Yeterli güç ve hacim kazanamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cLevo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cLevo

Üye
2Yo2gE.jpg
BRbZML.jpg
ZAzLD3.jpg
oYNAgX.jpg

Düzgünce yapalı 5-6 ay oldu ondan önce de yapmıştım ama sınav senesi falan girdi araya sınav senesi yoğun tempodan dolayı zayıfladım. Şimdiki durum bu. Pek iç açıcı değil hele göğüs ve karın. Karına zaten hiç önem vermedim ama göğüste nedense çok geri kaldım. Bicepsi 25lbs ile benchi ise 70 lbs takarak yapıyorum güç ve hacim anlamında ciddi bir eksiğim var bunu nasıl halledebilirim?

Son düzenleme:
Kilo almakla guc arttirmak ayni anda yapilmasi biraz zor ama 3 hafta piramit bir hafta 5x5 seklinde calisirsan ikisinide elde edersin tabi bir guc ayi kadar iyi olmaz. Ama en azindan artışlar daha yüksek olur. Ve beslenmede cok onemli kesinlikle kastan kilo arttirman gerekli.

Karını çalıştırmamak büyük hata ilk başlarda bende önemsemiyordum ama karın vücudun merkez noktasıdır karında hacim olmasa bile kendini belli etmesi gerekir sağlam güçlü olmalı.

Karını çalıştırmamak büyük hata ilk başlarda bende önemsemiyordum ama karın vücudun merkez noktasıdır karında hacim olmasa bile kendini belli etmesi gerekir sağlam güçlü olmalı.
Haklısınız bn de bunu geç farkettim yeni karın çalışmaya başladım gerçekten vücudun çekirdek bölgesi duruşu falan etkiliyor.

Back
Yukarı