Yerim de mi sayıyorum bu beslenme nasıl? Yardim lazim

Beslenmem şu şekilde ;
Sabah 9-10 arası : 5 yumurta, 1 muz, 15 adet tuzsuz fıstık, 7 çorba kaşık yulaf ezmesi ev yoğurtlu (Kesinlikle hiç bir zaman ekmek yok)

Saat 14.00 : 200 gram tavuk göğsü, bir tabak yagsiz pirinç ve bulgur pilavı karışık yeşillik ve ev yoğurdu.

Antrenmandan 1 saat önce : Bir bardak şekersiz Türk kahvesi, 1 muz, 15 adet tuzsuz yer fıstığı

Antrenman hemen sonrası : 1 servis protein tozu ve 1 muz

Akşam 8.30-9.00 arası : 200 gram tavuk göğsü ve yağsız bir tabak pirinç pilav ve ev yoğurdu.

Hedefini ve kilonu yazmamışsın. bu arada tartı alıp karbonhidratları tartmanı tavsiye ederim.

ben vücut geliştirme sporunda beslenmenin hiç bir zaman vücut geliştirmede ana faktör olduğuna inanmadım
beslenme sadece yardımcıdır,asıl olay sizin salonda nasıl çalıştığınızla ilgili
siz o kasları gelişmeye zorlamışsanız beslenme bundan sonrasını üstlenir sadece
salonda görüyorum ben bir çok kişiyi,adam 5 ay öncede biceplerini aynı kiloyla çalıştırıyordu bugün hala aynı kiloyla çalışıyor
şimdi bu adam isterse her gün 1 kg dana eti yesin sonuç olarak hiç bir şey değişmez
dediğim gibi beslenme ana faktör değil,antreman ana faktördür

ben vücut geliştirme sporunda beslenmenin hiç bir zaman vücut geliştirmede ana faktör olduğuna inanmadım
beslenme sadece yardımcıdır,asıl olay sizin salonda nasıl çalıştığınızla ilgili
siz o kasları gelişmeye zorlamışsanız beslenme bundan sonrasını üstlenir sadece
salonda görüyorum ben bir çok kişiyi,adam 5 ay öncede biceplerini aynı kiloyla çalıştırıyordu bugün hala aynı kiloyla çalışıyor
şimdi bu adam isterse her gün 1 kg dana eti yesin sonuç olarak hiç bir şey değişmez
dediğim gibi beslenme ana faktör değil,antreman ana faktördür

Keşke önceden söyleseydin boşu boşuna dana eti alıyorum demek, pizza söyleyeyim saolasın.

Boy 1.75 kilo 73. Yağ oranim cok az, define ve hacimliyim. Antrenman esnasında efsane bi vücut oluyor kan akışından dolayı. Kollar inanılmaz iyi duruyor ama ertesi gün o kol sanki hiç çalışmamış gibi inceliyor. Sertlik de gidiyor. Antrenman da aslında güzel zorluyorum ama ertesi gün sönüyorum neden bilmiyorum.

sen karbonhidratları tartarak yap sporunu eminim kas kazanırsın bu şekilde

Ne yaptığının farkında olmaktan zarar gelmez :) Block.[DOUBLEPOST=1464378612][/DOUBLEPOST]
Boy 1.75 kilo 73. Yağ oranim cok az, define ve hacimliyim. Antrenman esnasında efsane bi vücut oluyor kan akışından dolayı. Kollar inanılmaz iyi duruyor ama ertesi gün o kol sanki hiç çalışmamış gibi inceliyor. Sertlik de gidiyor. Antrenman da aslında güzel zorluyorum ama ertesi gün sönüyorum neden bilmiyorum.

yapacak bir şey yok o konuda... Kilo almak istiyorsan sanırım o miktarları biraz arttırsan daha iyi olur az gözüküyor

Beslenmesinden antremanına, uykusuna, gunluk stres düzeyinize hiçbir şeyi ayırmak malesef mumkun değil. O yuzden hepsini olabildigince iyi seviyelere çıkarmaya özen göstermemiz gerek. Herkesin sonuç alamadığı bir spor olmasının nedeni, zorluğu da bu bütünlik zaten. Size önerim bu faktörleri daha da iyileştirmeye gitmeniz. Verim alamıyorsanız antreman programınızda değişiklikler yapın, uyku düzeniniz yoksa iyileştirin, beslenmenizi değiştirin. Kendinizi tanımanız, istediğiniz sonucu size nelerin verdiğini bulmanız gerek bu şekilde :)

Back
Yukarı