Feanor08
Üye
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta bahsetmiş olduğum konuyu biraz açıklayayım; vücut geliştirme bildiğim kadarıyla iki tane olgudan oluşuyor. Antrenman sırasında yapılan kas yıkımı ve dinlenme sırasında yapılan kas yapımı. Daha önce şu: Feanor08, 7.5 ay, 73 kg, gelişemeyiş! | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu başlıkta bahsetmiş olduğum gibi bir türlü istediğim gelişimi alamıyorum. Burada asıl merak ettiğim benim acaba antrenmanım mı yeterli sertlikte değil ve yeteri kadar yıkamıyor muyum, dinlenme ve beslenmem yeterli değil yeteri kadar yapamıyor muyum? Bunu anlamanın bir yolu var mıdır? Bir de antrenmanlarımda ağırlık artırabiliyorum yani bir yere gelip takılmış değilim fakat görüntümde değişme göremiyorum. Belki yağ oranım fazla olduğu için ama ne kadar fazla da olsa yine de fark edilmesi gerekmez mi? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Not: Konu için doğru yer mi emin değilim ama en uygun yer burası gibi geldi. Değilse bilgilendirirseniz sevinirim.
Not: Konu için doğru yer mi emin değilim ama en uygun yer burası gibi geldi. Değilse bilgilendirirseniz sevinirim.