Yeter artık bıktım ve sıkıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

regola5

Üye
2 sene 7 ay oldu bodye başlayalı ama gerçekten sıkıldım yeter doğru düzgün karın kası yok vücudum doğru düzgün gelişmedi beslenmeme 1 sene 5. ayda başladım geç oldu biraz biliyorum ama bit türlü sonuç alamıyorum o kadar emeğime parama yazık artık tavuk süt yumurta patates yiyorum ama olmuyor bir türlü. hareketleri doğru yapmak için hep araştırma yapıyorum doğruda yapıyorum ama psikolojik olarak inanılmaz çöküşteyim.
yaşım 20
boyum 1.80
kilom 77

Allah rızası için sorun cevap vereyim öneri sunun :(

beslenmeni,programını yaz ki yardımcı olabilelim..bi kaç tanede fotoğraf eklersen daha iyi olur.2 sene 7 ayda illa ki belli bir yol katetmişsindir ama yok olmuyo diyorsan bu sürede yanlış yaptığın bir şeyler kesinlikle vardır.yardım istiyorsan biraz bilgi ver bence..

imkanın varsa prof yardım al çoğu doğru bildiğin şeyin yanlış oldugunu anlıycaksın.

Tanıdığım prof kimse yok spor salonunda sözde hocam güreş şampiyonu beslenme uzmanı belgeleri fln var ama hikaye :(

Programı paylaşırsan yardımcı olunacaktır. Beslenme programını da ekle.

İşte programım şöyle
üst göğüs 4x8
bench 4x8
yana açış 4x10
üst göğüs sehpasında yana açış 4x10

sonra ön kola geçiyorum z bar ile 4x8
hummer 4x8
scoot 4x8

ardından bilinen sırt omuz bacak vs herketleri günlere ayırarak yapıyorum
ne programlar denedımde olmadı :(:(

---------- Post added at 14:43 ---------- Previous post was at 14:40 ----------

beslenmeni,programını yaz ki yardımcı olabilelim..bi kaç tanede fotoğraf eklersen daha iyi olur.2 sene 7 ayda illa ki belli bir yol katetmişsindir ama yok olmuyo diyorsan bu sürede yanlış yaptığın bir şeyler kesinlikle vardır.yardım istiyorsan biraz bilgi ver bence..

beslenme programım yok hiç olmadı sadece tavuk yumurta patates ye diyorlar bende sık sık yemeye çalışıyorum birde karbonhidrat kullanıyorum

kat etme var ama hiç onu kat etme olarak saymasak daha iyi olur bunca zamandan sonra

2 sene 7 ay oldu bodye başlayalı ama gerçekten sıkıldım yeter doğru düzgün karın kası yok vücudum doğru düzgün gelişmedi beslenmeme 1 sene 5. ayda başladım geç oldu biraz biliyorum ama bit türlü sonuç alamıyorum o kadar emeğime parama yazık artık tavuk süt yumurta patates yiyorum ama olmuyor bir türlü. hareketleri doğru yapmak için hep araştırma yapıyorum doğruda yapıyorum ama psikolojik olarak inanılmaz çöküşteyim.
yaşım 20
boyum 1.80
kilom 77

Allah rızası için sorun cevap vereyim öneri sunun :(
karın kası olmamasından şikayetçisin aynı zamanda beslenme programımda yok demişsin, karnın zaten yağ oranını %8 lerin altına çekemeden kolay kolay belli olmaz bunun için bir beslenme programın kesinlikle olmalı.. vücudum doğru düzgün gelişmedi diyorsun sanırım kas kütlenin az olmasından şikayetçisin ama boyuna göre kilon zaten düşük kas kütlenin fazla olmaması normal daha öncede başka bir başlıkta yazmıştım ölçü almak için kiloda almak gereklidir diye bu yüzden 70 kilo bi adam da 50 cm kol kolay kolay olmaz demiştim.sen bu kiloyla tabiki iyi bir gelişim yakalayabilirsin bu nasıl olura gelince: benim tavsiyem 4-5 ay iyi bir bulk dönemi geçir, bu şekilde baya bi kas kütlesi kazanabilirsin sonra istikrarlı bir definasyon ve diyetle 80 li kilolarda güzel bir vücuda sahip olabilirsin.yaklaşık 3 senedir bu sporu yapıyorsan bunu denemiş olabilirsin belki ama denemediysen dene derim..bence asıl sorunun kilo kaynaklı..saygılar..

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı