Yine, yeniden Yağ Yakımı - Kas İnşaası

Buda benim off günüm
SABAH
1 ölçek whey
4 yumurta 1 tam
100 gr lor
Ara öğün
1 muz
40 gr fıstık
ÖĞLEN
100 gr tavuk hasılama
100 gr mercimek
Ara öğün 1 muz
20 gr fıstık
Aksam
100 gr tavuk
100 gr mercimek
70 gr bulgur
Gece 250 gr ligt sür
50 gr lor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Fıstığı kahvaltıda alıyım ozaman muzu ara öğün yapım 20 gr almyım yerine sür koyuyum

istersen 1 paket 400 gr lık buyuk paket fıstıkları al yr fıstıgı kabukları cıkar heosını blendere koy bı guzel toz halıne getir içinde 4-5 ölçek whey at su koy ıcıne karıştır saralle kıvamına getir kaba koy her sabah 2-3 kaşık yedıgın ekmegın uzerıne sur ye.. tarçında dokebılırsın.. ;)

Ciko,antremanina baktimda Sali günü omuz varya orda 10 kilo 4 tekrar felan yazmissin omuz gerilim isteyen kas gurubu oldugu icin az tekrarlarla cok etkilenecegini düsünmüyorum,Daha düsük agirliklar ile sindire sindire yüksek tekrarlar yapman daha cok fayda saglicaktir.
Birde beslenmendeki haslama patates i mümkün oldugu kadar erken saatlere almaya bak,son ögünde haslama patates olmasin derim.[DOUBLEPOST=1397336155][/DOUBLEPOST]
Buda benim off günüm
SABAH
1 ölçek whey
4 yumurta 1 tam
100 gr lor
Ara öğün
1 muz
40 gr fıstık
ÖĞLEN
100 gr tavuk hasılama
100 gr mercimek
Ara öğün 1 muz
20 gr fıstık
Aksam
100 gr tavuk
100 gr mercimek
70 gr bulgur
Gece 250 gr ligt sür
50 gr lor

Sabah ögünündekilerin hepsini bir anda yeme kalkar kalkmaz whey,45 dakika sonra yumurta,1-1,5 saat sonra lor gibi düzenle.Aksam ögününde hem mercimek hem bulgur biraz fazla kalori alimin yeterliyse birini kaldir yetersizse birini bir baska ögüne kaydir.Muz antreman sonrasi icin daha uygun diye biliyorum,eger seviyorsan elmayla degistir derim.
Kolay Gelsin.

akdenizli hayır.kırmızı etın 100 gr de zaten 100 mg karnıtın var, tavuk 100 gr de ise 10 mg. en ıyı yag yakıcı bana göre kahve ve yesıl çap (sallama çayı salla gıtsın o değil)

Bekci abi omuz tekrar az olucak ama ağır girip gerdiricem aynen dediğin gibi, omuzum doğuştan geniş özellikle yan omuzlar. :) birde abi ben yatmadan 5-6 saat once yemegı kesıyorum ve smdı haffıf tempoda maçtan geldm fazla terlemeden.. yanı o yuzden sıkıntı olmuyor. ye ye bıtmıyor uyku ıle bırlıkte 18-19 saat ac kalıo 7-8-9 saat içinde yiyorum.. kahvaltıya bok karb ekleysım var ne dersın? mesela sabah 2-3 boy patates oglen pırınc ıle karb kesebılırım?

Omuz konusunda sana katilmicam,agir girmek omuza bir fayda saglamicaktir diger taraftan sakatlanma riskinde cok articaktir,biliyorsun en kolay sakatlanan kas grubu omuz.Omuz cok tekrar isteyen bir kas grubudur o yüzden agirligin cokda bir önemi yok.

Beslenmen zaten iyi görünüyor,sabahlari K.H i artirman uzun süre ac kalan vücudun icin iyi gelicektir,sadece doyma amacli degil sabah ilk aldigin proteinlerin sentezlenip kaslara ulasmasinada yardimci olacaktir.Birde 17-18 saat cok geldi bana yatmadan casein almiyorsan lor ye yatmadan önce.

glutamın alıyorum abi.. acıkmıyorum iş sebebiyle bazen.. karb ın 3/2 sini sabah alacağım.kalan ogunlerde yag ve proteın ve llif le deva medıcem..gram grm beslenıyorm artk :) pazartesı gene olcum yaapacagım bakalım napmısız kılo alırsam kafayı yerım tabı kastan alırsam havalara ucarım umarım 50 0gr yag yakmısızdır.[DOUBLEPOST=1397338760][/DOUBLEPOST]omuz ıcınde agır gırınce daha dogur yapıyorum abı yanı en son lımıtle fazlası deıl az kıloda hreket yı yapamıyorm. :) yana acıslar hafıf ama arnold press agır. :D

Bu sabah
1 ölçek whey
4 yumurta
50 gr yulaf
Ara öğün
50 gr lor
20 gr fıstık
Kafe
Yeşil Cay
Öğlen
100 gr kepekler makarna
150 gr tavuk
100 gr yoğurt
Ara öğünlerde
Ton balığı yiyicem

gayet iyi gözükyr dostum..salata da ye lif al.. vuucuda + enerjı yaktırır ve o enerjı beısnden deıl yagdan gıder. :)

Salatada gece yiyorum yoğurtlar ton balığı kaçırdım biraz 300 gr yedim

aynen dostum bende çok kaçırdım bugun, ama calori aşmadım :D bunun sebebi ise şuan yanı 3.30 dan itibaren gece 12-1 de yatıcam diğer gune kadar karbonhitrat almayacağım için.

1.Öğün: 6 yumurta beyazı, yarım yumurta sarısı baharatlı omlet, 200 gr yağsız pilav, 1 dilim kepekli ekmek (44 gr), 74 gr salata.

2.Öğün: 200 gr çilek, 30 gr fındık.

3.Öğün: 300 gr pirin pilavı, 120 gr tavuk göğüs, 1 kase yooğurt un içine doğranmış 200 gr çilek bol tarçınlı. :)

şuana kadar bunları yedım, kalan ogunlerde proteın ve bırazda yag alırım sanırım. :)[DOUBLEPOST=1397392891][/DOUBLEPOST]ve bugun sanırım 180 gr karb aldım 400 almam gerek normalde ancak proteın fazla alıyorm bu yuzden azaltıyorm karb. ): yarın test yaptıracagım gıbe bakalım yuzde kaç oldu yag oranımız :)

Back
Yukarı