Yine, yeniden Yağ Yakımı - Kas İnşaası

sabah uyandıkdan 2-3 saat sonra glutamin, bcaa.

3-4 saat sonra;

1.Öğün: 300 gr beyaz makarna haslanmıs, 200 gr tavuk göğüsü, sebze yemeği.

ant oncesi: cla.
antrenman: bel, mide, calf.

2.Öğün: 200 gr tavuk göğüsü, 120 gr beyaz makarna, sebze yemeğği, karnabahar, biraz soğan.

1.Öğün: 6 yumurta beyazı 1 tam yumurta omlet, karnabahr 251 gr, biraz salata.

2.Öğün: zeytınyaglı bcaa glutamın karısımı (60gre zyetınyagı 4 yemek kasıgı)

3.Öğün: 350 gr tavukj gogusu, karbahar salata.

uag oranımı %12 beklerken %12,6 oldu.2 'si 1 arada caffein in içinde glkoz surubu varmısde gormemısız.. az yedım bu aralar onunda etkısı var.
haftaya foto yukleyecegım bakalım nolmus nolmamıs. hazıranın 1 ınde ıse dıyetı bıtırecegım.

1.Öğün: 2 yumurta beyazı 1 tam yumrutalı omlet sımdı tam hatırlayamadım, 240 gr kepekli ekmek, 255 gr tavuk göğüs eti, 20 gr zeytin.

2.Öğün: 350 gr bulgur pılavı, 160 gr tavuk gogus eti salata.

antrenman: bılek ıylestı hafıften zorlamadan gogus - trıceps. bu seferde omuz yandı. :D

3.Öğün: 210 gr tavuk göğüs eti, 5 yumurta beyazı mınnacık sarısı ıle bahartlı omlet, acılı bıberler vs karnabahar salatalık domates karısık salata.

bugun odul olarak 3 ogun yedım dıyebılırım. :)

arkadaşlar before afterimi video ile yapmaya karar verdim, bana yardım edecek var mıdır?

1.Öğün: 155 gr tavuk göğüs eti, 5 yumruta beyazı minnacık sarısı ve baharatlı omlet, salata, 400 gr kepekli makarna, 20 gr zeytin.

2.Öğün: 115 gr tavuk göğüs eti, 400 gr kepekli makarna, 3 adet siyah zeytin.

ant oncesı: türk kahvesi, claa.

ant: 30 dk abs workout, hafıf bacak.zıplama hareketleri.

3.Öğün: 285 gr tavuk göğüs eti, 255 gr kepekli makarna, salata, hafıf yoğurt acılı domates sosu, soğan.

@ciko natTebrik ederim çok iyi bir günlük ama yediklerinizi nası yiyorsunuz ya :) ben diyetteb önce bu kadar yiyemiyordum metobolizmanız çok iyi :) bu arada video konusunda yardım edebilirim

LG-E612 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tskr ederm fukaga dostum. :) benı ekle faceden yarın goruselım uyku vaktım geldi acilen uyumam lazım kaç gündür rahat uyku çekemedım dogru duzgun ıyı yag yakamadım. kalori açıgı verıyorm okdr az yedınmı kas gıdıyo vucut yag depoluyo gıden yagda kasın ıcındekı yagdır, iyi geceler kardeşim. :)

tskr ederm fukaga dostum. :) benı ekle faceden yarın goruselım uyku vaktım geldi acilen uyumam lazım kaç gündür rahat uyku çekemedım dogru duzgun ıyı yag yakamadım. kalori açıgı verıyorm okdr az yedınmı kas gıdıyo vucut yag depoluyo gıden yagda kasın ıcındekı yagdır, iyi geceler kardeşim. :)

faceden ekledim yapmak istediğiniz zaman mesaj atarsanız yardımcı olurum.

Facemde eklisin zaten istersen okuldan geldiğimde spora gidene kadar videoyu halledelim istersen benimde az bir bilgim var yapabiliriz bir video :) (Emrecan Balgün mesaj atarsın)

tamam kardeşim sağolasınız. :) giriş sahnesı aayalardı fukaga kardsm sağolasın 2-3 haftaya yanı hazıran 1 ınde muhtemelen vıdeo hazıro lur sağlam ama cok sağlam muzıge uyulu gırıs ayarlıcaz, ve muzıge uyumla hareketlerın vıdeo çekecegım ayarlıcaz, hatta hareketlerı cuma gunnu vıdeo çekıcem bıde afterden cıplak vıdeo çekerım 1 hareket tamamdır. :)[DOUBLEPOST=1399494243][/DOUBLEPOST]1.Öğün: 200 gr kepekli ekmek, 100 gr tavuk gogus eti, 3 adet yumurta beyazı cok az sarısı haslama.

2.Öğün: 700 gr yesil fasulye, 1 kase tarçınlı yogurt, 110 gr tavuk gogus eti, fasulye ve tavugun uzerıne az bıraz zeytın yagı 1 çay kasıgı kadar.

antrenman: sırt, biceps, hafif abs.

3.Öğün: 400 gr kepekli makarna, 140 gr tavuk göğüs eti, domates, salatalık, 2-3 kasık yogurt, 1 çatal acılı domates sosu.

Son düzenleme:
tamam kardeşim sağolasınız. :) giriş sahnesı aayalardı fukaga kardsm sağolasın 2-3 haftaya yanı hazıran 1 ınde muhtemelen vıdeo hazıro lur sağlam ama cok sağlam muzıge uyulu gırıs ayarlıcaz, ve muzıge uyumla hareketlerın vıdeo çekecegım ayarlıcaz, hatta hareketlerı cuma gunnu vıdeo çekıcem bıde afterden cıplak vıdeo çekerım 1 hareket tamamdır. :)[DOUBLEPOST=1399494243][/DOUBLEPOST]

Haadi bakalim bekliyoruz:)

Haadi bakalim bekliyoruz:)

şu göğüsü definasyondan sonra iyce doldurayım.

6Rr43k.jpg

1.Öğün: 200 gr kepekli ekmek, 1 domates, 1 salatalık, 5 yumurta beyazlı omlet..

2.Öğün: 400 Gr. kepekli makarna, 200 gr tavuk göğüs eti, salata, biraz yumrutalı yesil fasulye.

Antrenman: stadyumda 90 dk maç bol deparlı. defansda tek ban kalmıstım geleni gideni kesince çok çabalıyoruz. :)

3.Öğün: 1 yeşil elma, 380 gr kepekli makarna, 200 gr tavuk göğüs eti, domates, salata, yesil soğan, kepekli makarna ve tavugun üzerine acılı domates sosu.

Hay Massallah!hadi bakalim az kalmis!
Yanliz su resimleri gizemli cekme,soldaki resimdeki gibi su ankini eklesen farki görürüz,iki resim koymussun aradaki fark belli olmuyor ayni kadrajdan cekki görelim farki cikocum!

Sabah
1 ölçek whey
6 yumurta
50 gr kepek ekmek
75 gr lor
75 gr. Yulaf
Sek kahve

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı