı..zaten aldıgım beısn yetıyor.ama sana onerım ıyı beslendıgın bı gün al, kaslarda direkt enerjı olarak duruyor zor bı antrenmanda o enerjıyı verır sana.

Sabah
4 yumurta
75 gr yarım yaglı peynir
25 gr zeytın
1 salata
50 gr yulaf
Yeşil Cay
Sek kahve
Multıvıtamın
40 gr fıstık
Bu arada dünkü lor acıydı gece midemi çık kötü yaptı zehirledi galiba beni

1 elma
Sek kahve şat misali soğuk suyla
45 dakıka kardio
Sonrası
1 adet muz
1 ölçek whey
1 saat sonra
345 gr kepekli makarna
200 gr tavık haslam
Yarım patates haşlama
Arada
40 gr fıstık
Yeşil elma

antrenman: cardio

1.Öğün: 150 gr yulaflı muslı ve yulaf ezmesi karısımı, 150 ml sur, 2-3 kası kyogurt, tarcın.. 7 yumruta beyazı mınnacık sarısı, salata.

2.Öğün: Döner, ı kepek ekmegıne dokuo yedim.

3.Ögün: 250 gr tavuk, 100 gr cavdar yıyecegım.

Back
Yukarı