Yeter Artık :(

Öncelikle merhaba Arkadaşlar ben 15 yaşındayım ama kaslarımda hiç gelişme yok . her yerden başlama daha erken diyorlar bende 1 yıldır sabrediyorum ama kollarım çok zayıf digerlerinden bahsetmeyeyim bile 6 ay önce karında kas denen birşey yoktu biraz çalıştım sertleşti gögüs desen yok kendiliginen gelişir dedim gitmedim bir salona . boyum 1.76 kilom 64 . kolumun sıkmadıgım haliyle sıktıgım hali neredeyse aynı . siz sormadan ben diyeyim beslenmem çok dikkat ederim . kolayı neredeyse hiç içmem . hergün düzgün beslenme .gerekli proteinide alıyorum . ama arkadaşların arasında en güçsüz olmak çok koyuyor adama . bu yaz sabahtan akşama kadar boşum ilk aylarda giriş programı sonrada olabilecek maxsimum idmanda çalışıcam çok azimliyim . son kez sizlere sorayım dedim vücudun toparlanması neredeyse 5 ay sürüyor . benim gibi birinin vücudunu toparlaması ve gelişime başlaması ne kadar sürer ? bench_O bench_O bench_O

Yeni başlayanlarda çok hızlı gelişme olur merak etme..Sen azimle sabırla çalış her aynanın karşısına geçtiğinde zaten görüceksin değişimi

bu spora 14-15 yaşında başladığımda 1.77 e 59 kiloydum sanırım kollarım 27-28 cm civarıydı:) şimdi 1.84 e 82 kiloyum kollarım 42-43cm..95 kiloya 46 cm leride gördüm..demem o ki genç dostum hiç düşünme seni motive etsin diye kendimden örnek verdim bu sporla uğraşan biri için zamanla güç yada kilo diye bir sorun kalmıyor. azimle çalışır azimle beslenirsen 5 ayda çok yol katedersin.bu forumda bilgilenmen için sana çok yardımcı olur.sana şimdiden kolay gelsin :)

Bende senin gibiydim güçlü değildim 4 aydır evde çalışıyorum dambılla.3 ay sonra eskisine nazaran baya güçlü olmaya başladım.bir an önce çalışmaya başla faydasını göreceksin

teşekkür ederim yorumlarınız ve önerileriniz için . yaklaşık 3 aydır forumda takılıyorum bilgimde baya var 6 ay öncede ortamı görmek adına 1 aylıgına salona gitmiştim bugün kesin başlıyacagım. gerçekten azimliyimdir başarıcagıma inanıyorum teşekkürler .

Back
Yukarı