Yeterli beslenememiş miyim?

4 gün önce vg başladım boyum 1.75 kilo 71 yaş 16 ancak 4 günde hayvan gibi yememe rağmen yarım kilo verdim.
beslenmem:
sabah:yulaf,süt,1 tam yumurta 2 beyazı,1 domates 1 salatalık,beyaz peynir,zeytin
ara öğün her zaman yiyemiyorum olursa ceviz peynir vs.
öğlen:ne çıkarsa bamya,taze fasülye,tavuk, yoğurt
akşam: yine ne çıkarsa

metabolizmam yavaş sıvı alımımı arttırdım karbonhidratı azallttım, daha önce çok yediğim abur cuburu kestim elimden geldiğince protein almaya çalışıyorum ama sanırım yeterli olmuyor. protein tozu ne zaman almalıyım sizce çünkü yeterli proteini alabildiğimi düşünmüyorum

Bu hayvan gibimi yemen afedersin kardesim ama snn boyunda snn kilonda olupda bu yediklerinin 5 kati yiyip kilo almaya calisanlar var ayrica bn snden 7 kilo zayifim senin bu yediklerinin 10 kati yiyorm anca 1 ayda 560 gram kilo alabildim snn bu yediklerinle 1 ayda 3 kilo veririm ben

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kardesim dalgami geciosun yazdiklarinlami kusuyosun yoksa yazmadiklarindami var

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

beslenmemissin

Vucut geliştirme demek yemek yemek daha çok yemek yemek daha fazla yemek demek,geri kalan antreman ve dinlenmeden ibaret ama büyük ölçüde yemek yemek yemek yemek...
Şu anda öğün sayımı 5'e çıkardım ama biliyorum ki yetmeyecek 8-9-10 öğün'e çıkabilirsin ama bu tavsiyeme kışın uyarsan daha iyi olur..

Son düzenleme:
Önemli olan çok yemek değil kalorisi yüksek olan gidalar yemek. Sen 1 ay ye bakiyim etleri tatlilari fistiklari bide osmanli serbetini de üstüne ic bak o zaman kilo aliyon mu almiyon mu ? Tabi spor yapcan yoksa yaglanirsin. Sebze meyve yemekyen sagmayin.

[quote="maicana1998, post: 888484, member: 131965"sıvı alımımı arttırdım karbonhidratı azallttım[/quote]

Kilo almaya çalışıyorsun ve karbonhidratı azaltıyorsun. Neden?

[quote="maicana1998, post: 888484, member: 131965"sıvı alımımı arttırdım karbonhidratı azallttım

Kilo almaya çalışıyorsun ve karbonhidratı azaltıyorsun. Neden?[/quote]
önceden 80 kiloydum verene kadar canım çıktı şimdi yağlanmamak için karbonhidratı ve abur cuburu kesip proteini arttırdım az yağlanarak kas yapmak için ancak kilo verdim nedense bamya taze fasülye yazdıgıma bakmayın ne çıkarsa yani ette oluyor kuru fasülyede köftede ama her zaman et yeme imkanım olmuyor

Sen olayı yanlış anlamışsın senin yediklerinden hayvan derken benim aklıma sincap falan geliyor..

Sadece karbonhidrat aldığın için yağlanmazsın. Günlük kalori ihtiyacının 300-500 kalori kadar üzerinde alırsan bu aylık 9000-15000 kalori yapar, yani yaklaşık 1-2 kilo almış olursun. Henüz yeni başladığın için ve yaşın dolayısıyla testosteronun yüksek olduğu için bu kiloların çoğu kas, azı yağ olacaktır. Bir miktar yağ alman kaçınılmaz yani, bundan korkma. Bu kadar kaloriyi düşük karbonhidratla alman zor. Ama illa karbonhidratı arttırmam dersen de o zaman süt yoğurt 2 kiloya çıkacak. Mucize bir formül yok yani,sadece daha çok ye.

Back
Yukarı