Yer fıstığı kabuğu ile beraber tüketmek.

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve Coyote tarafından 1 Şubat 2009 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 4 üye.
  1. Coyote
    Offline

    Coyote Üye

    Katılım:
    24 Aralık 2008
    Mesajlar:
    1.626
    Beğenileri:
    1.569
    Ödül Puanları:
    123
    Gün içinde bazen az da olsa yediğim yer fıstığını kabukları ile beraber tüketiyorum. Bunun bir zararı yada ekstra bir faydası olabilirmi?
     
  2. ARNOLDschwarzeneggeR
    Offline

    ARNOLDschwarzeneggeR Üye

    Katılım:
    23 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    1.227
    Beğenileri:
    371
    Ödül Puanları:
    93
    Yer:
    C:\
    kabukları derken odunsu dokuyumu kastediyorsunuz yoksa zarınımı ? yer fıstıgını kabuklarıyla yemek karpuzu kabuğu ile yemek gibi bişey yani. [​IMG]
     
    xinplysz bunu beğendi.
  3. Bench Press
    Offline

    Bench Press Üye

    Katılım:
    6 Eylül 2008
    Mesajlar:
    344
    Beğenileri:
    77
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Özel güvenlik görevlisi
    Yer:
    İstanbul
    Men's Health'de zarıyla yemek daha iyi diye yazıyordu.
     
  4. Coyote
    Offline

    Coyote Üye

    Katılım:
    24 Aralık 2008
    Mesajlar:
    1.626
    Beğenileri:
    1.569
    Ödül Puanları:
    123
    Odunsu dokudan bahsediyorum, diğer türlü pek lezzetli gelmiyor. Güleceksiniz belkide.
     
  5. SEZER YZL
    Offline

    SEZER YZL Yeni Üye

    Katılım:
    17 Ekim 2008
    Mesajlar:
    885
    Beğenileri:
    481
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    ögrenci
    Yer:
    istanbul
    bence bır zararı olmas sonucta onu kavurup ole yıyen cok kısı var
     
  6. ccmssx
    Offline

    ccmssx Üye

    Katılım:
    5 Aralık 2011
    Mesajlar:
    140
    Beğenileri:
    94
    Ödül Puanları:
    38
    En dıştaki odunsu kısmın besin değeri var mı?
     
  7. ercan gürgöze
    Offline

    ercan gürgöze Üye

    Katılım:
    3 Mart 2011
    Mesajlar:
    2.027
    Beğenileri:
    1.332
    Ödül Puanları:
    123
    normal şartlarda yenebilinir...ancak , kontaminasyon ( tarım ilçları, pis ortamlarda stoklama, koruyucular ,toz vb işin içine girince iş değişir...

    bırakın kabuğunu , defalarca yıkamalısınız bile ...(((

    yıkayınca zaten "çamur , pelte renkler vb" göreceksiniz...((
     
    Azi ve Vorenus bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş